mbz 23.02.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Qrcze no, strasznie zaluje Ivonesca, ale ciebie to chyba widzialam z raz, jak stalas z dobrzykowice na poczatku, na przemowieniu - czy to bylas Ty? Maluszku, szkoda, ale moze jak przyjdzie wiosna, to jakies spotkanko warszawskiej lub kampinoskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 mbz - mogło tak byc ....jak się schodziło ze schodów to po lewej stronie...tak mniej więcej... i czemu mnie potem nie szukałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 mbz - mam nadzieję, że niedługo jakieś spotkanko się wykroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Qrcze, no tak jakos wyszlo Poza tym troszke sie czulam nieswojo, bo wy wszyscy juz tak zaangazowani w budowe, a ja dopiero na poczatku i nie wiadomo kiedy rusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 mbz - poprawka ...jak się schodziło ze schodów to było po prawej - coś mi się mylą kierunki ostatnio eee, tym że akurat ruszasz to się przecież nikt by nie przejął - spotkanie było typowo towarzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dołączam sie do chóru uwielbień i podziękowań dla Redakcji za zorganizowanie impressski, a dla Forumianek i Forumianów za liczne przybycie i nieustający humor. Było superaszczo! Za rok znów w tym samym miejscu o tej samej porze? Słuchajcie,a może żeby już nie kombinować, ustalmy tu i teraz. Spotkania będą się odbywać minimum raz w roku I bedzie to tradycyjnie OSTATNIA SOBOTA KARNAWAŁU. Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Edziu - niezły pomysł Ciekawe co na to Redakcja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 EDZIA - A MY NA TO JAK NA LATO... ...TYLKO CZY REDAKCJA POPIERA TEN POMYSŁ... ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 23.02.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam i ja wszystkich ktorzy byli i ktorych nie bylo. Spotkanie bylo naprawde WSPANIALE. Przylaczam sie do podziekowan dla redakcji za tak wspanialy wieczor (moze troszeczke za krotki ) Bardzo milo bylo poznac redakcje Muratora (a szczegolnie wszystkie panie Muratora). Bylo bardzo milo poznac was wszystkich nie tylko z forum, ale i z widzenia, z bliska Jeszcze dzisiaj zyje wspomnieniami ze spotkania. Jasne najwieksza niespodzianka bylo dla mnie spotkanie z opal. Dawno, dawno temu na forum wyczytalem, ze jest to grubaska. A na spotkaniu spotkalem taka sliczna, nieduza i SZCZUPLA kobitke (Pozdrowienia dla Ckwadrata) Maksiu, a gdzie znajdziemy zdjecia? Na twojej stronie? kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 maksiu pokazuje zdjątka w KAF-ie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam wszystkich gorąco jeszcze na gorąco chciałbym zrobić małe podsumowanko naszego spotkania : 1. Organizacja Spotkania Biorąc pod uwagę, że to był to pierwszy tego rodzaju spęd forumowiczów i organizoatorzy organizowali je niejako po omacku, trzeba przyznać że Redakcja Muratora spisała się na piątkę. Nie było żadnych zgrzytów organizacyjnych (przynajmniej ja takich nie widziałem ) Całą impreza zostałą przez redakcję bardzo poważnie potraktowana, pomijając trunki i żarełko miłym zaskoczeniem była orkiestra i obecna chyba w komplecie redakcja - brawo ! 2. Organizacja przebiegu spotkania To chyba był najtrudniejszy punkt dla organizatorów. Jacy oni są tak naprawdę ? Co zrobić z tak dużą bandą budowlanych napaleńców ? Pójść na żywioł zamknąć ich w podziemiach i wrócić nad ranem czy też podjąć trud próby organizacji czasu ? W końcu padła decyzja, wszytkiego po trochu i myslę, że udało się znaleź ten złoty środek - drugie brawo 3. Forumowicze Przyjechali to najważniejsze ale z tego co widziałem nie wszyscy tak więc ci co nie załapali się na potwierdzenia mogli ( chyba ) spokojnie przyjechać i wejść na salę. pewnie każdy z nas zastanawiał się jak to cholera będzie, niby się znamy ale nie znamy jak będzie wyglądać osoba z którą dyskutuję i czasem gadam o duperelach do roku lub dłużej ?? Myslę że było fajnie, na początku wszyscy chodzili zgarbieni ze wzrokiem na wysokości plakietki z niciem i coraz było słychać : O to Ty ??!! i potem następowała seria uścisków i buziaków Ja z natury jestem trochę wredny co paru forumowiczów już zdążyło zauważyć i swoją plakietkę zawiesiłem na wys. paska u spodni :>> 4. Redakcja Zrobiła na mnie baaardzo pozytywne wrażenie a szczególnie Pani Dyrektor działu Multimediów - pozdawiam Wszyscy sympatyczni luzacy, tak naprawdę to rózniliśmy się między sobą tylko kolorem koszulek a i te pod koniec imprezy zmieniły właścicieli Dobrze, że Panie są na tyle przewidujące i miały jeszcze coś pod nimi ) Z tego co widziałem byli wszyscy w komplecie do końca i wyglądali na takich co bedą w komplecie do rana - gdyby tylko nie zabrakło forumowiczów. kolejne punkty w tym i łyżka dziegciu w kolejnym poście za chwilę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 podsumowania ciąg dalszy 5. Noclegi Nie wszyscy tego samego dnia wracali do swoich domowych pieleszy. ja na przykład byłem zbyt "zmęczony" aby usiąść za kólkiem i dyrdać jakieś 300 kilosów do wrocka Dzięki życzliwości Kasiorka nie było mi, Eli, Ivo i Kubie dane poznawać uroki dworca centralnego by night Dzięki jeszcze raz cierpliwość, za cieplutką podłogę i za przygarnięcie bezdomnych na tą jedną noc. Pałamy teraz oczywiście rządzą rewanżu Pozdrowionka dla męża i córki która jest bombowa Myślę , ze reszta któa pozostała w stolicy też nie miała problemu z noclegiem, z tego co wiem to szczeciniacy nocowali w hotelu (burżuje ;P) a co z resztą ? Co prawda noc zbyt mroźna nie była. ale... 6. Wspomniana łyzka dziegciu troszeczkę rozczarowali mnie .... forumowicze ... Na forum padały deklaracje imprezki do samego rana nie wspominając już o tańcach na stołach ...i co ? i nic Impreza skończyła się gdzieś koło godziny 19 bo na placu boju została tylko redakcja z nieliczymi niedobitkami. Wszyscy grzeczniutko się ewakuowali. Z tego co widziałem po redakcji to ona dopiero się rozkręcała, piwa było pod dostatkiem, po wyjściu orkiestry zorganizowany został sprzęt grający z DJ i co ? I znowu nic Wiele osób ma niedosyt, że nie zdążyło poznać i pogadać ze wszystkimi, że było za krótko. Ale to nie była wina redakcji !!! Koniec ględzenia, pierwsze koty za płoty następnym razem jestem pewien, że będzie jeszcze lepiej uchylę moze rąbka tajemnicy....co Wy na to jak jednym z punktów programu będzie KARAOKE ? 7 Następny raz ? OCZYWIŚCIE ! Mam nadzieję, że taki zlot wejdzie na stałe do redakcyjnego kalendarza Wiemy już teraz czego mniej więcej możemy się po sobie spodziewać i możemy jeszcze lepiej przygotować się do następnego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dziękujemy za to spotkanie. Mieliśmy nieodparte wrażenie, że na ten wieczór zjechała się grupa dobrych przyjaciół. My też zadawaliśmy sobie pytanie: jak to będzie? Okazało się, że ludzie o podobnej wrażliwości, poczuciu humoru, energii życiowej - odnajdą się najpierw na polu budowania i Internetu, a teraz osobistych spotkań i przyjaźni. Fundamenty naszego Forum są mocne! I tak trzymać... Redakcja P.S. Jesteśmy oczywiście ZA - Pierwsze Spotkanie Forumowe za nami, następny karnawał już niedługo... P.S. Przygotowujemy fotoreportaż ze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 23.02.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam, i wychodzę z ukrycia, Ja również dziękuję za zorganizowanie tego niesamowitego spotkania!!! Tylu zapaleńców w jednym miejscu Do dzisiaj tylko czytałam, od dziś jestem obecna. Dziękuję dobremu duszkowi, który pomógł Nam znależć się na spotkanku, mimo że chęć udziału zgłosiliśmy dopiero w piątek!!! Moja relacja i podziękowanie: Budowlańców wielka sfora czerpie wiedzę z "Muratora" Co jest drogie, a co tanie, gdzie dachówki się dostanie? Jak wykopać fundamenty, Co - gdy nie schnie tynk przeklęty?? Jak ocieplać, cegłę kupić, bez Was człowiek byłby głupi!!! I na Forum ciągle siedzę losy wielu budów śledzę, Wiedząc o Forum spotkaniu, postanowiłam być na nim!!! Będąc tam gdzieś między Wami, budowania wszyscy fani, Za opiekę- taki "faktor", dzięki składam dla Redaktor!!! Czytając fenomenalne dzienniki i ja postanowiłam dzielić się z Wami, wrażeniami z naszej rozpoczynającej się budowy..................wkrótce dziennik Cezarra i Kleo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 23.02.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 czekamy z niecierpliwoscia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 23.02.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Redakcjo! Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Wychodząc każdy otzrymywał prezent. A co bylo w prezencie? Bo ja wyszlam wczesniej i sie nie zalapalam, buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Wychodząc każdy otzrymywał prezent. A co bylo w prezencie? Bo ja wyszlam wczesniej i sie nie zalapalam, buu Eeeee nic takiego było trochę sprzętu AGD do wyboru i talony na gratisowy zakup okien - w zależności kto na jakim jest etapie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Hmm, chyba na ta okolicznosc zmienie troszke przyslowie: Kto wczesnie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ja dostałam brame garazową z pilotem. Pozdrawiam Redakcję, mój synek cały dzień biegał w żółtej koszulce MURATORA od pani redaktor Małgosi Majkowskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts