Marzek 23.02.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 To i ja się dołączam z podziękowani dla Redakcji. Spotkanie było fajne, Choć dla nas trochę krepujące, ze względu na krótki staż na forum. Zaledwie miesiąc. Niestety nie znaliśmy z dyskusji wielu osób. A niektórzy wyglądali na starych wyjadaczy. Ale pewnie to się zmieni. Myślę, że to początek trwałych znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Prezent dla mbz czeka na odbiór. Prosimy o kontakt.Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.02.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Redakcjo.. dziękujemy za wspaniałą impressskę Atmosfera była superaszcza i jeszcze lepiej Ps. Ciekawi mnie co stało się z naszymi nickowymi koszulkami po ich wymianie z Redakcją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Redakcjo, dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Własnie - Redakcjo - co z naszymi (obecnie już Waszymi) koszulkami?A czy szampana otwarliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 23.02.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzykowice - to były pierwsze koty za płoty. Forumowicze uznali zapewne, że nie ma co nadużywać gościnności. Ja niestety musiałem się ewakuować o 19 do mojej zchorowanej żonki [co została sama w łóżku]. Natomiast kasiorek - ROBI wrażenie. Jak i teska, jak i pozostałe forumowiczki. Pchelek pod ich wrażeniem. Nie mówiąc o płci pięknej z MURATORA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 masz racje, pierwsze koty za płoty A co do płci pięknej to hmmm....dobrze że nie zabrałem ze sobą żony oczy do dzisiaj mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Oczy bolą, oj, bolą... aż się boję je zamykać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Koszulki Forumowiczów i Forumowiczek są wyeksponowane w siedzibie redakcji - dla niedowiarków dowód udanej zabawy.250 tys. postów uczczono, o czym można się przekonać na zdjęciu.Za miłe niespodzianki i dowody sympatii - jeszcze raz wielkie dzięki.Andrzej Papliński - moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 My też DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.02.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Oj Dobrzyku, aleś epistołę spłodził parę postów wyżej!!!! I wszystko prawda Zwłaszcza z tą plakietką Ale i tak Cię wszyscy rozpoznali! Maksiu - zdjęcia rewelacyjne!!! Skoro okres budowy zamknęłam kolekcją 3 grubaśnych albumów zdjęć, widzę że po budowaniu należy założyć Album Forumowy. A jak tak dalej pójdzie, to też nie będzie to jeden... Serdeczności dla wszystkich tu zagladajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ja też się przyłączam do podziękowań dla Redakcji za to świetne spotkanie! Dobrzyku - nie Szczeciniacy tylko obrotne Szczecinianki spały u Felixa (to nazwa hotelu) - pokoik 3-osobowy z łazieneczką czyściutki i ładniutki kosztował nas tylko 80,-zł. - czyli po 27,-zł na osobę. Grunt to zrobić dobre rozeznanie i znaleźć odpowiednią ofertę! Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich! Ivette ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.02.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 I ja też przyłączam się do podziękowań za wspaniałe spotkanie dla redakcji i forumowiczów. Dzięki, że byliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.02.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 I ja też przyłączam się do podziękowań za wspaniałe spotkanie dla redakcji i forumowiczów. Dzięki, że byliście. the same to you, my friend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.02.2004 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Było fantastycznie ! Wprawdzie z wieloma osobami nie udało mi się porozmawiać, bo przybyłam troszkę później, a potem zniknęłam na długo w siedzibie Redakcji na górze (gdzie kreowałam z pasją okładkę Muratora )... ale na pewno nadrobię to następnym razem ! Wielkie dzięki raz jeszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2004 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Było wspaniale. Teraz podpisy pod tekstami lub zdjęciami w Muratorze, to nie suche imię i nazwisko, ale konkretna osoba. A nick z lewej strony ekranu to dobry znajomy z krwi i kości. Dzięki Redakcjo. Do zobaczenia za rok! (Lub wcześniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 witajcie wszyscy Redakcjo....było wspaniale....i obyśmy sie spotkali wczesniej niz za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Pchełek aha i musze napisac....mamy fajnych chłopaków na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Ależ ja Wam zazdroszczę.... Jedyna nadzieja w tym, że za rok Redakcja znowu zafunduje kolejne spotkanie.. Tomku... ileż ja się na Twój temat nasłuchałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Pchełek aha i musze napisac....mamy fajnych chłopaków na forum Hmm... a to nie było już wcześniej oczywiste ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts