Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze wnętrza

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 368
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świąt wypełnionych radością i miłością,

niosących spokój i odpoczynek.

Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,

szczęścia i powodzenia

życzy Alunek
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK

http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TRHVqXm4X5I/AAAAAAAAASU/sYxnbG1MLho/s800/494.jpg

To właśnie tego wieczoru,

gdy mróz lśni jak gwiazda na dworze,

przy stołach są miejsca dla obcych

bo nikt być samotny nie może.

gdy wiatr zimny śniegiem dmucha,

w serca złamane i smutne

po cichu wstępuje otucha.

zło ze wstydu umiera

widząc jak silna i piękna

jest miłość gdy pięści rozwiera.

To właśnie tego wieczoru

od bardzo wielu wieków

pod dachem tkliwej kolędy

Bóg rodzi się w człowieku

Magicznych Świąt życzy Pavis

Piękne wnętrza, takie świeże, nieprzytłaczające, lekkie.

Mam pytanie odnośnie płytek w łazienkach. Doczytałam już że są firmy IMOLA seria travertino, ciemne to chyba odcień bazalto, a jasne? Jak byłam ostatnio w salonie z płytkami, to był jakiś inny odcień tych jasnych płytek, niż u Ciebie i tamten mi się nie podobał, a ten w waszych łazienkach jest naprawde ładny. I jeszcze pytanie z praktyki - czy łatwo się czyści te płytki - pewnie się w tych rowkach zbiera brud - choć dla takiego efektu pewnie warto się pomęczyć.:-)

Piękne wnętrza, takie świeże, nieprzytłaczające, lekkie.

Mam pytanie odnośnie płytek w łazienkach. Doczytałam już że są firmy IMOLA seria travertino, ciemne to chyba odcień bazalto, a jasne? Jak byłam ostatnio w salonie z płytkami, to był jakiś inny odcień tych jasnych płytek, niż u Ciebie i tamten mi się nie podobał, a ten w waszych łazienkach jest naprawde ładny. I jeszcze pytanie z praktyki - czy łatwo się czyści te płytki - pewnie się w tych rowkach zbiera brud - choć dla takiego efektu pewnie warto się pomęczyć.:-)

Witam,

ciemne plytki to faktycznie bazalto, ale jasnych nie pamietam. Weszlam nawet na strone Imola, ale tam ich nie widze (lub wygladaja na zdjeciach inaczej). W sklepie byly tylko czarne, bezowe z polyskiem i wlasnie te - matowe. Jak przywiezli je do domu to strasznie mi sie nie podobaly i bylam pewna ze nie te wybieralam, ale jak juz je polozyli to bylam zachwycona. Wiec moze to sa te same tylko w tym swietle tak nieciekawie wygladaja. A co do czyszczenia to czarne czysci sie bez problemu microfibra a matowe czymkolwiek, sa one gladkie wiec nie ma z nimi problemu.

( przepraszam za brak polskich liter, ale taka mam klawiature w pracy)

Pozdrawiam :)