Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

HEJ Monika,

to jest niesamowite!! i znowu się spotykam z Tobą i wyborem który się zbliża do Twojego,

ja też szukałam takich "butelek" najlepiej 3 lub 4 do powieszenia

a) nad stołem

b) w kuchni tuż nad blatem- ew. jak się blat kończy - nie będziemy mieć górnych szafek,

a muszą czy miałby być dlatego na jednej listwie żeby zrobić tylko 2otwory pod oświetlenie a nie 3 czy 4 (mamy drewniany sufit)

w końcu stanęło na tym że jednak będą pojedyncze bo nie znalazłam żadnej ładnej długiej i prostej listwy z białymi kloszami,

te Slimy i inne typu butelkowego oglądałam ,

znalazłam ładne pojedyncze butelkowe w super cenie- tylko żę...od 3miesięcy czekam na gładkie, bo są dostępne obecnie takie waniliowe lub białe ale jakby plamiaste- esyfolresy.......

i czekam na dostawe Nikora.... ;)

Witam, poszukuje lampek do podświetlenia schodów. Najbardziej pasowałyby mi lampy gipsowe wbudowane z możliwością malowania. Znalazłem taką http://www.olampa.pl/produkt-gl-105-dekled-kwadratowa-bialy-gips-19241.html, cena jej byłaby jeszcze do przełknięcia, ale gdy dołożymy Dekled'a to daje już niezłą sumę. I tu dwa pytania: czy ktoś z was spotkał się z podobnymi lampkami w mniej kosmicznych cenach lub może orientuje się czy można zastosować jakiś tańsze źródło oświetlenia led'owego w zamian za dekled a pasujące do tej oprawy.

Witam,

Ma ktoś może pomysł jakie kinkiety będą pasować do takiej lampy?

kare-design-lampa-sufitowa-nido-clear-40-2.jpg

Lampa będzie wisieć w salonie nad ławą, potrzebuję dopasować 2 kinkiety, które będą z dwóch stron kanapy.

Lampa jest lekka, wykonana z akrylu (taka przeźroczysto-biała).

Bardzo proszę o sugestie. Może gdzieś napotkałyście na coś pasującego?

Właśnie dzisiaj kupiłam moją pierwszą lampę przez internet. Wiem, że to dla Was żadna sensacja, ale mam nadzieję, że dotrze w stanie zadowalającym i będzie podobna do tej na zdjęciu :) A tak w ogóle, to zakochałam się w niej :) Będzie ozdobą korytarza, mimo, że jest ogrodowa, ale tak to już będzie ze wszystkim w naszym skandynawsko-angielsko-wiejskim domku...

Pozdrowienia dla wszystkich fanatyków ładnych lamp!

016520118n1p0_cmyk_300dpi.png

Właśnie dzisiaj kupiłam moją pierwszą lampę przez internet. Wiem, że to dla Was żadna sensacja, ale mam nadzieję, że dotrze w stanie zadowalającym i będzie podobna do tej na zdjęciu :) A tak w ogóle, to zakochałam się w niej :) Będzie ozdobą korytarza, mimo, że jest ogrodowa, ale tak to już będzie ze wszystkim w naszym skandynawsko-angielsko-wiejskim domku...

Pozdrowienia dla wszystkich fanatyków ładnych lamp!

016520118n1p0_cmyk_300dpi.png

Bardzo mi się podoba. Napisz proszę co to za lampa i gdzie ją zamówiłaś??

duś to akurat jest snake z bodajże fabbiana (znam cene ale nie pytaj chyba że chcesz spasć z krzesła) wkleiłam bo pamietam nazwe i nie musiałam specjalnie szukać ale widziałam wiele sensowniebudżetowych wersji

Efilo przepraszam jeśli było a mnie umknęło ale czy mogłabyś podpowiedzieć te sensowniebudżetowe wersje, chyba właśnie coś tego typu szukam