agalind 19.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Wybieranie wartosciowych programow,rzeczywiscie moze byc nie lada sztuka,szczegolnie jak ktos po ciezkim tygodniu pracy,chce sie wyciagnac na kanapie i zresetowac ,wlaczajac lekkie programy rozrywkowe,wprawiajace w wesoly nastroj. Ale haha nie wypada:D No to trzeba przelaczyc na cos wymagajacego,badz isc spac.A moze poczytac?No,ale literatura latwa,lekka i przyjemna jest tez zle widziana,wiec chowamy ja na dno szafy,zeby ktos nie zobaczyl i udajemy,ze sie swietnie bawimy przy Sienkiewiczu. Pare dni temu jeden dziennikarz w Polsacie zadal takie pytanie ekspertowi w studio"wiemy,ze podejrzany jest budowlancem,czy uwaza pan,ze prosci ludzie,bardziej sa sklonni do takich czynow?". Ciekawe na jakich programach pan zadajacy pytanie zostal wychowany i czy czasem ta kultura wysokich lotow mu nie zaszkodzila,jak co niektorym w tym watku Masz ochotę zresetować się i oglądać programy rozrywkowe to oglądaj. Wszystko jest dla ludzi. Miałam na myśli to, ze nieposiadanie telewizora wydaje się niektórym prostsze od wybrania czegoś co warto obejrzeć. A może nie potrafią i zawsze trafiają na telewizyjną sieczkę? EDIT: I jeszcze jedno, mam telewizor, ale moje życie się wokół niego nie kręci. Sama też czasami lubię się zrelaksować przy programach/filmach/książkach "niewysokich lotów". I oficjalnie się przyznaję, że NIE czytam Sienkiewicza;) Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robdk 26.08.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 He he, a może brak telewizora zastępuje silną wolę by nie oglądać gdy się posiada tą skrzynkę? Czym się różni oglądanie programów czy też filmów w necie? A to siedzenie na muratorze od rana do późnej nocy jest qul?? Mam czas to sobie oglądam telewizję. Nie mam czasu lub siły to go nie oglądam. Ostatnio nawet z 2 tygodnie nie oglądałem TV. A i tak oglądam to co mnie interesuje. Czasem nawet sporo mnie interesuje;). Nie wspominając o F1 której od kilku lat nie odpuściłem żadnego GP. Ale to moje wybory. Nawet zdarzyło mi się ostatnio czytać książkę już raz przeczytaną. Oczywiście TV to złodziej czasu, tak samo jak internet (ten to może nawet więcej), czy też praca... A praca może dużo czasu zajmować a po to by mieć na inne złodzieje czasu. Z przymrużeniem oka ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec91 19.10.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja też od kilku lat nie mam telewizora i bardzo to sobie chwalę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 08.11.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Teraz wszystkie seriale i filmy można bez problemu oglądać przez internet i ogląda się to co się chce i kiedy chce,bez żadnych reklam.Tylko że dużo wygodniej jest położyć się na łóżku przed TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec91 14.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 zawsze można kupić rzutnik, to jest bardzo fajne rozwiązanie, a efekt prawie jak w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts