Mytka 24.11.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ..pewien domownik forum zachęcał a ja od zawsze zbieram się do tego żeby powalczyć w tym temacie ..a wiec niniejszym zakładam własną zdjęć galerie i mam nadzieję że znajdywać będę w tym wszystkim jeszcze czas by z Wami dzielić się i wymieniać tu informacjami;) Krótkie wprowadzenie:obecnie z żono-MaGdzikiem jesteśmy na etapie wykończeniówki. Budowę rozpoczęliśmy z początkiem kwietnia 2009 i jakoś udaje się ją w miarę sprawnie ciągnąć do przodu;) Jako że sam trudnię się architekturą wnętrz -lub jak kto woli ich aranżacją- koszt doradztwa w tym zakresie nam odpadł ;P W zeszłym miesiącu udało nam się zakończyć prace wykończeniowe na zewnątrz ..i pomijając brak paru lamp temat elewacji mamy zamknięty ..hhh:) tak więc dom wygląda od strony przyszłego tarasu:http://images38.fotosik.pl/407/6fcbf35af833305dgen.jpg ..tak od strony wejścia:)http://images40.fotosik.pl/396/cd91955d9a82ff68gen.jpg ..a tak od strony południowej:)http://images37.fotosik.pl/388/7cdff234c5c4d472gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szafranek 24.11.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zajebisty. Gdyby warunki miejscowego planu na mojej działce pozwalały na modernistyczną kostkę, też bym postawił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.11.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) O kurde blaszka zarąbisty ten dom:jawdrop: Mytka pisz i wstawiaj zdjęcia, please, dużo zdjęć Edytowane 25 Listopada 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.11.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zajebisty. Gdyby warunki miejscowego planu na mojej działce pozwalały na modernistyczną kostkę, też bym postawił.... to i moja bolaczka niestety.....stracilam sporo nerwow w tym temacie i pomimo iz juz ruszylam z budowa nie moge sie dalej pogodzic z dachem i caly czas sie wierce,zeby cos gdzies jakos.....eeeech.................. czuje,ze ten watek zaraz bedzie mial tysiac stron..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 24.11.2010 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 to i moja bolaczka niestety.....stracilam sporo nerwow w tym temacie i pomimo iz juz ruszylam z budowa nie moge sie dalej pogodzic z dachem i caly czas sie wierce,zeby cos gdzies jakos.....eeeech.................. czuje,ze ten watek zaraz bedzie mial tysiac stron..... ..i to za Twoją namową żona mnie przeklnie że nic tylko przy tym komputerze albo na budowie;) ..a tu nam się potomek 3tygodnie temu urodził Nic to ..jakoś to posklejamy;) A w temacie ..też miałem z tym zagwozdkę dlatego w dzielnicy, którą sobie wymarzyliśmy szukałem działki w obrębie gdzie stały stare kostki a nie było planów zagospodarowania przestrzennego . Wydając warunki zabudowy dla zakupionej działki nie mogli nam się w tej opcji nie zgodzić na postawienie pawilonu;) Ale sam również przyznaję, że oblubienie planmistrzów miast domów ze skośnym dachem jest z mojej perspektywy zaściankowe i wybitnie wkurzające z perspektywy inwestora który właśnie o takim domu marzy ..jak ja czy Ty Anika;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.11.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Mytka, a wstawisz jakieś rzuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przylecialam tu za Magda i tylko moge powtorzyc... :jawdrop: Nie moge sie doczekac wnetrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 24.11.2010 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ..a propos ..wiem że z pewnością nie po to tu zaglądacie, ale że nasz syn właśnie skończył 3tygodnie ..niniejszym Wam go przedstawiamy;)Czekający na zakończenie budowy własnego pokoju -> Miiiiiłosz:)http://images40.fotosik.pl/396/cb166ed48a5d0073gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 24.11.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przylecialam tu za Magda i tylko moge powtorzyc... :jawdrop: Nie moge sie doczekac wnetrz... ..miło mi:) acz chyba widywałem Cie już w podglądanej przeze mnie namiętnie galerii Editty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.11.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 śliczniutki Maluszek:-) Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 24.11.2010 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 śliczniutki Maluszek:-) Gratulacje!!! Mytka, a wstawisz jakieś rzuty? ..dziękuję :) ..pewnie:) dobrze jak będziecie znali plan sytuacyjny;P Muszę go jednak opisać po troszę i zeskanować Jutro zapewne więc go tu załaduje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.11.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Gratki!!!jaki szczesciarz Miloszek,ze juz na poczatku swojej drogi moze sie napawac mieszkaniem w takim pieknym domu! a co do zony,to najlepiej siedziec przy komputerze na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 25.11.2010 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) Oto poglądowe rzuty PARTERU i PIĘTRA Edytowane 25 Listopada 2010 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.11.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 O mamo jaki dom Bede tu czestym gosciem Wklejaj duzo zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 O kurcza molek!!!! musze sie wpisać bo mi wątek ucieknie. Synuś cudny, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 25.11.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 25.11.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ło matko z córką!!! Jaaaaaaaaakiii dooooom :jawdrop: Zarąbiasty!!!! I cudniaste dziecię Gratuluję jednego i drugiego Z niecierpliwością czekam na więcej i więcej i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 25.11.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 wow ale fajny dom elewacja to moje marzenie i te okna No to teraz życzę szybkiej przeprowadzki i radości z Miłoszka i gniazdka Ps. Malgoś wnetrza też fajne tylko w innym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.11.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Przykulałam się tu z wątku o tapetach, bo jakoś nie mogłam dopatrzeć się tapet, ino okna i okna I się zastanawiam nie tyle "kto to będzie mył", ile "jak one się otwierają?" Cudny dom, kocham klocki - przynajmniej nie ma problemu z nieustawnym poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.11.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dom cudo. Czekam na wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts