Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...
  • 4 weeks później...

Sluchajcie,poszukuje lampy widzacej,orientalnej,kulistej ze szkla.

Takowe lampy wisza w salonie Sharley w Warszawie,jesli ktos korzysta z tego salonu to bedzie wiedzial o jakie mi chodzi.Kiedys byly w Bed and breakfast na Burakowskiej,podobna ale nie dokladnie taka byla w liroy merlin.

Pomozecie?

dziekuje

• 2 weeks później...

Osobiście nie popieram usilnego dążenia do posiadania lamp "z jednej serii", ale jeśli już muszą być podobne to pierwsza sufitowa jaka mi przyszła na myśl to ta:

http://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=1152&sName=LAMPA-PERLOTA-white

Plafon/kinkiet ścienny taki by pasował, ale klosz chyba sporo większy niż w/w

7579_0..jpg

Niestety nie jestem pewna skąd ściągnęłam to zdjęcie, zapisałam je sobie na komputerze żeby mieć podgląd na jej wielkość bo brałam pod uwagę taką tylko białą. Właśnie weszłam na stronę sklepu na której jeszcze niedawno była dostępna (głowy sobie nie dam uciąć że pomarańczowa też tam była :p) ale już nie widzę jej w ofercie. Biała nazywała się "kinkiet big white" i kosztowała ok. 160zł. Jeśli Ci zależy zawsze możesz zapytać czy jeszcze można zamówić. Strona sklepu: http://modo4u.pl/index.php

Wlasciwie, to tez nie popieram,ale w kuchni mam najtanszą z mozliwych lampę z ikei (bialą, wydluzoną), a kuchnia na salon otwarta, więc nie chcę wprowadzac dodatkowego "lampianego" elementu. Z massive znalazlam podobne lampy w czarnym kolorze (prawie identyczne, jak zetka pokazala), ale niestety, nie ma kinkietow, a też sa mi potrzebne.