sure 27.11.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Ostatnio celuję w zabójczych pytaniach... no to jednak nie te same! Ech, pozostaje mi tylko pozazdrościć i mieć nadzieję na rychłą poprawę losu. Pewnie przy kolejnej budowie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Matko, jak pieknie, jasno i przestronnie....i wszystko takie pochowane, niezagracone...zazdroszczę i zachwycam się jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 nasz, pięknie to wygląda A jeszcze patrzę, że okolice Wrocławia to już zupełnie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitek 29.11.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam, gratuluję pięknego domu. Uwielbiam takie jasne i otwarte przestrzenie.Mam pytanie, jakie macie ogrzewanie na parterze, bo na jednym ze zdięć widziałam tylko jeden grzejnik w salonie. Domyślam się, że przy tak dużych oknach to pewnie jest podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 nasz, kapitalne wnetrza. Baaaaardzo w moim stylu. My jestesmy na etapie kladzenia dachówki ( co zostało chwilowo brutalnie przerwane, wiadomo dlaczego:bash:. Nurtuje mnie Twoja sliczna kuchnia, a konkretnie- piekarnik i kawiarka. Czy mozesz zdradzic jakiej sa firmy?Wlasnie w takim zestawie jestem zakochana.Z góry dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Szczęka mi spadła z łomotem na podłogę i pozbierać nie mogę. Twoje fotki przekonały mnie do jasnych podłóg i jasnych mebli. Planuje taki sam zestaw Malm do sypialni, myślałam o tym najciemniejszym, teraz wiem, ze to byłby błąd. Jak minie szok, to napisze jakie mam pytania, tym czasem muszę dojść do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 30.11.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 30.11.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam, gratuluję pięknego domu. Uwielbiam takie jasne i otwarte przestrzenie. Mam pytanie, jakie macie ogrzewanie na parterze, bo na jednym ze zdięć widziałam tylko jeden grzejnik w salonie. Domyślam się, że przy tak dużych oknach to pewnie jest podłogówka. W sumie na dole mamy trzy grzejniki. Podłogówki nie mamy , ale to nam w zupełności wystarcza. Przez to, że powierzchnia szyb jest taka duża, wystarczy że na dworze wyjdzie słońce to w domu robi się zaraz bardzo ciepło. Są też i pochmurne dni... ale zdażyłam się już przyzwyczaić że tak ciepło jak w bloku to juz nigdy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 30.11.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 nasz, kapitalne wnetrza. Baaaaardzo w moim stylu. My jestesmy na etapie kladzenia dachówki ( co zostało chwilowo brutalnie przerwane, wiadomo dlaczego:bash:. Nurtuje mnie Twoja sliczna kuchnia, a konkretnie- piekarnik i kawiarka. Czy mozesz zdradzic jakiej sa firmy?Wlasnie w takim zestawie jestem zakochana. Z góry dziekuje! Ależ proszę bardzo - piekarnik ( z funkcją mikrofali ) oraz kawiarka Siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.11.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) nasz 'otrząsłam'' się trochę więc pytam: z czego blat w kuchni i jak się sprawuje?jaka nazwa płytek w obu łazienkach?ceramika to V&B?co masz na podłogach, urzekły mnie Twoje jasne podłogi. chodzi mi o drewno. Czy na schodach jest to samo? Będe wdzięczna za odpowiedzi. Edytowane 30 Listopada 2010 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.11.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Odpowiedzi na wszystkie te pytania juz padły w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 30.11.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Z czego jest zrobiony ten stolik/barek w kuchni ten w kolorze ciemnego brązu (orzech?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 30.11.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.11.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 nasz cudne te Wasze wnętrza. Dołączam do fanów i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zapisuję się do podglądaczy, wnętrze jak z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 30.11.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam Cię nasz, Twoja górka równie piękna jak i dołek , twarzyczki tyż pikne:yes::yes: przycupnę sobie cichutko w kątku i poczekam na więcej tych śliczności... a propos trawki to ta dzisiejsza zimowa wersja pewnie lepiej pasuje do całości;) pozdr anev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.12.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Odpowiedzi na wszystkie te pytania juz padły w tym wątku. budująca odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nasz 'otrząsłam'' się trochę więc pytam: z czego blat w kuchni i jak się sprawuje? jaka nazwa płytek w obu łazienkach? ceramika to V&B? co masz na podłogach, urzekły mnie Twoje jasne podłogi. chodzi mi o drewno. Czy na schodach jest to samo? Będe wdzięczna za odpowiedzi. Faktycznie odpowiedzi na pytania zadane przez Ciebie już padły, ale odpowiem na nie z przyjemnością - blat to jakiś kompozyt (dokładnie nie wiem), ale nie corian, choć tak samo można go polerować - caeramika to V&B, dół seria pure stone, góra aveo - podłoga to klon kanadtjski, schody również Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Z czego jest zrobiony ten stolik/barek w kuchni ten w kolorze ciemnego brązu (orzech?) Dokładnie tak Jest to orzech barwiony na wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 01.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witaj nasz Bardzo ładne wnętrze w moim klimacie, chociaż troszkę jak dla mnie brakuje detali z ''duszą '' czysto katalogowy wystrój. Jeżeli sama urządziłaś dom- to głęboki ukłon- nie jest to prosta sprawa dla laika. Nawet najprostszą formę można zepsuć dopasowując np. złe kolory Fajna zmiana z bloku do domu ja również niedawno miałam przeprowadzkę z bloku :D Zmiana nie do opisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts