bobiczek 01.12.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 a dzisiaj po przebudzeniu co mamy ?! "Domy w Słupsku - słupy w dupsku"!To nie jest moja Polska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.12.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 A czyja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 a dzisiaj po przebudzeniu co mamy ?! ...Normalność? Spokój? Przewidywalność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.12.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 No, jak to co?- To co zawsze! Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 01.12.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 a dzisiaj po przebudzeniu co mamy ?! "Domy w Słupsku - słupy w dupsku"! To nie jest moja Polska! Normalność? Spokój? Przewidywalność? No, jak to co? - To co zawsze! Adam M. Wreszcie mamy upragnioną stabilizację! http://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/wczoraj-bylo-do-dupy-dzisiaj-jest-do-dupy-czyzby-wreszcie-upragniona-stabilizacja.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 ...Naprawdę tak źle? Ja nie narzekam. Firma się rozwija, pracowników przybywa, klientów też coraz więcej. Zbieram owoce mojej ciężkiej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 01.12.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 a dzisiaj po przebudzeniu co mamy ?! "Domy w Słupsku - słupy w dupsku"! To nie jest moja Polska! Czujesz, że już masz zagrożoną dupę? Trochę chyba nazbyt histerycznie reagujesz. Nikt na razie jeszcze chłopów nie zmusza do nietypowego korzystania z okrężnicy. I co ma w ogóle odbytnica wspólnego z Polską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.12.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Naprawdę tak źle? Ja nie narzekam. Firma się rozwija, pracowników przybywa, klientów też coraz więcej. Zbieram owoce mojej ciężkiej pracy. Spokojnie. Poczekaj. Owoc Twojego życia jeZUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.12.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Spokojnie. Poczekaj. Owoc Twojego życia jeZUS Mojego? On ma ojca, zdaje się. Poza tym moja firma to Ltd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.12.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Czujesz, że już masz zagrożoną dupę? Trochę chyba nazbyt histerycznie reagujesz. Nikt na razie jeszcze chłopów nie zmusza do nietypowego korzystania z okrężnicy. I co ma w ogóle odbytnica wspólnego z Polską? Prezydenta Słupska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.12.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Prezydenta Słupska! Gupi nie jezdem, wiem, do czego piłeś. Myślisz ,że z powodu preferencji jakiegoś tam urzędnika ten kraj się jakoś zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.12.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Gupi nie jezdem, wiem, do czego piłeś. Myślisz ,że z powodu preferencji jakiegoś tam urzędnika ten kraj się jakoś zmienił?Znormalniał. Ciupkę ale zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 obawia się, że prezydent będzie teraz przesladował urzędników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 02.12.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 A tam prześladował - będzie angażował nowych preferentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.12.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 obawia się, że prezydent będzie teraz przesladował urzędników?Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.12.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 a dzisiaj po przebudzeniu co mamy ?! "Domy w Słupsku - słupy w dupsku"! To nie jest moja Polska! nie desperuj, bobiczek . A jak tam Kukiz dla równowagi ? Ja tam się cieszę. Może się trochę ten polski zaduch przewietrzy. (chociaż w sumie to mi lata ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2014 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Co masz na myśli? Bo niektórym przeciwnikom homoseksualistów wydaje się, że geje rzucają się z niecnymi inencjami na kazdy męski okaz w pobliżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.12.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Bo niektórym przeciwnikom homoseksualistów wydaje się, że geje rzucają się z niecnymi inencjami na kazdy męski okaz w pobliżu.Czemu "niecnymi"? Miłość jest piękna. Szef musi jakoś zbliżyć się do swoich pracowników. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.12.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Miłość jest piękna. Szef musi jakoś zbliżyć się do swoich pracowników. To fakt, tylko niektórzy aż nazbyt się obawiają, że to zbliżenie będzie od tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.12.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Czemu "niecnymi"? Miłość jest piękna. Szef musi jakoś zbliżyć się do swoich pracowników. Na spotykaniach integracyjnych trzeba czasami z grzeczności zatańczyć z sekretarką. Chyba że z sekretarzem jeśli pracuje w sekretariacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts