Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A gdzie identyfikatory z nickami ?

Recommended Posts

To i ja się dołączam z podziękowani dla Redakcji. Spotkanie było fajne, Choć dla nas trochę krepujące, ze względu na krótki staż na forum. Zaledwie miesiąc. Niestety nie znaliśmy z dyskusji wielu osób. A niektórzy wyglądali na starych wyjadaczy. Ale pewnie to się zmieni. Myślę, że to początek trwałych znajomości.

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D dobrzykowice - to były pierwsze koty za płoty. Forumowicze uznali zapewne, że nie ma co nadużywać gościnności. Ja niestety musiałem się ewakuować o 19 do mojej zchorowanej żonki [co została sama w łóżku].

Natomiast kasiorek - ROBI wrażenie. Jak i teska, jak i pozostałe forumowiczki. Pchelek pod ich wrażeniem. Nie mówiąc o płci pięknej z MURATORA.

Koszulki Forumowiczów i Forumowiczek są wyeksponowane w siedzibie redakcji - dla niedowiarków dowód udanej zabawy.

250 tys. postów uczczono, o czym można się przekonać na zdjęciu.

Za miłe niespodzianki i dowody sympatii - jeszcze raz wielkie dzięki.

Andrzej Papliński - moderator

Oj Dobrzyku, aleś epistołę spłodził parę postów wyżej!!!! I wszystko prawda :lol: Zwłaszcza z tą plakietką :o Ale i tak Cię wszyscy rozpoznali! Maksiu - zdjęcia rewelacyjne!!! Skoro okres budowy zamknęłam kolekcją 3 grubaśnych albumów zdjęć, widzę że po budowaniu należy założyć Album Forumowy. A jak tak dalej pójdzie, to też nie będzie to jeden...

Serdeczności dla wszystkich tu zagladajacych :lol:

Ja też się przyłączam do podziękowań dla Redakcji za to świetne spotkanie! :D

Dobrzyku - nie Szczeciniacy tylko obrotne Szczecinianki spały u Felixa (to nazwa hotelu) - pokoik 3-osobowy z łazieneczką czyściutki i ładniutki kosztował nas tylko 80,-zł. :D - czyli po 27,-zł na osobę. Grunt to zrobić dobre rozeznanie i znaleźć odpowiednią ofertę! :D :D

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich! Ivette ze Szczecina :D

Było fantastycznie :D !

Wprawdzie z wieloma osobami nie udało mi się porozmawiać, bo przybyłam troszkę później, a potem zniknęłam na długo w siedzibie Redakcji na górze (gdzie kreowałam z pasją okładkę Muratora :D )... ale na pewno nadrobię to następnym razem :D !

Wielkie dzięki raz jeszcze :D !

Było wspaniale. Teraz podpisy pod tekstami lub zdjęciami w Muratorze, to nie suche imię i nazwisko, ale konkretna osoba.

A nick z lewej strony ekranu to dobry znajomy z krwi i kości.

Dzięki Redakcjo. Do zobaczenia za rok! (Lub wcześniej :wink: )