Żelka 06.12.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A ja nie mam, na co narzekać. Tfu, tfu. Dzień mi się zaczął fajnie, wszystko jakoś się kula. Dobrze mi tak jak jest i nawet prezentów nie potrzebuje, aby sobie humor poprawić. Na forum już siedzę tyle, że nawet nie pamiętam jak ja się tu znalazłam A Nicka mam takiego, bo ten pierwotny wszystkim kłopoty sprawiał. Kto pamięta, ten wie, kto nie ma czego pamiętać, nie ma też czego żałować. Wszystkiego dobrego Święty Mikołaju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 06.12.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam. Ja pamiętam. Zeljka - Milka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Bez mała uwierzyłem w tego świętego, bo po porannej pyskówce w moim ulubionym dziale nie ma śladu.. przeszedł Mikołaj i pozamiatał Dzięki Mikołaju, ale gdybyś tak mógł te zmiany wprowadzić na stałe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qula 06.12.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A ja wstałe m dzis wyspany, dzieci do przedzskola, zona do sniadania, potem do pracy, a teraz 10 min dla forum- Piękny dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 06.12.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mikołaju, Wszystkiego dobrego w dniu imienin!! Dzień zaczął się pobudką o 6:22. Potem pobudka ratolośli. No i musiałem Cię tłumaczyć dlaczego jeszcze u nich nie byłeś Następnie śniadanko i droga do pracy. Dziś w normie bo mróz zelżał i odmroziło ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek84 06.12.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam serdecznieJa dziś dostałem postrzału wstając rano ,prezentu nie dostałem ,i pecha mam ostatnio :9 2 dni temu ktoś mnie na parkingu obrysował i uciekł. Może znajdzie się prezent dla takiego pechowca jak Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 06.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A Ja?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Wracaj Mikołaju!! Ja też chciałam prezencik pod paszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam. Ja pamiętam. Zeljka - Milka Pozdrawiam. O no masz!!! Forest, teraz mnie dowartościowałeś. Co ja tera mom godoć? Ja też pamiętam przystojnego Foresta, super wykonawce od super kominków!!! Kominek przez Ciebie wykonany, to wciąż najpiękniejsza częśc naszego domku. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mój dzień lepiej się kończy niż zaczynał......tak pomalutku...leniwie.....z kawką w ręku i kompem na kolanach, przy FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A u nas było tak Mikołaju drogi.Krótko po północy wezwalismy pogotowie do małego. Myslałam ze to będa najgorsze mikołajki.. Pani dr pomogła, jakoś dotrwaliśmy do rana z krasnalem.Rano połozyłam małego na chwile do łóżeczka. Po kilku minutach spojrzałam w jego stronę, bo jakies dziwne odgłosy do mnie dochodziły a tam.. Franiu stał na własnych nóżkach!!!! Dziecko które kilka godzin wczesniej walczyło z niedającą się zbic 40stopniowa gorączką sprawiło taka niespodziankę!!!!Dałeś czadu Mikołaju w tym roku:) To najbardziej niezapomniane mikołajki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 06.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzis zepsol mi sie samochod wiec odprowadzilem go do mechanika, a teraz czuje, ze zamiast zony rozklada mnie grypa..ale zaraz stworze jakis sok z gumijagod i moze przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzis zepsol mi sie samochod wiec odprowadzilem go do mechanika, a teraz czuje, ze zamiast zony rozklada mnie grypa..ale zaraz stworze jakis sok z gumijagod i moze przejdzie Bądź twardy i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.12.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mnie też z Wami miło, ale w drogę czas. Inne dzieci duże i małe czekają. Sprawujcie się dobrze, budujcie śmiało, żyjcie radośnie. I do zobaczenia za roczek DO ZOBACZENIA!!! Miki, zaraz, zaraz, jak to za roczek?? a Wigilia?? to nie będzie w tym roku na Święta Mikołaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Miki, zaraz, zaraz, jak to za roczek?? a Wigilia?? to nie będzie w tym roku na Święta Mikołaja?? Nie. Na święta prezenty przyniesie aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.12.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Albo gwiazdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dziadek Mróz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dziadek Mróz ? No tak, w każdym rejonie inne stworzenie przynosi prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 W moim rejonie dzieciom-rodzice, małżonkowie sobie wzajemnie, rodzeństwo także....tak było od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 W moim rejonie dzieciom-rodzice, małżonkowie sobie wzajemnie, rodzeństwo także....tak było od zawsze Chodziło mi o różnorodność w nazewnictwie : Mikołaj, aniołek, Dziadek Mróz, Gwiazdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 07.12.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dobrze, że są tacy, do których Gwiazdor przychodzi...mnie wychowali i uczyli tak, że Mikołaj rozdaje 6go drobnostki, a Gwiazdorek prezenty pod choinką układa...ale moja połówka to się śmieje ze mnie, bo mówi, że Gwiazdor Elvis nie żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts