hairdresser 01.12.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nie mogę przekonać mojej połówki do podwójnych drzwi do wiatrołapu, a baaardzo mi się takie podobają macie może jakieś fotki takich drzwi? a może ma ktoś u siebie? jak myślicie, jaka powinna być szerokość takich drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 podwójne są o tyle fajne, że łatwo wnosić przez nie meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 wujek google podpowiada http://www.google.pl/images?oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&q=drzwi+podw%C3%B3jne&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=TY_2TOrVBc3Oswaq0vDMBA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CEEQsAQwAg&biw=1176&bih=563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts