Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak swoją drogą to ciekawe zjawisko ataku heteroseksualnych mężczyzn na homoseksualnych powinno być zbadane przez psychologów i socjologów.

Tak na zdrowy rozum, to heteroseksualny facet powinien się cieszyć jak głupi, że inny facet jest homoseksualny, bo to oznacza mniejszą konkurencję w dostępie do kobiet. Bardziej powinny go wkurzać lesbijki.

m.k.k. - jak często widujesz seksualne ataki homoseksualistów na heteroseksualistów?

Poza tym kobiety jakoś stale są narażone na męskie ataki i jakoś się przyzwyczaiły.

A co do mojej orientacji, to trzeba spytać męża :D

eniu - i co? Patrzyłbyś jak się bawią, ale nie mógł dołączyć? Taka to frajda?

Wydaje mi się, że tobie pasowałyby bardziej dwie biseksualistki. O ile byłbyś wystarczająco sprawny, by obrobić dwie naraz.

m.k.k. - jak często widujesz seksualne ataki homoseksualistów na heteroseksualistów?

Poza tym kobiety jakoś stale są narażone na męskie ataki i jakoś się przyzwyczaiły.

A co do mojej orientacji, to trzeba spytać męża :D

Rozważam teoretyczne przyczyny tego stanu, że hetero są agresywni wobec homo.

Sorry, dopiero teraz, jak to pokazałaś, zauważyłem dwuznaczność w wypowiedzi. To i jak nie jesteś przeciw, to mogą Cię podejrzewać absolutnie nie dotyczyło Ciebie (co sugerowało Ciebie zamiast ciebie, idiotyczna literówka) tylko miało być takim "ty" statystycznego samca hetero o wysokiej homofobi.

Bije się w pierś, bo wyszło nieładnie.

Chciałem wstawić emotikon wstydu, ale nie wiem jak :(

Ja twardo stąpam po ziemi.Czasami po dachu:p. Podobnie jak ja myśli ponad 70 % Polaków. Jan.

Oo, naprawdę? Skąd takie dane? Ankieta przyszpilona na stronie ONR?

Badania CBOS: Stosunek do kary śmierci w Polsce (linki do plików PDF):

rok 1999

Zwolennicy: 77%

Przeciwnicy: 18%

Trudno powiedzieć: 5%

rok 2004, str. 7-8

Przeciwnicy: 19%

Trudno powiedzieć: 4%

rok 2011, str. 5-7

Zwolennicy: 61%

Przeciwnicy: 34%

Rozważam teoretyczne przyczyny tego stanu, że hetero są agresywni wobec homo.

Sorry, dopiero teraz, jak to pokazałaś, zauważyłem dwuznaczność w wypowiedzi. To i jak nie jesteś przeciw, to mogą Cię podejrzewać absolutnie nie dotyczyło Ciebie (co sugerowało Ciebie zamiast ciebie, idiotyczna literówka) tylko miało być takim "ty" statystycznego samca hetero o wysokiej homofobi.

Bije się w pierś, bo wyszło nieładnie.

Chciałem wstawić emotikon wstydu, ale nie wiem jak :(

.

.

.

:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

Badania CBOS: Stosunek do kary śmierci w Polsce (linki do plików PDF):

rok 1999

Przeciwnicy: 18%

rok 2004, str. 7-8

Przeciwnicy: 19%

Trudno powiedzieć: 4%

rok 2011, str. 5-7

Zwolennicy: 61%

Przeciwnicy: 34%

Coraz więcej ludzi myśli?

"Porażka demokracji" przy całej swojej zaściankowości wykazała się stałością poglądów w przeciwieństwie do farbowanego liska prezesa Jarosława:

"...Jak napisała w oświadczeniu Anna Sobecka, "w związku z toczącą się dyskusją w mediach na temat zaostrzenia kar za najcięższe przestępstwa oświadczam, że jestem przeciwna wprowadzeniu kary śmierci". Napisała też, że jako katoliczka opowiada się za "całkowitą ochroną życia od poczęcia do naturalnej śmierci"..."

Szczególnie jak się przytoczy kilka celnych argumentów:

Wiem, wybrane tendencyjnie i wybiórczo :p

K.

To są argumenty wagi ciężkiej, nie-do-odparcia. Ja ciwczyłem na klasykach. "..A gdyby tu było przedszkole w przyszłości... i wasz synek mały, (sprawdzić czy nie ksiądz)..."

RAZ podsumowuje stan polskich elit politycznych i intelektualnych: Czasy wielkiej impotencji

Nareszcie zauważono miałkość Kaczyńskiego i jego pozorną prawicowość. Ten człowiek zawłaszczył sobie idee prawicy nie realizując ich ale niestety uniemożliwiając powstanie w Polsce prawdziwej parti konserwatywnej. Inna rzecz kto miałby takową utworzyć. Ci ktorzy ewentualnie mieliby do tego legitymację ze wstrętem odwaracają się od polityki.

Po raz pierwszy od wielu lat mogę się zgodzić z RZ. Mimo iż (jak zwykle) powołuje się na opinie interpretowane przez siebie dla potrzeb własnych tez, uważam, że tym razem dość trafnie skomentował naszą polityczną rzeczywistość. I bardziej chodzi mi o jego opinie o PO i SLD niż PiS (ja nie widzę "korwinizacji Kaczyńskiego").

(...)niestety uniemożliwiając powstanie w Polsce prawdziwej parti konserwatywnej. Inna rzecz kto miałby takową utworzyć
Niestety w naszej świadomości partia konserwatywna utożsamiana jest jakże często z klerykałami lub narodowcami. Jednak jest pewna subtelna różnica.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...