kabel 20.11.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 myślę że wśród użytkowników PC bezstronnym i nietrolujacym byłby Pan malux - na dodatek większość kablarzy by go zaakceptowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 20.11.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Link nie działa Na moda od PC zgłaszam kol Pyxis Kto za? Ja Być może przytępi zapędy co niektórych pompowych "ewangelistów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 20.11.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Pyxis jest ekstra dobrym kandydatem na to stanowisko, mocno popieram. Żeby tylko ewentualnie się zgodził, bo ostatnio CHYBA za dużo czasu wolnego nie ma, sądząc po aktywności.... Edytowane 20 Listopada 2014 przez wihajster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 20.11.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie ma, bo albo jaśkam na siłę pomaga, albo na palmie karnie siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 20.11.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 jak pyxis to jeszcze arturo i TB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A macie kogoś kto nie dostał bana za kłotnie i off topy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.11.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 lol.... Elfir padlem jak przeczytalem to pytanie. Dajcie mi moda tam - odsniezymy w 3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 R&K właśnie myśł, ze odśnieży i jest teraz czarną owcą. Nie rób sobie wrogów z potencjalnych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 20.11.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 osobiscie cenie wkład i na Moderatora proponuje miloszenko oraz popieram samozgłoszenie autorus'a i kszhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 20.11.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A macie kogoś kto nie dostał bana za kłotnie i off topy? ja...jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 20.11.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jak chcecie w 3 kablarzy i 2 gazowców iść i czyścić stajnię tych od pomp, to cóż ja mogę. Już po aferze z mikim odeszło kilku, teraz zapewne odejdzie kilku kolejnych, jak o to chodzi, by nikt nie przeszkadzał, to róbcie co uważacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 20.11.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A macie kogoś kto nie dostał bana za kłotnie i off topy? Ja! Ale mogę być niesprawiedliwy, bo do grzania chciałbym kable, a do chłodzenia mi potrzeba wody i PC -- a teraz palę węglem i grzeję kalafiorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 20.11.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A macie kogoś kto nie dostał bana za kłotnie i off topy? Ja zgłaszam kolegę Vld ma odpowiedni staż, wiedzę i kulturę. Czytając jego wypowiedzi, nie sądzę aby był banowany, ale chyba można to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilmax 20.11.2014 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Ja zgłaszam kolegę Vld ma odpowiedni staż, wiedzę i kulturę. Czytając jego wypowiedzi, nie sądzę aby był banowany, ale chyba można to sprawdzić Popieram zdecydowanie Vld,wiedza,staż,kultura no i doświadczenie i praktyczne obycie z systemami na ekogroszek i obecnie z pompą ciepła. Drugiego kandydata o podobnych "właściwościach osobowych" jak Vld wysuwam kolegę map78,który miał również bezpośrednią styczność i praktykę w użytkowaniu systemu na ekogroszek i obecnie pompy ciepła. map78 również nie był banowany. Trzecim kandydatem niech będzie Pyxis. Edytowane 21 Listopada 2014 przez wilmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 21.11.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Trzecim kandydatem niech będzie Pyxis. chyba nie jest zbyt obiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.11.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Pyxis byłby ok w pompach. Także ma mój głos i oby się sprawdził. Popieram miloszenko . Siebie nie popieram bo to nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.11.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 A gdyby było działami to przecież mamy kilka osób z wentylacji : Indiana. A nawet bym poparł TB bo wyższa funkcja zmienia postrzeganie rzeczywistości i uspokaja A adam_mk? Kurcze on powinien być obowiązkowo. Sporo mu zawdzięczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.11.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Noooo adammk bezwzględnie. Tylko on chyba jest ponad to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.11.2014 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jak chcecie w 3 kablarzy i 2 gazowców iść i czyścić stajnię tych od pomp, to cóż ja mogę. Już po aferze z mikim odeszło kilku, teraz zapewne odejdzie kilku kolejnych, jak o to chodzi, by nikt nie przeszkadzał, to róbcie co uważacie. miloszenko i autorus' nie sa osobami posiadajacymi kable nie sa to nawet osoby grzejace z COP=1 Miłosz posiada Gaz i PC autorus z tego co kojarze chce miec rowniez u siebie gaz i PC miesjc jest ok 10 - czekamy na pripozycje uzytkownikow PC - ostateczna decyzja nalezy do Redkacji - ja sobie moge proponowac .... Vid - moze TY na moda??? wiadomym jest ze ani Arturo i jego 5 innych wcielen nigdy nim nie bedzie - bo łamie notorycznie regulamin forum , jak i Myjk - choc Tu ostateczne slowo znow nalezy do Redakcji pojawili sie propozycje Pyxisa i map78 - nie mam nic przeciwko ! rowniez polecam kandydature fighter1983 - ktory pokazal nam tutaj ze bedzie surowym i bezwzglednym (dla wszystkich lamiacych zasady forum Muratora) moderatorem - Warunek - bedziemy obserowac Twoja dzialalnosc w dziale elewacji i wykonczen - tak jak to inni mi patrza na rece - dlatego ja sie ciesze na moderatora roedem PC w dziale ogrzewanie - wyrownaja sie "szanse" i nikt nie bedzie mnie posadzal o stronniczosc PS. kable dostal Bana podobnie jak 5 wcielen arturo za lamanie regulaminu ponieaz brak jakichkolwiek dowodow na "2 wcielenie Hiipolita" nie mam osobiscie podstaw do usuniecia tego profilu z FM - jesli jakis inny moderator uwaza inaczej - chetnie przyjne jego argumentacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kal1 22.11.2014 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 miloszenko nie sa to nawet osoby grzejace z COP=1 Miłosz posiada Gaz i PC Zatem czemu miloszenko bez konsekwencji wypowiada się na Twoim "prywatnym" wątku z COP=1 ? Jest lepszy od Pyxis-a i Liwko,którym zapodałes bany za wypowiadanie się na tym watku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts