Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze wnętrza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 368
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nasz, kapitalne wnetrza. Baaaaardzo w moim stylu. My jestesmy na etapie kladzenia dachówki ( co zostało chwilowo brutalnie przerwane, wiadomo dlaczego:bash:.

Nurtuje mnie Twoja sliczna kuchnia, a konkretnie- piekarnik i kawiarka. Czy mozesz zdradzic jakiej sa firmy?Wlasnie w takim zestawie jestem zakochana.

Z góry dziekuje!

Szczęka mi spadła z łomotem na podłogę i pozbierać nie mogę.

Twoje fotki przekonały mnie do jasnych podłóg i jasnych mebli. Planuje taki sam zestaw Malm do sypialni, myślałam o tym najciemniejszym, teraz wiem, ze to byłby błąd. Jak minie szok, to napisze jakie mam pytania, tym czasem muszę dojść do siebie.:rotfl:

Witam, gratuluję pięknego domu. Uwielbiam takie jasne i otwarte przestrzenie.

Mam pytanie, jakie macie ogrzewanie na parterze, bo na jednym ze zdięć widziałam tylko jeden grzejnik w salonie. Domyślam się, że przy tak dużych oknach to pewnie jest podłogówka.

W sumie na dole mamy trzy grzejniki. Podłogówki nie mamy , ale to nam w zupełności wystarcza. Przez to, że powierzchnia szyb jest taka duża, wystarczy że na dworze wyjdzie słońce to w domu robi się zaraz bardzo ciepło. Są też i pochmurne dni... ale zdażyłam się już przyzwyczaić że tak ciepło jak w bloku to juz nigdy nie będzie :no:

nasz, kapitalne wnetrza. Baaaaardzo w moim stylu. My jestesmy na etapie kladzenia dachówki ( co zostało chwilowo brutalnie przerwane, wiadomo dlaczego:bash:.

Nurtuje mnie Twoja sliczna kuchnia, a konkretnie- piekarnik i kawiarka. Czy mozesz zdradzic jakiej sa firmy?Wlasnie w takim zestawie jestem zakochana.

Z góry dziekuje!

Ależ proszę bardzo - piekarnik ( z funkcją mikrofali ) oraz kawiarka Siemens :)

nasz 'otrząsłam'' się trochę więc pytam:

z czego blat w kuchni i jak się sprawuje?

jaka nazwa płytek w obu łazienkach?

ceramika to V&B?

co masz na podłogach, urzekły mnie Twoje jasne podłogi. chodzi mi o drewno. Czy na schodach jest to samo?

Będe wdzięczna za odpowiedzi.

Edytowane przez żona m

Witam Cię nasz,

Twoja górka równie piękna jak i dołek , twarzyczki tyż pikne:yes::yes::yes::D

przycupnę sobie cichutko w kątku i poczekam na więcej tych śliczności...

a propos trawki to ta dzisiejsza zimowa wersja pewnie lepiej pasuje do całości;)

pozdr anev

nasz 'otrząsłam'' się trochę więc pytam:

z czego blat w kuchni i jak się sprawuje?

jaka nazwa płytek w obu łazienkach?

ceramika to V&B?

co masz na podłogach, urzekły mnie Twoje jasne podłogi. chodzi mi o drewno. Czy na schodach jest to samo?

Będe wdzięczna za odpowiedzi.

Faktycznie odpowiedzi na pytania zadane przez Ciebie już padły, ale odpowiem na nie z przyjemnością :)

- blat to jakiś kompozyt (dokładnie nie wiem), ale nie corian, choć tak samo można go polerować

- caeramika to V&B, dół seria pure stone, góra aveo

- podłoga to klon kanadtjski, schody również

Pozdrawiam :)

Witaj nasz :)

Bardzo ładne wnętrze w moim klimacie,

chociaż troszkę jak dla mnie brakuje detali z ''duszą '' czysto katalogowy wystrój.

Jeżeli sama urządziłaś dom- to głęboki ukłon- nie jest to prosta sprawa dla laika.

Nawet najprostszą formę można zepsuć dopasowując np. złe kolory :(

Fajna zmiana z bloku do domu :D ja również niedawno miałam przeprowadzkę z bloku :D:D

Zmiana nie do opisania :lol2: