Jolka58 24.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Tydzień temy zlożyłam zamówienie na grzejnik firmy Regulus w Castoramie w Jeleniej Górze, realizacja zamówienia była na 4 grudnia!!! to długi czas oczekiwania. No i właśnie... chciałam podziekować przedstawicielowi Firmy Regulus za dostarczenie grzejnika w ciagu tygodnia!!! nie wierzyłam że to się uda... a jednak. Jeszcze raz podziekowania firmie Regulus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 bogusław działa:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 24.11.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 To jest już żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 25.11.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 E..no, spokojnie.Ja osobiscie tez juz dziekuje firmie REGULUS ... za takie zalosne wpisy i mam gleboka nadzieje, ze firma wywiaze sie w bardzo krotkim terminie z realizacja ... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 25.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) ... drażnicie mnie ... Edytowane 25 Listopada 2010 przez mynia_pynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasto3 25.11.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 to na grzejniki trzeba składać zamówienia? Ja myślałem że są od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 25.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) ... drażnicie mnie ... Edytowane 25 Listopada 2010 przez mynia_pynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 25.11.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Chyba zaraz podziękuję swojej firmie:) Że ach i ech. Poproszę ze dwóch kumpli niech założą konto i napiszą jacy to zadowoleni, zresztą po co kumpli. Zmuszę pracowników, chcesz dzień wolnego? Pozytywny wpis:) Że też chce sie ludziom zakładać konto żeby zrobić jeden wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 25.11.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 A co wy z ta firmą regulus? Mam grzejniki, są oki, wszystko działa jak powinno, kupił mi je mój hydraulik - mam dużo podłogówki, powiedział że te będą oki, że będę zadowolona i jestem. Nie rozumiesz o co chodzi, co...? To nie chodzi o sam produkt jako taki ale o Pana "Boguslawa" i jego "wypociny marketingowe". Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 25.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) ... drażnicie mnie ... Edytowane 25 Listopada 2010 przez mynia_pynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.11.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 A co wy z ta firmą regulus? Mam grzejniki, są oki, wszystko działa jak powinno Napisz nam może coś o komforcie, założę się że wolisz siedzieć w pokoju gdzie na przeciwległej ścianie wisi ten grzejnik i czujesz większy komfort niż w kuchni z podłogówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.11.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ale wy domyślne! 58 letnia Jolka napisała to z przekąsem! Miały być zaraz a dojechały po tygodniu! Bogusław jest lekarzem czyli osobą wykształconą. Na pewno wymyśliłby coś bardziej subtelnego. Chociaż jeżeli on jest takim chirurgiem na ktorego mówią rzeźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.11.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) Ale wy domyślne! 58 letnia Jolka napisała to z przekąsem! Miały być zaraz a dojechały po tygodniu! Bogusław jest lekarzem czyli osobą wykształconą. Na pewno wymyśliłby coś bardziej subtelnego. Chociaż jeżeli on jest takim chirurgiem na ktorego mówią rzeźnik? We Wieleniu jest lekarz który się nazywa Rzeźnik:D:D:D Niestety nie wiem jakiej specjalności. Poszperam w necie. Kurcze pediatra i lekarz rodzinny he, he. http://www.cmwielen.pl/luxmed.html Edytowane 25 Listopada 2010 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 bogusław działa:wave: I to już w kolejnym wcieleniu (co najmniej trzecim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 25.11.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 eeeee jaki tam marketing bez sensu przeciez tu mowa tylko o jednym grzejniku autorka jest zwyczajnie nawiedzona....az dziw,ze nie dolaczyla kwiatow i czekoladek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.11.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 eeeee jaki tam marketing bez sensu przeciez tu mowa tylko o jednym grzejniku autorka jest zwyczajnie nawiedzona....az dziw,ze nie dolaczyla kwiatow i czekoladek.... Gdyby to była klientka, to by podziękowania składała bezpośrednio, tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 26.11.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Do tej pory myślałem że Bogusław jest człowiekiem inteligentnym tylko lekko nawiedzonym. Teraz jednak zmieniłem zdanie co do jednego z tych stwierdzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 26.11.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 K... wa jak w reklamie Chajzera "...nie wierzyłam że biel może być bielsza... itp" buhahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 26.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Tydzień temy zlożyłam zamówienie na grzejnik firmy Regulus w Castoramie w Jeleniej Górze, realizacja zamówienia była na 4 grudnia!!! to długi czas oczekiwania. No i właśnie... chciałam podziekować przedstawicielowi Firmy Regulus za dostarczenie grzejnika w ciagu tygodnia!!! nie wierzyłam że to się uda... a jednak. Jeszcze raz podziekowania firmie Regulus:) Regulus, Castorama - czyżby grzejniki nagle się znalazły - bo pochodziły z jakiś zwrotów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 26.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Regulus, Castorama - czyżby grzejniki nagle się znalazły - bo pochodziły z jakiś zwrotów??? Chcesz powiedziec że klient zwrócił bo mu strzelały podczas rozgrzewania??? Niemozliwe.... Tak kosmicznie zaawansowana, ekologiczna, zabijająca te roztocza co się wylęgły na podłogówce i lecząca rozmaite schorzenia konstrukcja mogłaby byc zwrócona do sklepu???!!! jesteś z konkurencji - tak?? Edytowane 26 Listopada 2010 przez coulignon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts