mm.olejnik 25.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jakie są Wasze opinie nt kareco macie w swoim domu lub chcielibyście miećco warto kupić, a czego nie dotykać ; - )i wszystko o Waszych doświadczeniach z kare link do strony producenta: http://www.kare-design.delink do naszego sklepu: http://www.e-kare.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.11.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jesli coś zwraca moją uwagę na zdjęciu w gazecie....to zwykle pochodzi z KARE dlatego "Lubie to" na Facebooku sklepu jeszcze nie odwiedziłam ale mam w planie go poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 27.11.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 fakt, produkty KARE często są wykorzystywane we wszelkich wnętrzarskich czasopismach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Josesaramago 01.12.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Byłem w siedzibie Kare Design w Monachium.Moja Żona była zachwycona Ich produktami.Od tego czasu produkty Kare są w naszym mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertunio 01.12.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Opinia - stanowczo OK, W domu posiadam taki http://e-kare.pl/relax-chair-soso-chrome-imitation-leather-black-p-126.html szezlong Kupić - warto, dotykać warto. Doświadczenia - pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 03.12.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Kilka fotek z Redboxx w Monachium - 2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.12.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Bardzo podobają mi się rzeczy z kare.Ale fa forma reklamy trochę mniej . Chba,że możemy liczyć na specjalne rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 03.12.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Produkty Kare są jak najbardziej OK. Natomiast ich ceny w Polsce zdecydowanie nie. Chcąc kupić to samo lustro w Polsce, musiałabym zapłacić 20% więcej niż w Niemczech, mimo że różnica w stawce VAT to tylko 3%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 04.12.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Na rabaty (nawet specjalne) zawsze można liczyć, wystarczy zapytać ; - )Proszę sprawdzić nasze ceny na http://www.e-kare.pllubwysyłać mail z zapytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 kurna, kolejna reklama i pod rząd lizusowskie wpisy osób bez dorobku na forum. Ludzie, forum ogłoszeniowe jest gdzie indziej. A firma KARE DESIGN mogłaby zastosować bardziej wyrafinowane formy reklamy niż spamowanie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.12.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 kurna, kolejna reklama i pod rząd lizusowskie wpisy osób bez dorobku na forum. . Elfir - jakiś tam malutki dorobek na forum mam i nie uważam się za lizusa bo naprawdę lubię ten sklep więc proszę o nie generalizowanie, mnie właściwie takie tematy nie przeszkadzają ale jesli to sprzeczne z regulaminem forum to od tego jest moderator a tak na powaznie - to bardziej przeszkadzają mi ruchome reklamy które przeszkadzają w czytaniu forum - są czasem takie.....i to mnie doprowadza do obłędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 quenne!A mnie się wydaje,że ta ruchoma reklama jest uczciwa.ktoś za nią zapłacił i uczciwie mówi co u niego można kupić,doradzi.Bardziej denerwuje mnie taka ukryta i agresywna reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.12.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 quenene - mały dorobek to max 10 postów a nie 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 10.12.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 zalezy na jakie produkty się patrzy i jaka potem jest suma w koszyku .... ; - ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Josesaramago 15.12.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Czy ktoś z Was jest posiadaczem poniższej pufy?: Zależy mi na opiniach, jak się ona sprawuje po dłuższym użytkowaniu, jak wygląda, czy nie jest "wysiedziana" - mam na myśli odkształacenia. Będziemy wdzięczni za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 20.12.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 od producenta otrzymałem informacje, iż nie było do tej pory na ten produkt reklamacji,więc tak naprawdę nie ma obiektywnej opinii nt tego produktupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.12.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) od producenta otrzymałem informacje, iż nie było do tej pory na ten produkt reklamacji, więc tak naprawdę nie ma obiektywnej opinii nt tego produktu pozdrawiam brak reklamacji to brak obiektywnej opinii ? nie rozumiem za bardzo...bedzie obiektywna dopiero jak ktos na drodze reklamacjyjnej wyrazi swoje niezadowolenie? czy pozytywna opinia nie jest obiektywna,albo negatywna nie zgloszona do producenta bedzie niewiarygodna? Edytowane 20 Grudnia 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 20.12.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 obiektywana opinia (dobra i zła) jest z niezależnego źródła ....a producent zawsze będzie zachwalał swój produkt . . . mam nadzieję, że teraz rozumiesz ; - ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 taaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Josesaramago 27.12.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Miałem nadzieję na bardziej pomocne odpowiedzi.Jednak mimo to, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts