phans 02.12.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ciekaw jestem czy ktoś liczył ile ich jest ? Szczegóły w linku http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/469041,firmy_placa_za_komentarze_odnosnie_swoich_produktow_w_sieci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Kurde! A ja za darmo od kilku lat chwalę naszą pc! Jak sobie pomyślę, ile powinni mi za to zapłacić... Może powinnam napisać kilka razy źle o niej i firmie, to mnie znajdą i zatrudnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 02.12.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Oczywiście, że są wśród nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.12.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Oczywiście, że są wśród nas.... Niektórzy robią to w sposób dość uciążliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Niektórzy robią to w sposób dość uciążliwy ... nawet dyskutując "sami ze sobą" Mam przyjemność (lub raczej nieprzyjemność), usuwać takie wpisy i tematy na innym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.12.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ... nawet dyskutując "sami ze sobą" Mam przyjemność (lub raczej nieprzyjemność), usuwać takie wpisy i tematy na innym forum Pod różnymi nickami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.12.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Na forum wnętrza był ktoś o nicku "tomek coś tam" i usilnie zachwalał głupawymi postami portal architrendy czy coś w ten deseń. Teraz kreci się tam ktoś od Kare Design. Byli też od drzwi i pościeli z owiec. Najbardziej mnie wkurza, jak taki dupek zadaje pytanie, niby szukając porady, forumowicz się naprodukuje, naszuka w necie zdjęć aby mu ładnie odpowiedzieć, a potem na jaw wychodzi, że dupek chciał tylko wcisnąć w swój tekst linka do jakiegoś producenta. IMHO powinno się takich banować, bo zniechęcają ludzi do udzielania sobie rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 08.12.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 a ja gupi za darmola rozpropagowałem dwa produkty z mojego "ogródka" ehhh nie umiem robić interesów... nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 09.12.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ...IMHO powinno się takich banować, bo zniechęcają ludzi do udzielania sobie rad. Zgadzam się w całej rozciągłości. I chyba tak się dzieje. Już o tym pisałem, w wątku z serii niby pytanie+link do strony i zero reakcji na odpowiedzi. ale cały wątek razem z autorem powędrował do kosza, więc napiszę jeszcze raz. Niema się co oburzać tylko raportować spamboty (ten trójkącik z wykrzyknikiem pod postem) Modzi wszystkiego na forum nie czytają bo by się nie wyrobili w 24 godziny na dobę, ale raportowane posty znikają szybciutko. Zauważyliście że użyszkodniki jak "anty_vikar", "tylkotomek" i jeszcze paru innych już nie nadają? To efekt działania magicznego przycisku http://www.ozcardtrader.com.au/forum/images/ozctv4/buttons/report-40b.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts