Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pojawił się Barack. Wzruszył do łez, pomachał. Uściskał. Coś obiecał. Nie złapałem co, bo akurat grzebałem w uchu ale chyba coś ważnego bo wszyscy klaskali. Pojechał. Odetchnąłem i jak zwykle w środę zjadłem moje ulubione gołąbki.

Jarosław Wielki stwierdził, że nie będzie siedział w trzecim rzędzie za Wałęsą i poszedł zwiedzać szpital. Obama nie zapytał o Jarosława.

Edytowane przez perm

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W naszym teoretycznie istniejącym państwie coraz ciekawiej:

http://www.wprost.pl/ar/452368/Afera-podsluchowa/

Chyba tylko ktoś bardzo naiwny mógł sądzić, że to się inaczej odbywa. Tak wygląda polityka na każdym szczeblu i w każdej partii. Ja bym chętnie posłuchał prywatnych rozmów Hoffmana czy Brudzińskiego. To dopiero cyniczne typki. Te taśmy "ujawniają" prawdę starą jak świat. Polityka to brudna gra. Ciekawe też komu udało się nagrać ministra spraw wewnętrznych. Jak nic służby mu podległe. Komuś bardzo zależało.

a ja mam nadzieję, że niektórym wielbicielom i orędownikom obecnie nam miłościwie panującego rządu otworzą się lekko zapuchnięte i zaropiałe oczęta ....

kurcze, sami sobie podcinają gałązkę, na której siedzą????? niebywałe mi się to wydaje...

nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało....:wave::wave::wave:

'Oceniając „taśmy Wprost” warto pamiętać, że rzeczywistość III RP, to spektakl, w którym widzimy tylko to, co przedstawiają nam na scenie - właśnie jak w teatrze.

Prawdziwe życie toczy się za kurtyną...'

polecam salon24 - można poczytać ciekawe rzeczy...

to cytat Wojtka Sumlińskiego - jego książkę polecałam w innym temacie - wstrząsające dzieło dziennikarza śledczego 'Z mocy nadziei' - nie mylić z wyrazami nadzieji;)

a ja mam nadzieję, że niektórym wielbicielom i orędownikom obecnie nam miłościwie panującego rządu otworzą się lekko zapuchnięte i zaropiałe oczęta ....

kurcze, sami sobie podcinają gałązkę, na której siedzą????? niebywałe mi się to wydaje...

nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało....:wave::wave::wave:

Akurat za Kaczyńskiego było inaczej...:D:D:D. Może ty otwórz zaropiałe oczęta i zauważ, że rak toczy wszystkie strony naszej sceny politycznej a podobne rozmowy są codziennością, niezależnie od oficjalnie wyznawanych poglądów.

pacz Panie, a miałam Cie za intelygentnego osobnika.....;)

nie mam nic wspólnego z osobą, którą wymieniasz na poczatku swego postu to po pierwsze primo;)

po drugie primo sugerujesz mą przynalezność do tej formacji politycznej albo co najmniej hołubienie tych poglądów ...i znów nie trafiony....

z resztą Twojej wypowiedzi niestety się zgadzam...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...