perm 10.10.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dla mnie największe zdziwienie to ruch poparcia Palikota. Jakim cudem mógł zdobyć tak duże poparcie tego rodzaju polityk? Lepper dla wielkich miast, jak to się czasami go określa, i jest to chyba najbardziej trafne jego określenie. Nazywa rzeczy po imieniu co jest powiedziałbym banalnie proste. Trafił spotem wyborczym w ambiwalentny stosunek również katolików do bogacenia się księży. SLD tego nie zrobiło. Efekt mamy w postaci wyników. SLD w dół - Palikot w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 10.10.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) - Najzupelniej POwaznie...... Nie wyglupiac sie i glosowac na Platforme. Niech zarzadza tym smrodem, ktory narobila przez ostatnie 4 lata ....heheheheh hehehe hehehehe Komu potrzebny w POgarszajacej sie sytuacji ten psujacy sie grzyb . Premierem moze zostac nawet Palikot - heheheh heheheh hehehehe PO kolejnych 4 latach bedzie .......inaczej a nawet bardzo wesolo -heheh hehehe Wtedy domowki w centrum - zapewnione . .....elktroPOp nie ma juz pierdolniecia ........szkoda....... .....gdyby jednak w Telewizji Polskiej Negral spali Koran pierdolniecie gwarantowane ... Tak czy nie , kangury ? - - I POwtarzam - nadejdzie czas gdy Palikot zostanie premierem .. heheheh heheheh heheheh LOL LOL LOL I to bedzie piekny czas ....heheheh heheheh heheheh heheheh Na do widzenia przynajmniej zrobilysmy niezla domowke wczoraj we wzorowym lokalu gdzie lecial tvn i gdzie publika glosno bila brawo - to byl piekny wieczor mimo wszystko ....juz nawet chcieli dzwonic PO POlicje .......heheh heheheheh heheheh ..ale pierdolniecie bylo niezle...no, dobra, jestem zmuszona zwiedzac Kanade , choc mi sie zupelnie nie chce........bye. - Edytowane 10 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 10.10.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dla mnie największe zdziwienie to ruch poparcia Palikota. Jakim cudem mógł zdobyć tak duże poparcie tego rodzaju polityk? Lepper dla wielkich miast, jak to się czasami go określa, i jest to chyba najbardziej trafne jego określenie. - Lubia go.....heheh heheheh heheheh hehehehe - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.10.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 EDIT: Po zastanowieniu uznałem, że ten POST nic nie wnosi do dyskusji, i że sam nie jestem pewny, czy zgadzam się z tym co napisałem, czy też tylko dla zasady się nie chciałem zgodzić z pepegiem. Dlatego całość usuwam. Bardzo żałuję, że nie zdążyłem przeczytać, niemniej niezgadzanie się Pana ze mną "dla zasady" odbieram, mimo wszystko, jako dosyć przychylny mi objaw, sycący dodatkowo mą próżność. Co do Pańskiego zdziwienia Palikotem, bez żadnej zasady nie podzielam tej reakcji. Zmęczenie ( również społeczne) czasami objawia się dziwnymi zachowaniami. Lepsze robienie sobie jaj niż agresja na ulicach. Niestety do trybunów nie dociera to i nie stanowi sygnału ostrzegawczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.10.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) - heheheh heheheh heheheh LOL LOL LOL ....heheheh heheheh heheheh heheheh ......heheh heheheheh heheheh - Oż kuźwa .... http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,10446847,Pod_Wawelem__Szmaciarze_wygrali_sfalszowane_wybory_.html "We wczorajszym dniu rząd Platformy Obywatelskiej nie został wybrany przez naród, tylko przez społeczeństwo. Narodem jesteśmy my!" No ...Kurtykową zdrowo porąbało... Edytowane 10 Października 2011 przez Marek-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 10.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No właśnie miałam ją zacytować . Już kiedyś było o "przypadkowym narodzie" który nie może decydować. Widocznie koncepcja nadal jest świeża jak jest potrzebna. Tylko KTO to ten naród decyzyjny i świadomy? Jak się można zapisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No właśnie miałam ją zacytować . Już kiedyś było o "przypadkowym narodzie" który nie może decydować. Widocznie koncepcja nadal jest świeża jak jest potrzebna. Tylko KTO to ten naród decyzyjny i świadomy? Jak się można zapisać? Nie da rady , bo to było grubo ponad 300 lat temu ! Z krótkim podrygiem Piłsudskiego lat temu 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.10.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ... Tylko KTO to ten naród decyzyjny i świadomy? Jak się można zapisać? Jest gremium które decyduje. Gremium dwuosobowe. Pierwsza postać to Rydzyk, przez przypadek zakonnik, z powołania rzecznik Kobylańskiego dbający o to by kieszeń się temu ostatniemu nie zamknęla, druga to Jarosław niezwyciężony. Gremum jak tak dalej pójdzie zacznie wystawiać certyfikaty polskości. Polskość będzie okreslana na podstawie stosunku do Rydzyka jak i stosunku do katastrofy smoleńskiej. Pod uwagę będą również brane: stosunek do Wałęsy, stosunek do kotów, stosunek do odwiertów geotermalnych oraz niechęć do naszych największych sąsiadów połączona z podejrzliwością. Certyfikat będzie podpisywany krwią i blizną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Nie da rady , bo to było grubo ponad 300 lat temu ! Z krótkim podrygiem Piłsudskiego lat temu 100. Widzę, że Państwo nie uważali lekcji. A przecież pan prezes podawał dosyć dokładną definicję Polaka. Cóż! Kryteria są dosyć ostre i nawet wzrost powyżej 165 dla płci męskiej może czasem być silnie dyskwalifikujący. PS niecierpliwie czekam na opadnięcie szoku powyborczego, który może potrwać ze dwa dni i przeistoczyć się w kilkuletnią, histeryczną traumę . Edytowane 10 Października 2011 przez Pepeg z Gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ..stosunek do kotów.. a propos stosunków oraz kotów - podobno Alik jest w szpitalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.10.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a propos stosunków oraz kotów - podobno Alik jest w szpitalu. ...na pewno w psychiatryku ...nie dawał już rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 11.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nazywa rzeczy po imieniu co jest powiedziałbym banalnie proste. Rzeczy po imieniu? Czy mógłby Pan podać mi przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 11.10.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Byłem na wypoczynku. Kurewsko śmierdziało suczym smrodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.10.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Jarosław nie odchodzi. Podsumował : wygrał bo przegrał. Ma więcej mandatów niz na końcu - chociaż mniej niz na początku. Ci co wygrali - przegrali. Uff - wszystko wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.10.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Rzeczy po imieniu? Czy mógłby Pan podać mi przykład? Dokładnie nie pamiętam ale jakoś tak to brzmiało: "Tusk kituje! Jaki wzrost gospodarczy? Bieda aż piszczy a on o wzroście gospodarczym i wskaźnikach..." To akurat zapamiętalem ale jego uwagi tyczące innych polityków są z reguły celne. Problem gdy zaczyna mówic o swoich planach. Nie mogłem tam dopatrzeć się większego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.10.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dziś rano niejaki Leszczyński (brrr:bash:) zapytany, jako podobno przyszły rzecznik prasowy RP, o konkretne osoby, które znalazły się w rejmie z listy RP, nie potrafił nic o nich powiedzieć! Oni się wzajemnie nie znają, to jedna wielka zbieranina. Jeżeli rzecznik prasowy nie ma pojęcia who is who to współczuję Palikotowi. Jak on ich utrzyma w ryzach dyscypliny klubowej? Nie ma takiej opcji. Będą głosować jak chcą i dbać o interesy swoich wąskich grup poparcia a nie wyborców bo nie wiedzą nawet jak te potrzeby zdefiniować.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 druga to Jarosław niezwyciężony. Jarosław Zbawiciel - zgodnie z jego słowami "Mnie witano okrzykami: Jarosław, Polskę zbaw. Można to oczywiście różnie oceniać, ale to jest fakt i z całą pewnością nie ma sensu tego marnować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.10.2011 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jarosław Zbawiciel - zgodnie z jego słowami "Mnie witano okrzykami: Jarosław, Polskę zbaw. Można to oczywiście różnie oceniać, ale to jest fakt i z całą pewnością nie ma sensu tego marnować" Jak każda wielka postać historyczna Jarosław musi miec jakiś przydomek. Nazwisko nie wystarczy. Jarosław Polskęzbaw też byłoby niezłe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.10.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dziś rano niejaki Leszczyński (brrr:bash:) zapytany, jako podobno przyszły rzecznik prasowy RP, o konkretne osoby, które znalazły się w rejmie z listy RP, nie potrafił nic o nich powiedzieć! Oni się wzajemnie nie znają, to jedna wielka zbieranina. Jeżeli rzecznik prasowy nie ma pojęcia who is who to współczuję Palikotowi. Jak on ich utrzyma w ryzach dyscypliny klubowej? Nie ma takiej opcji. Będą głosować jak chcą i dbać o interesy swoich wąskich grup poparcia a nie wyborców bo nie wiedzą nawet jak te potrzeby zdefiniować. K. Myślę, że wyborcy też ich nie znają poza kilkoma twarzami pokazywanymi w mediach. Jak dla mnie ta kampania to zwykły żart Palikota. A tu się stało i powinno być lekcją dla przywódców "starych" ugrupowań, że być może pora na zmianę ordynacji. Ale jakoś nie wierzę w taką zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek46 12.10.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 gdyz? a gdyz moze bedzie normalniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts