maksiu 22.02.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Jutro tj. w poniedziałem wrzucę wszystkie zdjęcia jakie zrobiłem na spotkaniu, będzie na co popatrzeć, zwłaszcza na kawiarenke klubową live :D pozdrawiam ps. chyba nie musze dodawać, że spotkanie bylo bardzo fajnie, a ja dopiero przed chwilą wróciłem. A co.. daleko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 22.02.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 czekamy na zdjecia, Maksiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 SZKODA ZE NIE MOGŁEM SIE DOWIEDZIEC GDZIE TO BYŁO BO JAK KLIKAŁEM NA ZAWIADOMIENIE TO BYŁA KOMENDA ZE POST ZABLOKOWANY:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.02.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dziękuję Redakcji za ordanizację spotkania ! Wszystko bylo na piątkę. Teraz zupełnie inaczej będzie się prowdziło rozmowy na Forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 23.02.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 I nam (z żoną) baaaaardzo się podobało, szkoda że zabrakło czasu, by z wszystkimi pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 23.02.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 gratulacje i podziękowania dla Redakcji za zorganizowanie spotkania. Bardzo nam się podobało, było super poadrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.02.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 WitajcieTradycyjnie kogo nie było niech bardzo żałuje. Zabawa była pyszna mimo że dla mnie stosunkowo krótka. Najbardziej cieszę się z poznania Redakcji i Was Kochani Forumowicze. Część wyobrażałem sobie zupełnie inaczej i nawet nie wiem dlaczego. Spotkanie potwierdziło to co już wiedziałem i dawno mówiłem: Forum jest tak wspaniałym zjawiskiem, że równać się może serdecznością i spontanicznością Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku - nikogo nie wymienię bo jeszcze kogoś przeoczę. Szkoda że nie ze wszsytkimi pogadałem. No cóż innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.02.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Pozdrowienia dla całej redakcji i wszystkich uczestników spotkania forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dołączam sie do chóru uwielbień i podziękowań dla Redakcji za zorganizowanie impressski, a dla Forumianek i Forumianów za liczne przybycie i nieustający humor. Było superaszczo! Za rok znów w tym samym miejscu o tej samej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 23.02.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Kiedy następne spotkanie???????????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 23.02.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Było superaszczo! Za rok znów w tym samym miejscu o tej samej porze? jes! jes! jes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 ... innej możliwości nie ma.... chyba, że wcześniej niż za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Pozdrawiam wszystkich, z ktorymi udalo mi sie spotkac i tych, z ktorymi nie tez Niestety musialam wyjsc wczesniej, wiec wielu, ktorzy przyszli pozniej nie mialam okazji poznac Moze nastepnym razem??? A Redakcji dziekuje za zorganizowanie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 mbz - to TY tam byłaś ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Bylam, bylam, cos zjadla, cos wypilam, ale sie ulotnilam troszke szybciej niz reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dołączam do pytania Krystiana - mbz - byłaś tam ? jaka szkoda że nie udało się spotkać z wszystkimi ale co tam - może następnym razem super spotkanie - pozdrawiam wszystkich którzy byli a także tych którym tym razem nie było dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Redakcjo - dzięęęęki za spotkanie :D Było super Szkoda tylko, że ze wszystkimi nie udało mi się porozmawiać bo byliśmy króciutko :( Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Kiedy następne spotkanie????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ja też minęłam się z mbz :( a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.02.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ogromne podziękowania dla Redakcji. :DDDDDDD Ale było tak mało czasu..... szkoda...... zaledwie 6 godzin..... to za mało, żeby wszystkich poznać i porozmawiać. Prosimy o jeszcze. Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 23.02.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 w ogole mijalismy sie i mijalismy Na dlugo zostanie tak, jak wspominal red.Paplinski, ze znamy sie, tylko nie z widzenia... Ale moze tak mialo byc? odrobina nostalgii, ciut tajemniczosci, wielka niewiadoma? W ten sposob apetyty na nowe spotkanie rosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts