Elfir 22.11.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jezeli tak twierdzi a jest to klamstwem... I nie ma konsekwencji... ) Ja tego nie wiem, a Redakcji nikt tego przyciskiem nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.11.2014 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) o tym, że Brzęczkowski twierdzi, że go specjalnie zaproszono dowiedziałam się wczoraj - kiedy zaczęłam zaglądać do działu instalacje. Ale myslę, że to coś w stylu "Zapraszamy wszytskich, by uczestniczyli w życiu forum". Nie sądzę by ktokolwiek z Redakcji wysyłał zaproszenia akurat do Brzęczkowskiego. Więc ty też możesz sobie pisac, że cię zaproszono, jak i kazdy pozostały uczestnik forum. Brzęczkowski po prostu sprytnie to wykorzystał w marketingu albo po prostu ma tak daleko odbiegajace od rzeczywistości podejście do życia, że "zapraszamy na forum" przeczytane gdziekolwiek odebrał jako zaproszenie skirowane tylko dla niego. Ale to moja opinia tylko. Ja mam z Redakcją taki sam kontakt jak każdy inny forumowicz, więc nie znam ich polityki i zamierzeń. Trojkaty nie dzialaja!!!!!! A teraz pilnuj bo. W Twoim watku PC OT sie robi.., i kablarze sie wpier... To nie jest mój wątek - to jest wątek dla pompiarzy, by mieli reprezentację w dziale ogrzewanie, póki Redakcja nie połączy działów. Założyłam go osobiście dlatego, by inni moderatorzy nie przenieśli go do działu pompy ciepła. Nie mam tam specjalnej potrzeby informacyjnej zaglądać. Edytowane 23 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 23.11.2014 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Trojkaty nie dzialaja!!!!!! U mnie w końcu zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.11.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 o tym, że Brzęczkowski twierdzi, że go specjalnie zaproszono dowiedziałam się wczoraj - kiedy zaczęłam zaglądać do działu instalacje. Ale myslę, że to coś w stylu "Zapraszamy wszytskich, by uczestniczyli w życiu forum". Nie sądzę by ktokolwiek z Redakcji wysyłał zaproszenia akurat do Brzęczkowskiego. Więc ty też możesz sobie pisac, że cię zaproszono, jak i kazdy pozostały uczestnik forum. Brzęczkowski po prostu sprytnie to wykorzystał w marketingu albo po prostu ma tak daleko odbiegajace od rzeczywistości podejście do życia, że "zapraszamy na forum" przeczytane gdziekolwiek odebrał jako zaproszenie skirowane tylko dla niego. Ale to moja opinia tylko. Ja mam z Redakcją taki sam kontakt jak każdy inny forumowicz, więc nie znam ich polityki i zamierzeń. To nie jest mój wątek - to jest wątek dla pompiarzy, by mieli reprezentację w dziale ogrzewanie, póki Redakcja nie połączy działów. Założyłam go osobiście dlatego, by inni moderatorzy nie przenieśli go do działu pompy ciepła. Nie mam tam specjalnej potrzeby informacyjnej zaglądać. Nie jest prawdą, że redakcja zaprosiła pana TB do pisania na forum. W żaden sposób nie utożsamiamy się z poglądami Pana TB. Jeśli pan TB poczuł się zaproszony, to ogólnym sformułowaniem, ze forum jest miejscem wymiany poglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 23.11.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Nie jest prawdą, że redakcja zaprosiła pana TB do pisania na forum. W żaden sposób nie utożsamiamy się z poglądami Pana TB. Jeśli pan TB poczuł się zaproszony, to ogólnym sformułowaniem, ze forum jest miejscem wymiany poglądów. Jeszcze trochę to bedziecie pisac '' przepraszam pana/panią bardzo ,ale jesteśmy zmuszeni zbanować pana lub panią ,z powodu.... xxxCzy wy tam nie macie jaj??? Tytuł tematu jest wątkiem przewodnim i tyle! reszta aut i cześć ! może jakaś dyktatura? albo coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 23.11.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Jak dla mnie: - rwxw- miloszenko- map78- malux20- autorus- vld I wyrazy współczucia dla wybranych, moderowanie to koszmarna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 23.11.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) Moderacja w dziale pomp. Jesli wymoderuje w innym dziale? Ban Nie mam polskich literek w komorce, stad brak ogonkow. Mozna nalozyc bana na moda przez innego moderatora? Edytowane 23 Listopada 2014 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 23.11.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 nie - tylko redakacja moze -i to chyba po uprzednim odebraniu prawa moderatora nie da sie moderowac tylko 1 dzialu , mod jest od calego forum - zawezenie wynika glownie z czasu jakim dysponuje Mod i jego zainteresowanoczywiscie kazdy otrzymuje raporty od uzytkownikow ktore sa zglaszane za pomoca czarnego trojkata - i kazdy mod wtedy reaguje (zazwyczaj ktory pierszy odbierze zgloszenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 23.11.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Jak dla mnie: - rwxw - miloszenko - map78 - malux20 - autorus - vld I wyrazy współczucia dla wybranych, moderowanie to koszmarna rzecz. poniewaz wsrod modow powinna byc ruwnowaga "sil" proponuje - miloszenko z ramienia COP=1 mimo ze grzeje i gazem i PC uwazam za osobe wywazona i wpelni obiektywna - map78 i/lub - malux20 jako COP>1 - autorus - gaz wegiel juz jest na FM dodatkowo adresy IP piszacych powinny byc jawne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 23.11.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) dodatkowo adresy IP piszacych powinny byc jawne !!! U siebie mogę zmieniać IP co post. Trafisz na takiego z neo, nic mu nie udowodnisz. MAC-a także można zmieniać , stosuje się takie rozwiązania w osiedlowych sieciówkach, by podłączyć np własny router. Może po MAC-u, systemie i użytkowniku powiążesz. Nie wiem, nie widziałem tego co widzi moderator na FM. Edytowane 23 Listopada 2014 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 23.11.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 i jeszcze jedna podpowiedz dla Redakcji i nowych moderatorow - przydalby sie raport o nowozarejstrowanych uzytkownikachbanujesz 1 osoba i powstaje nowy user - jesli nawet ma inny IP Mac etc to widac w jakich dzialach pisze - latwiej namierzyc, choc jak znam zycie to inni uzytkownicy majacy w danych watkach dosc danej osoby sami beda donosic "kto jest kto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.11.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 i jeszcze jedna podpowiedz dla Redakcji i nowych moderatorow - przydalby sie raport o nowozarejstrowanych uzytkownikach banujesz 1 osoba i powstaje nowy user - jesli nawet ma inny IP Mac etc to widac w jakich dzialach pisze - latwiej namierzyc, choc jak znam zycie to inni uzytkownicy majacy w danych watkach dosc danej osoby sami beda donosic "kto jest kto" Na forum dziennie może się logowac i 100 osób. Nie jesteśmy w stanie tego sprawdzać. Zwłaszcza ci, co wchodzą na forum co kilka dni a nie codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 23.11.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 chodzilo mi o noworejstrowane konta - raport po 2-3 dniach od daty zarejstrowania i analize kto i co i gdzie pisze - taki automat wypluwajacy maila raz na dobe np z 3-5 dni wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 23.11.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 U siebie mogę zmieniać IP co post. Trafisz na takiego z neo, nic mu nie udowodnisz. MAC-a także można zmieniać , stosuje się takie rozwiązania w osiedlowych sieciówkach, by podłączyć np własny router. Może po MAC-u, systemie i użytkowniku powiążesz. Nie wiem, nie widziałem tego co widzi moderator na FM. Jestem moderatorem na innym duzym forum o innej tematyce i klony troli to spory problem bo MAC adresu nie jesteś w stanie odczytać już za poerwszym ruterem, dalej tylko po IP.. jakby informatycy w kodzie pogrzebali to mogliby cos w cookiesach może dodać - a juz jak niektórzy mają przygotowane wcześniej kilka kont to cięzko złapać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 23.11.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 poniewaz wsrod modow powinna byc ruwnowaga "sil" proponuje - miloszenko z ramienia COP=1 mimo ze grzeje i gazem i PC uwazam za osobe wywazona i wpelni obiektywna - map78 i/lub - malux20 jako COP>1 - autorus - gaz wegiel juz jest na FM Moją skromną osobą rekomenduję szanownych forumowiczów map78 i autorus. Ich wysoka kultura daje namiastkę normalności we wspomnianym dziale. Mam nadzieję, że nie mają w sobie aż tyle "grzeczności", żeby być wystarczająco konsekwentnym i skutecznym. Moderowanie to ciężka i niewdzięczna praca. (Wiem, bo moderuję inne forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 24.11.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 poniewaz wsrod modow powinna byc ruwnowaga "sil" proponuje - miloszenko z ramienia COP=1 mimo ze grzeje i gazem i PC uwazam za osobe wywazona i wpelni obiektywna - map78 i/lub - malux20 jako COP>1 - autorus - gaz wegiel juz jest na FM dodatkowo adresy IP piszacych powinny byc jawne !!! Jeżeli będzie taka wola forumowiczów to mogę podjąć rękawicę Mam sporo czasu i stały dostęp do komputera. Nigdy jednak tego nie robiłem i zwyczajnie nie wiem czy dałbym radę. Nie jestem informatykiem, a html znam raczej w podstawowym zakresie. Jeśli to nie jest przeszkodą to ja nie mówię nie:) PS. Dziękuję wszystkim glosującym za docenienie mojej osoby na forum. Wśród tzw pompiarzy jest tyle autorytetów, że dostrzeżenie mojej skromnej osoby jest co najmniej zaskakujące;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.11.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dziękujemy. autorus został moderatorem. To nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.11.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Map78 ma mój głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 24.11.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ta pałka / kij w Avatarze jest wymowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.11.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Autorus, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts