redlum 12.12.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 pamiętaj że to także dotyczy ciebie - zastanów się czasem nad sobą - ale nad sobą, a nie nad tym jaki jesteś zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 12.12.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Fajnie... Jest co poczytać w niedzielne popołudnie. I można się pośmiać. A wie ktoś może dlaczego przy loginie Jolka58 pojawił się napis "banned"? Czyżby się okazało, że różne loginy mają ten sam adres IP? Pozdrawiam macst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 12.12.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 i szydło wychodzi z worka WHO is WHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.12.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No kurcze.. rozwaliło mnie nie wiem czy się ne rozpłaczę A gdyby Obywatelu to była Wasza Matka?? Tylko nie mówcie że nie macie Matki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.12.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 A gdyby Obywatelu to była Wasza Matka?? Tylko nie mówcie że nie macie Matki!!!! Matka siedzi z tyłu, i pewnie marznie bo nie ma regulusów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadm2 17.02.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ciekawa sprawa ten wątek jak zwykle pi... kotka za pomocą młotka. Pozdrawiam wszystkich, którzy mają własny pomysł na własny dom bez względu na panującą modę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.02.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ciekawa sprawa ten wątek jak zwykle pi... kotka za pomocą młotka. Pozdrawiam wszystkich, którzy mają własny pomysł na własny dom bez względu na panującą modę Czyżbyś swoją matkę również przymocował do regulusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadm2 18.02.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Proszę się mojej "Mamy" nie czepiać... Dla odmiany moja Mama ma w kuchni podłogówkę i grzejnik. Chwali podłogówkę i żałuje, że nie ma jej w salonie. Tyle z poglądów mojej Mamy. System w domu rodziców - mieszany. Ja postąpiłem podobnie. Mieszam podłogówkę z grzejnikami. Układ wodny w zdecydowanej większości jest z miedzi. Podłogówka i podłączenie grzejników pex. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts