bobiczek 20.04.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Kurde, Pawełku, o tej godzinie jezdeś jeszcze krzeźwy??? rano do roboty - 6.15 nie ma zmiłuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja jakoś tej odpowiedzialności nie widzę. O wyrokach też media nie trąbią. Może nie śledzę uważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja jakoś tej odpowiedzialności nie widzę. O wyrokach też media nie trąbią. Może nie śledzę uważnie? Ja mam syna adwokata. Niczemu już się nie dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.04.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja mam syna adwokata. Niczemu już się nie dziwię. a czego Ty mnie do dzisiaj z nim nie próbujesz żenić? zrobimy razem medialnie - słuszną robotę może? co? Prawo Administracyjne zna jakotako? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 a czego Ty mnie do dzisiaj z nim nie próbujesz żenić? zrobimy razem medialnie - słuszną robotę może? co? Prawo Administracyjne zna jakotako? Pytanie! Ale on z warszawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.04.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Pytanie! Ale on z warszawki... tym bardziej - ze Stolycy........ tam się udaje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No problem, dam Ci namiary i sru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.04.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 wysłałem na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.04.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Czym zajmuje się opozycja: "...Stefan Hambura, pełnomocnik części rodzin ofiar katastrofy smoleńskiej, chce, by prokuratura wojskowa złożyła wniosek prawny o sprawdzenie powiązań członków komisji MAK-u z sowieckimi służbami specjalnymi - informuje "Gazeta Polska Codziennie". Zidiocenie kierownictwa PiS sięga zenitu. Te chore teorie o wojnie z Rosją, te głupoty o zamachu i zdradzonym Prezydencie. A teraz to. Sprawdzanie czy członkowie komisji MAK jak i inni są w związkach z tajnymi słuzbami... Wszyscy bez wyjątku wojskowi. Naprawdę trzeba być idiotą by o to pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 no "pacz" "kuriozalnie" się zgadzamy i podobnie postrzegamy jako zasilający budżet i kasę potrzebną na wypłaty tych - którzy właśnie decydują o tym kuriozum Raczej nie kuriozalnie, wystarczy trochę pomyśleć, wnioski zawsze będą podobne. Zgadzamy się co do diagnozy ale chyba różnimy co do lekarstwa. Ja go nie widzę wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.04.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Cieszmy sie, że nie mamy póki co choroby nowotworowej. Ale dziadostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.04.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Cieszmy sie, że nie mamy póki co choroby nowotworowej. Ale dziadostwo. Chodzi o leki p-nowotworowe? Klapa na całej linii! Pytanie o sens istnienia tego rządu jest juz bardziej niż zasadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 http://mistrzowie.org//uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201204/1334821648_by_sparowj.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 21.04.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To nauczka na przyszłość, aby całego sztabu wyborczego nie pakować do jednego pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Chodzi o leki p-nowotworowe? Klapa na całej linii! Pytanie o sens istnienia tego rządu jest juz bardziej niż zasadne. Tak, chodzi o te leki. Jak sobie pomyślę, że ktoś z moich bliskich musiałby czekać na chemioterapię, bo nie ma leków, to nie wiem, co bym zrobiła. Jeszcze kłamią, że leki już są. Jakieś marne pare pudełek na 2 tygodnie. Arłukowicz zapowiedział, że wszystkie przypadki braku leków zostaną sprawdzone. Tak, tak, zbierze sie komisja jak za PRLu, sprawdzą, poproszą o wyjąsnienia, otrzymają wyjaśnienia, sporządzą protokół, dadzą zalecenia...... Ilu nie dożyje końca procesu wyjaśniania???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 21.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 na moje oko , kilku zabrakło w tym samolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.04.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 http://bi.gazeta.pl/im/6/11591/z11591166N,Okladka--Newsweeka-.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 23.04.2012 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Tak, chodzi o te leki. Jak sobie pomyślę, że ktoś z moich bliskich musiałby czekać na chemioterapię, bo nie ma leków, to nie wiem, co bym zrobiła. Jeszcze kłamią, że leki już są. Jakieś marne pare pudełek na 2 tygodnie. Arłukowicz zapowiedział, że wszystkie przypadki braku leków zostaną sprawdzone. Tak, tak, zbierze sie komisja jak za PRLu, sprawdzą, poproszą o wyjąsnienia, otrzymają wyjaśnienia, sporządzą protokół, dadzą zalecenia...... Ilu nie dożyje końca procesu wyjaśniania???????? I zapomniałaś dodać, że jeszcze na zebraniu zjednoczenia Ci którzy zawinili powinni przeprowadzić samokrytykę......ja wam mówię, że to było UFO, wszyscy z tego samolotu są obecnie poddawani eksperymentom medycznym przez kosmitów.....a tak na poważnie to jak słucham tego wszystkiego to jest mi strasznie smutno i nic poza tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.04.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Część leków miała być dostarczona w piątek. Czy ktoś spotkał informacje, czy leki dotarły? Bo ja nie widzę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.04.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Co Tusk przekazał w prezencie przedstawicielowi Kataru (lub Zjednoczonych Emiratów)?Karafkę na alkohol (whisky)! Kto to wymyślił? Gdzie szef protokołu dyplomatycznego? Mina szejka, który odbierał prezent wyrażała duża konsternację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts