madd 23.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Z tym ruchem to jest święta racja. W zeszłym roku w 3 miesiące poleciało mi z wagi z 6 kilo a z wygladu to z 10 teraz z przyczyn roznych juz nie chodze, a waga sie utrzymuje z zeszlego roku. jak tylko dam radę to idę się ruszać znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 23.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ...O wiele prościej i przyjemniej coś pouprawiać. Pewnie, najlepiej działkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.04.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ...O wiele prościej i przyjemniej coś pouprawiać. Pewnie, najlepiej działkę! Albo seks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 amalfiDobrze kombinujesz.Pięć razy w tygodniu i kilogram leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 23.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 amalfi Dobrze kombinujesz. Pięć razy w tygodniu i kilogram leci o rany! powinno być raz i 5 kilo leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.04.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 http://uroda.onet.pl/1553123,2043,1979,1,,jakim_jestes_typem_grubaski,twarz_i_cialo.html 3/4 łakoma 1/2 zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Taaaa Wczoraj spotkałam koleżankę . Piiiiiknie schudła. Ze 20 jak nic. W pewnym wieku nielzia. No jak się chce, żeby znajomi po głosie poznawali albo obcy ustępowali miejsca w autobusie ..to proszę. Szczerze - to wolę być taka jaka jestem niż jak wymiętolona stara gruszka. I nie to, że z tyłu liceum... Z przodu stanowisko archeologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.04.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ziaba-Twoją opinię potwierdza chyba pogląd ,że w pewnym wieku albo gęba albo d*upa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ziaba-Twoją opinię potwierdza chyba podląd ,że w pewnym wieku albo gęba albo d*upa Zbytniego wyboru nie ma. No uwentualnie jeszcze czyczki . Ale te są pośrednio między problemami. To się da oszukańczo odmłodzić - ale co tu począć jak się ma ino dwie ręce i tylko dwie rzeczy można zasłaniać stojąc nago ??? heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.04.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To się da oszukańczo odmłodzić - ale co tu począć jak się ma ino dwie ręce i tylko dwie rzeczy można zasłaniać stojąc nago ??? heh. Ziaba, tyś niemożliwa jest! Ja znowu próbuję słodyczy nie jeść... Ciężko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 amalfi Dobrze kombinujesz. Pięć razy w tygodniu i kilogram leci Też mi motywacja. Kilogram to poleci od "szklanki wody zamiast" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ziaba-Twoją opinię potwierdza chyba podląd ,że w pewnym wieku albo gęba albo d*upa Zbytniego wyboru nie ma. No uwentualnie jeszcze czyczki . Ale te są pośrednio między problemami. To się da oszukańczo odmłodzić - ale co tu począć jak się ma ino dwie ręce i tylko dwie rzeczy można zasłaniać stojąc nago ??? heh. A leżąc bezbronnie? Stojąc można sie wycofać, a leżąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.05.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ziaba-Twoją opinię potwierdza chyba podląd ,że w pewnym wieku albo gęba albo d*upa Zbytniego wyboru nie ma. No uwentualnie jeszcze czyczki . Ale te są pośrednio między problemami. To się da oszukańczo odmłodzić - ale co tu począć jak się ma ino dwie ręce i tylko dwie rzeczy można zasłaniać stojąc nago ??? heh. A leżąc bezbronnie? Stojąc można sie wycofać, a leżąc? na brzuchu leżeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ziaba-Twoją opinię potwierdza chyba podląd ,że w pewnym wieku albo gęba albo d*upa Zbytniego wyboru nie ma. No uwentualnie jeszcze czyczki . Ale te są pośrednio między problemami. To się da oszukańczo odmłodzić - ale co tu począć jak się ma ino dwie ręce i tylko dwie rzeczy można zasłaniać stojąc nago ??? heh. A leżąc bezbronnie? Stojąc można sie wycofać, a leżąc? na brzuchu leżeć? Na brzuchu pod łózkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej odchudzaczki Po bardzoooo długiej nieobecności znowu jestem Tym razem katuje się ćwiczeniami, a nie głodówką Zobaczymy, co z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 elutek specjalnie dla Ciebie...tak dla przypomnienia obiecuję, że niebawem zrobię świeżą fotkę z nowym gofrem http://images27.fotosik.pl/7/0dfd00810371fd67.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dzięki, kropeczka bardzo lubię to zdjęcie, zawsze się uśmiecham jak na nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Właśnie kupiłam książkę Dukana. Wolę sensowną dietę niż głodówkę - choć tę miałam zastosować w ramach oczyszczania organizmu, a przy okazji jakiś zbędny kilogram by poleciał. Ale jak sobie myślę o głodówce to mi burczy w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 witam, widzę że świetnie trafiłam otóż 5 lat temu przytyłam 20 kg w ciągu roku, po jakimś czasie okazało się że mam guzy na tarczycy. Teraz jestem po operacji, samoczynnie coś tam spadam na wadze, przy wzroście 170 teraz ważę 89 kg. Czy ktoś miał takie kłopoty ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts