Kasiorek 28.11.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Pomysły na domowe,świateczne dekoracje już są a co z naszym domem na zewnatrz. Niestety oferta bardzo ograniczona, we wszystkich sklepach jeden reniferek z sankami i nieśmiertelne świecace sople- kurtyny. szukalam czegoś fajnego, kiczowatego , wesolego i... nie mam pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.11.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 nie mam pomyslu Kasiu ,jak Ty nie masz pomysłu ,to ja nie wierzę żeby ktoś miał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.11.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 My ograniczymy się raczej do delikatnego oświetlenia, w bardzo umiarkowanych ilościach, do tego wieniec na drzwiach i karmik, bardziej jako zimowy akcent i frajda dla dzieci, niż ozdoba świąteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.11.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No wlasnie ze wzg na ograniczony asortyment w sklepach chyba skończy sie na soplach i reniferku na daszku nad wejsciem, . szukalam jakis innych świecących ozdób ale albo ja nie potrafie szukac albo po prostu nie ma w niższej pólce cenowej. bo wydanie kilku tyś mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.11.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Mieszkałam 2 lata w Montanie, w Górach Skalistych, zima pełna śniegu od listopada do kwietnia, bajka. Święta tam były dokładnie jak w amerykańskich filmach, każdy dom pięknie oświetlony, renifery, świecące paczki z kokardami, marzenie! Ale mi najbardziej podobały się slajdy ze świątecznymi motywami wyświetlane po zmroku na bramie garażowej, projektor stał na podjeździe, gdzieś pewnie pod krzaczkiem, a obrazki zmieniały się co parę sekund. Oczywiście w tamtej okolicy nie ma się płotów, ogrodzeń itp. No i frajda głównie dla przejeżdżających obok tego domu (chodników też tam nie było:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.11.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 http://sp.life123.com/bm.pix/outside-christmas-decorations.s600x600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.11.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 O jak cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.11.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Prawda? Chciałam w tym roku sama zrobić wieniec na drzwi, ale gdyby mi czasu zabrakło... ozdobimy drzwi kokardą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 28.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 świetny pomysł z tą kokardą. U nas będą tylko lampki pod rynnami, od frontu, na zewnętrznych parapetach, jakieś stroiki z sosny, nad wdrzwiami również zagości sosna, no i jakiś wieniec na drzwiach. A przed domem w zeimię wbijemy mikołajowe czapki-flagi, te własnie wczoraj nabyliśmy. I tak efekt pewnie nie będzie zachwycał, bo elewacja w powijakach jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.11.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 a ja jestem zwolennikiem prostoty i z moim niedoszlym wspollokatorem toczylismy zawsze wojny co do mojej krytyki pod adresem mikołajów na kominie, reniferow na płocie i dyskoteki na balkonie. na szczęście znalazłam sobie wspolmieszkanca który rownież stanowczo sprzeciwia się koorom tęczy na balkonie i ustrajaniu domów niczym w reklamie coca-coli. tak wiec na balkonie umieścimy delikatny sznurek lampek - jednokolorowy, niemrugajacy, prosty. na drzwiach - prosty wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.11.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 uwielbiam reklame coca-coli te starą oczywiście. sama nie lubie kiczowatych ozdób ale na świeta jakoś wszyscy u nas stajemy sie dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 29.11.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 uwielbiam reklame coca-coli te starą oczywiście. sama nie lubie kiczowatych ozdób ale na świeta jakoś wszyscy u nas stajemy sie dziećmi I właśnie o to chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario0658 29.11.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 witam W tamtym roku bedac w poznaniu w jakiejs galerii widzialem lampki ledowe . byly to wiszace paski pionowe gdzie diodki miglay w tych paskach imitujac opadajace swiatelka - efekt naprawde niezly. Znalazlem to na alledrogo : http://allegro.pl/lampki-sople-lodowe-led-efekt-padajacego-sniegu-i1336278130.html I ja tego nie sprzedaje wole to dodac , bo zaraz bedzie po ile to masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 30.11.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 http://www.ledcenter.pl/led_files/gallery/8_89.jpg To jest akurat zdjęcie zrobione wewnątrz pomieszczenia. Nie mniej jednak zamiast miliona lampek, lub dodatkowo można podświetlić listwami ledowymi ścianę. Oczywiście jeżeli mamy odpowiednią do tego fasadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 30.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wygląda piekielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) znalazłam coś takiego:http://img12.imageshack.us/img12/8650/a96920a56910peeing.jpg Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a co to bo nie widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a ja sie zastanawiam czy nie kupic jakiegos kiczowatego renifera. kruszka by miała frajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.12.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ja na razie powiesiłam wianek na drzwi - proste, a cieszy Mimo szczerych chęci handmadu, kupiłam gotowca i wzbogaciłam o własne ozdoby. Trochę wiocha, ale od razu jakoś tak świątecznie się zrobiło Poza tym owijam donice w okolicy ganku materiałem w kolorze 'stare złoto', na iglaczki po gwiazdce z wikliny. Myślałam też o stroiku na furtkę, ale w sumie nie wiem czy przetrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts