Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podziękowanie firmie Regulus

Jolka58

Recommended Posts

Tydzień temy zlożyłam zamówienie na grzejnik firmy Regulus w Castoramie w Jeleniej Górze, realizacja zamówienia była na 4 grudnia!!! to długi czas oczekiwania. No i właśnie... chciałam podziekować przedstawicielowi Firmy Regulus za dostarczenie grzejnika w ciagu tygodnia!!! nie wierzyłam że to się uda... a jednak. Jeszcze raz podziekowania firmie Regulus:)

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A co wy z ta firmą regulus?

Mam grzejniki, są oki, wszystko działa jak powinno, kupił mi je mój hydraulik - mam dużo podłogówki, powiedział że te będą oki, że będę zadowolona i jestem.

Nie rozumiesz o co chodzi, co...?

To nie chodzi o sam produkt jako taki ale o Pana "Boguslawa" i jego "wypociny marketingowe".

Pzdr.

A co wy z ta firmą regulus?

Mam grzejniki, są oki, wszystko działa jak powinno

Napisz nam może coś o komforcie, założę się że wolisz siedzieć w pokoju gdzie na przeciwległej ścianie wisi ten grzejnik i czujesz większy komfort niż w kuchni z podłogówką :)

Ale wy domyślne! 58 letnia Jolka napisała to z przekąsem! Miały być zaraz a dojechały po tygodniu! Bogusław jest lekarzem czyli osobą wykształconą. Na pewno wymyśliłby coś bardziej subtelnego. Chociaż jeżeli on jest takim chirurgiem na ktorego mówią rzeźnik?

We Wieleniu jest lekarz który się nazywa Rzeźnik:D:D:D Niestety nie wiem jakiej specjalności. Poszperam w necie.

Kurcze pediatra i lekarz rodzinny he, he. http://www.cmwielen.pl/luxmed.html

Edytowane przez Liwko

Tydzień temy zlożyłam zamówienie na grzejnik firmy Regulus w Castoramie w Jeleniej Górze, realizacja zamówienia była na 4 grudnia!!! to długi czas oczekiwania. No i właśnie... chciałam podziekować przedstawicielowi Firmy Regulus za dostarczenie grzejnika w ciagu tygodnia!!! nie wierzyłam że to się uda... a jednak. Jeszcze raz podziekowania firmie Regulus:)

Regulus, Castorama - czyżby grzejniki nagle się znalazły - bo pochodziły z jakiś zwrotów???

Regulus, Castorama - czyżby grzejniki nagle się znalazły - bo pochodziły z jakiś zwrotów???

Chcesz powiedziec że klient zwrócił bo mu strzelały podczas rozgrzewania???

Niemozliwe....

Tak kosmicznie zaawansowana, ekologiczna, zabijająca te roztocza co się wylęgły na podłogówce i lecząca rozmaite schorzenia konstrukcja mogłaby byc zwrócona do sklepu???!!!

jesteś z konkurencji - tak??

Edytowane przez coulignon
.