Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowi moderatorzy - Wasze propozycje

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 167
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja zgłaszam kolegę Vld ma odpowiedni staż, wiedzę i kulturę. Czytając jego wypowiedzi, nie sądzę aby był banowany, ale chyba można to sprawdzić:)

Popieram zdecydowanie Vld,wiedza,staż,kultura no i doświadczenie i praktyczne obycie z systemami na ekogroszek i obecnie z pompą ciepła.

Drugiego kandydata o podobnych "właściwościach osobowych" jak Vld wysuwam kolegę map78,który miał również bezpośrednią styczność i praktykę w użytkowaniu systemu na ekogroszek i obecnie pompy ciepła.

map78 również nie był banowany.

Trzecim kandydatem niech będzie Pyxis.

Edytowane przez wilmax

Jak chcecie w 3 kablarzy i 2 gazowców iść i czyścić stajnię tych od pomp, to cóż ja mogę.

Już po aferze z mikim odeszło kilku, teraz zapewne odejdzie kilku kolejnych, jak o to chodzi, by nikt nie przeszkadzał, to róbcie co uważacie.

miloszenko i autorus' nie sa osobami posiadajacymi kable

nie sa to nawet osoby grzejace z COP=1

Miłosz posiada Gaz i PC

autorus z tego co kojarze chce miec rowniez u siebie gaz i PC

miesjc jest ok 10 - czekamy na pripozycje uzytkownikow PC - ostateczna decyzja nalezy do Redkacji - ja sobie moge proponowac ....

Vid - moze TY na moda??? wiadomym jest ze ani Arturo i jego 5 innych wcielen nigdy nim nie bedzie - bo łamie notorycznie regulamin forum , jak i Myjk - choc Tu ostateczne slowo znow nalezy do Redakcji

pojawili sie propozycje Pyxisa i map78 - nie mam nic przeciwko !

rowniez polecam kandydature fighter1983 - ktory pokazal nam tutaj ze bedzie surowym i bezwzglednym (dla wszystkich lamiacych zasady forum Muratora) moderatorem - Warunek - bedziemy obserowac Twoja dzialalnosc w dziale elewacji i wykonczen - tak jak to inni mi patrza na rece - dlatego ja sie ciesze na moderatora roedem PC w dziale ogrzewanie - wyrownaja sie "szanse" i nikt nie bedzie mnie posadzal o stronniczosc

PS. kable dostal Bana podobnie jak 5 wcielen arturo za lamanie regulaminu

ponieaz brak jakichkolwiek dowodow na "2 wcielenie Hiipolita" nie mam osobiscie podstaw do usuniecia tego profilu z FM - jesli jakis inny moderator uwaza inaczej - chetnie przyjne jego argumentacje