EDZIA 22.02.2004 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 A ja dopiero teraz wróciłam...było Super, choc padam z nóg to nie żałuję tej wyprawy. Miło było Was wszystkich poznać. Wszyscy jesteście super... NAPRAWDĘ ! Szkoda tylko ,że ten czas tak szybko zleciał REDAKCJI DZIĘKUJĘ ZA ZORGANIZOWANIE WSPANIAŁEGO SPOTKANIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 czekamy na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.02.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Do zobaczenia za rok w szerszym gronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 22.02.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Redakcjo! (juz nie nieznana i bezimienna ) Wielkie dzieki za przemile popoludnie, goscinnosc, serdecznosc, fachowosc, pomysly i danie nam wszystkim mozliwosci wzajemnego poznania sie Spotkanie tak wielu budowlanych zapalencow dalo nam bodziec do myslenia o zrealizowaniu wlasnych marzen. Mam nadzieje, ze nie tylko nasze plany ziszcza sie dzieki podporze MURATORa! Magda i Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_g 22.02.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 My też tam byliśmy, (oboje z mężem pod moim nickiem). Nie żałujemy!!! Jesteśmy na początku drogi budowlanej ale już za etapem papierkowym. Zaczynamy w lipcu! Dzięki Redakcji (80% to młode i b. młode kobiety!) poukładało nam się trochę w naszych nieobytych z budowlanką głowach. Rozmowom nie było końca. Redakcja służyła pomocą i materiałami na każdy temat. Dostaliśmy archiwalny numer "Zbuduj dom" z naszym wymarzonym D09 czyli Dom na 102. Niestety musieliśmy wyjść przed końcem ale na wspólne zdjęcie załapaliśmy się. Serdeczne dzięki forumowiczom, którzy dzielili się z nami swoimi radościami i kłopotami z etapu budowy, dzięki Redakcjo za cierpliwość i radość z jaką nas przyjęłaś i udzielałaś rad. Czekamy z niecierpliwością na następny zjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 a ja się nie załapałam na zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_g 22.02.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Musiałaś wyjść wcześniej, bo głośno nas nawoływali do zdjęcia. A przy pozowaniu tez było dużo uciechy.Ania i Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Gdzie można zobaczyć to zdjęcie??? Pokaż nam go Redakcjo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Musiałaś wyjść wcześniej, bo głośno nas nawoływali do zdjęcia. A przy pozowaniu tez było dużo uciechy. Ania i Heniek ale przynajmniej na mapie się zaznaczyłam więc ślad po mnie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_g 22.02.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Brawo, tu jesteś lepsza. Nasza "flaga" powiewała na mapie tylko pół godziny. Potem wypadła (szkoda, że pod mapą nie było kawałka styropianu, lepiej by się szpilki trzymały). Ale w końcu my byliśmy miejscowi, wbiliśmy szpilkę w Ursynów, może dlatego tak szybko wypadła za to przyjemnie było popatrzec na chorągiewki daleko, daleko od W-wy. A było ich dużo! To za frajda Ania i Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ja też dziękuję Redakcji za umożliwienie wzajemnego poznania się. Żałuję tylko, że nie starczyło mi czasu na poznanie wszystkich, ale może następnym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 22.02.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 To ja, już zalogowana. Jeszcze raz-dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.02.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Joskul, też czujesz taki niedosyt , też żałuję, że z tyloma osobami nie udało mi się porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 22.02.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Zdecydowanie czuję niedosyt, tym bardziej,że dopiero teraz mam masę pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 22.02.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Redakcjo droga,a czy byloby mozliwe obejrzenie nie tylko czterech ostatnich kadrow, lecz jeszcze jakichs wczesniejszych ujec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.02.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 ...ale by była jazda... , sam robiłem LUU do ponurego63... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 22.02.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ja też dziękuję za umożliwienie poznania forumowiczów. Więcej takich spotkań Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 cześć ! redakcjo czy będą dostępne zdjęcia z tego spotkania bo cały czas widze ostatnie kadry z kamery bardzo chciałam tam być ale niestety życie zdecydowało inaczej, barzdo tego żałuje Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.02.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Pozdrawiam wszystkich, z którymi zdążyłem porozmawiać i tych, z którymi nie dałem rady. Plus do kwadratu dla Redakcji za pomysł i organizację spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 I ja dziękuję.Super pomysł i super miejsce,super organizacja. Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts