Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

jak myślicie, czy taka lampa będzie pasowała do mojej łazienki? W projekcie płytki drewnopodobne zostały zamienione na odcień szarości

To jest lampa [ATTACH=CONFIG]266900[/ATTACH]

A to projekt i użyte płytki

[ATTACH=CONFIG]266901[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]266902[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]266903[/ATTACH]

wydaje mi się, że ta lampa potrzebuje dużej przestrzeni

Do mojej przyszłej łazienki

wersja1.jpg wersja1.1.jpg

wybrałam nad lustro wspominany wcześniej kinkiet Bergen

kinkiet-bergen.jpg

teraz mam możliwość super okazyjnego zakupienia takich lamp sufitowych

sufit1.jpg sufit2.jpg

Są do kupienia trzy takie. Dobrze by wyglądały powieszone centralnie blisko siebie na różnych wysokościach?

Decyzja musi być błyskawiczna :)

P.S. Aga2183 dobrze, że kupiłaś :)

Dobrze by wyglądały powieszone centralnie blisko siebie na różnych wysokościach?

Decyzja musi być błyskawiczna :)

Według mnie lampy są w 2 różnych stylach, czarna bardziej surowy, ta kryształowa bardziej salonowy. Też rozważałam zakup takiej kryształowej, ale stwierdziłam, że do minimalistyczno-nowoczesnego domu raczej nie pasuje.

A dlaczego zrezygnowałaś z lamp IKEA, jeśli już to one się fajnie komponowały, no i seria ta sama.

Według mnie lampy są w 2 różnych stylach, czarna bardziej surowy, ta kryształowa bardziej salonowy. Też rozważałam zakup takiej kryształowej, ale stwierdziłam, że do minimalistyczno-nowoczesnego domu raczej nie pasuje.

A dlaczego zrezygnowałaś z lamp IKEA, jeśli już to one się fajnie komponowały, no i seria ta sama.

Lampa nie jest kryształowa i daleko jej do salonów ;-) To grube szkło i ma taki raczej surowy wygląd. Ja nie przepadam za kompletami. A w łazienkach podoba mi się smaczek dodany właśnie przez żyrandol lub ciekawą lampę :) Tego mi brakuje w lampach Ikea.

Lampa nie jest kryształowa i daleko jej do salonów ;-) To grube szkło i ma taki raczej surowy wygląd. Ja nie przepadam za kompletami. A w łazienkach podoba mi się smaczek dodany właśnie przez żyrandol lub ciekawą lampę :) Tego mi brakuje w lampach Ikea.

Masz rację, to nie kryształ, widziałam na komórce i może dlatego takie wrażenie. Ale ciągle te kinkiety do lamp nie bardzo mi pasują, ale może niech się wypowiedzą inni.

ale przecież ledy też mają trzonki E27 i przypominają żarówki :

http://d2r0wlalq3k0cz.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/8/thumbnail/450x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/1/01018-222/--ar--wka-LED-E27-7W-560-lm-ciep--o-bia--a.jpg

wymiar gwintu owszem, ten sam, ale nie będzie pasować