Marek-B 07.04.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Czego to chłop nie wymyśli, żeby tylko z dala od odkurzacza być! żNa myjnie jedzie a.. że kolejka byla ....to wraca na skończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 żNa myjnie jedzie a.. że kolejka byla ....to wraca na skończone No właśnie. Mój był długo na myjni, ale mop czekał. Ja już znam te numery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 baby to są wredne , nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 W przyszłym roku ja pojade na myjnie. Poświęcę się, nie będę wredna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 W przyszłym roku ja pojade na myjnie. Poświęcę się, nie będę wredna. To se chyba wreszcie kamizelkę znajdziesz... co Ci była zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 baby to są wredne , nie ma co W przyszłym roku ja pojade na myjnie. Poświęcę się, nie będę wredna. I w dodatku podstępne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.04.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) A czemu Ty się wstydzisz? bo się wstydzę............... za współbraci co zadecydowali - że senatorem RP reprezentującym mnie - on został, kurcze....... Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez bobiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.04.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 bo się wstydzę............... za współbraci co zadecydowali - że senatorem RP reprezentującym mnie - on został, kurcze....... Nie stresuj się, nie taki jeden ci on w Senacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Uwaga na most. Trza omijać. http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nadzor-wstrzymal-budowe-a1-most-na-trasie-moze-runac,nId,597537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 W sumie to nepotyzmu chyba nie da sie udowodnić.... http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-urzedniczka-po-podejrzeniach-o-nepotyzm-nie-jestem-siostra,nId,597502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 12.04.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 rasowa blondynka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.04.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 http://stanislawszwed.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=232:wykup-tzw-resztowek-czci-nieruchomoci-interpelacja-&catid=43:aktualnoci-n&Itemid=214 A to link do zapytania i odpowiedzi parlamentarzysty i ministra odpowiedzialnego.Jak widać - jedyną z możliwych dróg jest tylko droga prawna.Tak z tej odpowiedzi Pana Ministra reprezentującego i wybranego przez jego obywatela na drodze zorganizowanych w sposób demokratyczny wyborów- wynikaZaznaczono co prawda że kosztowna i trudna - ale niestety dla mnie w kontekście grzybni mojej - jedyna... http://stanislawszwed.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=232:wykup-tzw-resztowek-czci-nieruchomoci-interpelacja-&catid=43:aktualnoci-n&Itemid=214 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.04.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 http://stanislawszwed.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=232:wykup-tzw-resztowek-czci-nieruchomoci-interpelacja-&catid=43:aktualnoci-n&Itemid=214 A to link do zapytania i odpowiedzi parlamentarzysty i ministra odpowiedzialnego. Jak widać - jedyną z możliwych dróg jest tylko droga prawna. Tak z tej odpowiedzi Pana Ministra reprezentującego i wybranego przez jego obywatela na drodze zorganizowanych w sposób demokratyczny wyborów- wynika Zaznaczono co prawda że kosztowna i trudna - ale niestety dla mnie w kontekście grzybni mojej - jedyna... http://stanislawszwed.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=232:wykup-tzw-resztowek-czci-nieruchomoci-interpelacja-&catid=43:aktualnoci-n&Itemid=214 . Kuriozalne to jest. Droga cywilno-prawna czyli jak z pisma wynika albo sąd albo nic. Przecież w podstawie prawnej jest napisane "na wniosek właściciela nieruchomości". Po co tam sąd? By stwierdzić że ci szklanki z kredensu wypadają jak przejedzie coś cięższego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.04.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ludzie nienawidzący chcą osiągnąć coś nieosiągalnego. Na kształt upadłego anioła chcą być Bogiem. Widząc jednak, że nim nie są, z goryczą patrzą na niesprawiedliwy świat, który im uniemożliwia objęcie boskiego tronu. "Pana Havla anatomia nienawiści" - Ks. Adam Boniecki I dalej:Wciąż stają mi w pamięci obrazy z warszawskich manifestacji 10 kwietnia sprzed pałacu prezydenckiego. Zorganizowane przy okazji rocznicy katastrofy smoleńskiej, nie były żałobne. Były przerażające, bo dominowała w nich – tak ja to odebrałem – nienawiść. Skąd tyle zbiorowej nienawiści? Odruchowo sięgnąłem po teksty Václava Havla („Siła bezsilnych i inne eseje”) i wyszukałem przemówienie „Anatomia nienawiści”, wygłoszone w 1990 r. w Oslo, na konferencji „Przezwyciężanie konfliktów przez dialog i demokrację”, które – jak powiada autor – jest „dość ogólnym wytłumaczeniem powodów nienawiści”. Dość ogólnym, lecz niezwykle trafnym. Podejrzewam, że – niestety – nie wszyscy znają ten tekst. Gdyby było inaczej, wiele spraw mogłoby się u nas potoczyć inaczej. Zachęcam więc do lektury. Ku rozwadze przypomnę tu niektóre jego konstatacje. całość tu:Pana Havla anatomia nienawiści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 czytałeś komentarze? Tak w kwestii "nienawiści" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.04.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Przeczytałem.Zastanawiam się jak czuje się człowiek, który jest pewien, że to właśnie jego Pan Bóg mianował swoim adwokatem.Bo ja jestem przekonany, ze Pan Bóg adwokatów zupełnie nie potrzebuje... Chociaż chyba niektórzy to mianowali się już sędziami i sądzą w imieniu Pana Boga... Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez wykrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 sądzą, wydają wyroki a wielu jest takich co za boga wyroki wykonują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Kuriozalne to jest. Droga cywilno-prawna czyli jak z pisma wynika albo sąd albo nic. Przecież w podstawie prawnej jest napisane "na wniosek właściciela nieruchomości". Po co tam sąd? By stwierdzić że ci szklanki z kredensu wypadają jak przejedzie coś cięższego? no "pacz" "kuriozalnie" się zgadzamy i podobnie postrzegamy jako zasilający budżet i kasę potrzebną na wypłaty tych - którzy właśnie decydują o tym kuriozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no "pacz" "kuriozalnie" się zgadzamy i podobnie postrzegamy jako zasilający budżet i kasę potrzebną na wypłaty tych - którzy właśnie decydują o tym kuriozum Kurde, Pawełku, o tej godzinie jezdeś jeszcze krzeźwy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.04.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 sądzą, wydają wyroki a wielu jest takich co za boga wyroki wykonują. Bogiem mienić się dzisiaj - uważa połowa z nas..... Decydować. Postanowić. Zrealizować. PS: problemy zaczynają się w momencie ponoszenia odpowiedzialności i powiązanych z nimi konsekwencji - w zasądzanych coraz częściej wyrokach o niesłusznie i niekompetentnie wydawane "boskie decyzje kiedyśtam" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts