tinka-83 04.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Witam, może ktoś dorzuci pomysł jak urządzić salon ? Rozpoczęłam od narożnika który jest w kolorze czarno - szarym (ciężko określić czy to bardziej szary czy niebieski). Panele mamy jasne jak widać na zdjęciu poniżej. Chcemy dokupić stół oraz szafkę na sprzęt rtv. Brakuje nam pomysłu jak pomalować ściany tak żeby nasz narożnik pasował do całości. Może ktoś ma jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 na pewno nie ten kolor ścian do tego typu kanapy. Jak się nie wiesz jak, najlepiej na biało, ewentualnie jasnoszary. Co ma się w tym salonie znaleźć? Tylko TV? W twojej wizualizacji ten telewizor wygląda jak ołtarzyk. Jakie są wymiary pokoju? Jeśli chodzi o meble, lepiej nie mieszać zbyt wielu odcieni drewna. Albo jasne drewno, jak podłoga, albo biało lakierowany MDF. Jako akcent ciekawa perłowo-szara tapeta na jednej ze ścian. Do tego kilka energetyzujących dodatków: lampa, zasłona, poduszka http://www.goodhousekeeping.com/cm/goodhousekeeping/images/Living-Room-Decor-Gallery-33-fb-30704924.jpghttp://www.beinteriordecorator.com/wp-content/uploads/2008/09/Modern-Living-Room-Furniture-Black-and-Grey-Sofa-and-Loveseat-Set.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinka-83 04.12.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Chciałabym żeby w salonie był stół, szafka na rtv. TV ma być powieszone. Oprócz tego jakiś mały dywan, lampa i jakieś dodatki nadające wnętrzu życia. Podoba mi się taka otoczka tv jak na zdjęciu poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinka-83 04.12.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Dodam jeszcze że salon ma wymiary 5x6 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 takie zabudowy z k-g powoli wychodzą z mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinka-83 04.12.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Największy problem mam ze ścianami bo na chwilę obecną to zlewają mi się razem z podłogą. Nie wiem co na nie dać żeby to ładnie wyglądało a jednocześnie żeby pasował do nich narożnik. Może masz jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinka-83 04.12.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Myślę nad tym żeby zrobić jedną ścianę tam gdzie są drzwi tarasowe w tapecie szara z jakimś fioletowym wzorem. Tylko zastanawiam się czy nie będzie za ciemno wtedy bo i narożnik jest w ciemnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinka-83 04.12.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Może fioletowa z szarym wzorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulan 25.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ciekawy pomysł z tą fioletową ściana. Ja teraz razem z siostrą urządzamy jej salon w drewnianym domu z bali i szukamy jakiś ciekawych mebli, które wpasowałyby się w ten specyficzny klimat. Myślimy nad sofą, czy lepiej jest wybrać jakąś jednolita skórzaną czy może coś takiego (zdjęcie z arismebel.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts