perm 04.06.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Pojawił się Barack. Wzruszył do łez, pomachał. Uściskał. Coś obiecał. Nie złapałem co, bo akurat grzebałem w uchu ale chyba coś ważnego bo wszyscy klaskali. Pojechał. Odetchnąłem i jak zwykle w środę zjadłem moje ulubione gołąbki. Jarosław Wielki stwierdził, że nie będzie siedział w trzecim rzędzie za Wałęsą i poszedł zwiedzać szpital. Obama nie zapytał o Jarosława. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 04.06.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ludzki Pan, poklepał Bronka! A mógł przejść i nie zauważyć! Przemówienia MU chyba ten sam murzyn pisze co poronił lapsus o polskim obozie koncentracyjnym, też było poruszające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.06.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Obiecał prawie tyle co Mazowieckie Janosikowego powinno...Wszystkim obiecał...Albo coś nie doczytałem... Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.06.2014 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A przy tym podtekst o którym, nie wiedzieć czemu nikt nie mówi. Sygnał dla Niemców - nie będzie sojuszu z Rosją. Między wami jest Polska i my z nią. Kto wie czy to nie najważniejsze dla nas przesłanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.06.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Gadac sobie może i tak zrobia swoje czyli przyłacza Polske pod wpływy rosji. Agenda 21-- X królestw na swiecie NIE ZAMIERZAM POPEŁNIĆ SAMOBÓJSTWA zwłaszcza w PIĄTEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 05.06.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kto wie czy to nie najważniejsze dla nas przesłanie. Dokładnie, wielu pewnie oczekiwało zagwarantowania zniesienia wiz, ale ta wizyta Obamy miała dla nas inne znaczenie. Kto wie czy nie ważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Przecież to nie Obama podejmuje decyzje o wizach tylko Parlament. Ma mniej wiecej uprawnienia ministra spraw zagranicznych na takich wyjazdach - moze przekazać tylko to, na co zgodę wyrazil Senat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.06.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Brak wiz -boja sie że Polacy bedą lepsi od miejscowych emigrantów ,którzy wybili miejscową ludność zagrabiając ich ziemie.i kopaliny-surowce Jeszcze czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 10.06.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Czy naprawdę ktoś w Polsce, oprócz mediów, interesuje się jeszcze sprawą wiz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 11.06.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Włodek.Trochę takich to się znajdzie. Dla części to kwestia prestiżu - my jesteśmy krajem cywilizowanym, który wiz nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.06.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 W naszym teoretycznie istniejącym państwie coraz ciekawiej: http://www.wprost.pl/ar/452368/Afera-podsluchowa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.06.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 W naszym teoretycznie istniejącym państwie coraz ciekawiej: http://www.wprost.pl/ar/452368/Afera-podsluchowa/Chyba tylko ktoś bardzo naiwny mógł sądzić, że to się inaczej odbywa. Tak wygląda polityka na każdym szczeblu i w każdej partii. Ja bym chętnie posłuchał prywatnych rozmów Hoffmana czy Brudzińskiego. To dopiero cyniczne typki. Te taśmy "ujawniają" prawdę starą jak świat. Polityka to brudna gra. Ciekawe też komu udało się nagrać ministra spraw wewnętrznych. Jak nic służby mu podległe. Komuś bardzo zależało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.06.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 W naszym teoretycznie istniejącym państwie coraz ciekawiej: http://www.wprost.pl/ar/452368/Afera-podsluchowa/ Nic nowego. Nic wielkiego. Ciebie jakby nagrali w kawiarni gdy plotkujesz, pewnie też by było ciekawie...Drobiazg jeno - musisz zostać MINISTRĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nic nowego. Nic wielkiego. Ciebie jakby nagrali w kawiarni gdy plotkujesz, pewnie też by było ciekawie...Drobiazg jeno - musisz zostać MINISTRĄ! Nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało! Tylko Konstytucja też istnieje teoretycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało! Tylko Konstytucja też istnieje teoretycznie. Jedyne co się stało to, że wszyscy usłyszeli jak politycy ze sobą rozmawiają. Ciekawe, ze to minister spraw wewnętrznych a nie to co mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 a ja mam nadzieję, że niektórym wielbicielom i orędownikom obecnie nam miłościwie panującego rządu otworzą się lekko zapuchnięte i zaropiałe oczęta .... kurcze, sami sobie podcinają gałązkę, na której siedzą????? niebywałe mi się to wydaje... nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało....:wave: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 'Oceniając „taśmy Wprost” warto pamiętać, że rzeczywistość III RP, to spektakl, w którym widzimy tylko to, co przedstawiają nam na scenie - właśnie jak w teatrze. Prawdziwe życie toczy się za kurtyną...' polecam salon24 - można poczytać ciekawe rzeczy...to cytat Wojtka Sumlińskiego - jego książkę polecałam w innym temacie - wstrząsające dzieło dziennikarza śledczego 'Z mocy nadziei' - nie mylić z wyrazami nadzieji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.06.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 a ja mam nadzieję, że niektórym wielbicielom i orędownikom obecnie nam miłościwie panującego rządu otworzą się lekko zapuchnięte i zaropiałe oczęta .... kurcze, sami sobie podcinają gałązkę, na której siedzą????? niebywałe mi się to wydaje... nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało....:wave:Akurat za Kaczyńskiego było inaczej...:D:D. Może ty otwórz zaropiałe oczęta i zauważ, że rak toczy wszystkie strony naszej sceny politycznej a podobne rozmowy są codziennością, niezależnie od oficjalnie wyznawanych poglądów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.06.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) mówię o obecnym rzadzie i kompromitacji a Ty o Kaczyńskim...... Edytowane 15 Czerwca 2014 przez amglad1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.06.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 pacz Panie, a miałam Cie za intelygentnego osobnika..... nie mam nic wspólnego z osobą, którą wymieniasz na poczatku swego postu to po pierwsze primo;) po drugie primo sugerujesz mą przynalezność do tej formacji politycznej albo co najmniej hołubienie tych poglądów ...i znów nie trafiony.... z resztą Twojej wypowiedzi niestety się zgadzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts