Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inż. Święty Mikołaj był na forum!!!

Recommended Posts

A ja nie mam, na co narzekać. Tfu, tfu. Dzień mi się zaczął fajnie, wszystko jakoś się kula. Dobrze mi tak jak jest i nawet prezentów nie potrzebuje, aby sobie humor poprawić.

Na forum już siedzę tyle, że nawet nie pamiętam jak ja się tu znalazłam ;-)

A Nicka mam takiego, bo ten pierwotny wszystkim kłopoty sprawiał. Kto pamięta, ten wie, kto nie ma czego pamiętać, nie ma też czego żałować.

Wszystkiego dobrego Święty Mikołaju!!!

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bez mała uwierzyłem w tego świętego, bo po porannej pyskówce w moim ulubionym dziale nie ma śladu..

przeszedł Mikołaj i pozamiatał:)

Dzięki Mikołaju, ale gdybyś tak mógł te zmiany wprowadzić na stałe..

Witam.

Ja pamiętam.

Zeljka - Milka

:-)

Pozdrawiam.

O no masz!!! Forest, teraz mnie dowartościowałeś. ;-)

Co ja tera mom godoć?

Ja też pamiętam przystojnego Foresta, super wykonawce od super kominków!!!

Kominek przez Ciebie wykonany, to wciąż najpiękniejsza częśc naszego domku. :-)

Dziękuję!

A u nas było tak Mikołaju drogi.

Krótko po północy wezwalismy pogotowie do małego. Myslałam ze to będa najgorsze mikołajki.. Pani dr pomogła, jakoś dotrwaliśmy do rana z krasnalem.

Rano połozyłam małego na chwile do łóżeczka. Po kilku minutach spojrzałam w jego stronę, bo jakies dziwne odgłosy do mnie dochodziły a tam.. Franiu stał na własnych nóżkach!!!! Dziecko które kilka godzin wczesniej walczyło z niedającą się zbic 40stopniowa gorączką sprawiło taka niespodziankę!!!!

Dałeś czadu Mikołaju w tym roku:)

To najbardziej niezapomniane mikołajki:)

Mnie też z Wami miło, ale w drogę czas. Inne dzieci duże i małe czekają. Sprawujcie się dobrze, budujcie śmiało, żyjcie radośnie. I do zobaczenia za roczek :) :)

DO ZOBACZENIA!!!

Miki, zaraz, zaraz, jak to za roczek?? a Wigilia?? :( to nie będzie w tym roku na Święta Mikołaja?? :(