kofi 26.10.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 http://images34.fotosik.pl/19/5c1464632effdef5.jpg Iiii, takie specjały to rzeczywiście odbierają apetyt. Nikogo nie słucham, idę do bufetu po Prince polo, jestem dzisiaj toksyczna , muszę się znieczulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Maja, nie ma rady musisz wkleić tu te swoje nogi my ocenimy - bardzo obiektywnie całe sylwetki były, pupy były, to teraz nóżki Co tu wklejać, chyba bym ze wstydu umarła Ja naprawdę nie potrzebuję oceny, ja potrzebuję rady co zrobić... Wiecie co, ostatnio przycisnęłam męża do muru i mu tak w kółko: "grube mam nogi, co nie??" No i w końcu przyznał chłopak, że troszkę Ale ja chcę poprawić je przede wszystkim dla siebie, dla lepszego samopoczucia!! Sluchaj, podobno nogi najlepiej odchudza granie w tenisa, ja zaczynam od dzisiaj , mam nadzieje, ze działa to też na biodra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Sluchaj, podobno nogi najlepiej odchudza granie w tenisa, ja zaczynam od dzisiaj , mam nadzieje, ze działa to też na biodra . A gdzie będziesz grała w tego tenisa? W jakiejś hali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Sluchaj, podobno nogi najlepiej odchudza granie w tenisa, ja zaczynam od dzisiaj , mam nadzieje, ze działa to też na biodra . A gdzie będziesz grała w tego tenisa? W jakiejś hali? No mam nadzieje , dziś pierwsze spotkanie na 19-sta, wiec chyba będzie to odmiana tenisa halowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 tenis to ziemny, czy stołowy? Mufka., nie wkleiłaś swojego zdjęcia może na darmo ten tenis bo Ty pewnie chudzina jesteś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Tenis ziemny. Nad zdjęciem pomyślę . Wole o sobie myslec, ze jestem normalna . Grunt to pozytywne myślenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 toć tu wszyscy normalni!... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 toć tu wszyscy normalni!... chyba... No widzisz, sama masz wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 26.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mufka dzieki za rade Sprobujemy, a moze Ja zaczynam juz lubić ta ciągłą dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 26.10.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No kobitki, odetchnęłam z ulgą jak zobaczyłam to zdjęcie w pełnym rozmiarze, bo z początku komp mi otworzył mniej więcej tyle: http://images31.fotosik.pl/21/d40f98d5db22a4d3.jpg Ja na razie nieznacznie w dół, ale to dzęki pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Też tak miałam z tym zdjęciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mufka, może to Cię trochę ośmieli.http://images31.fotosik.pl/21/78bb1e2b1772ceee.jpgCo prawda tłusty bok, a nie tłusty tyłek, ale to jedno z nielicznych aktualnych zdjęć.no i trochę jednak zakrywa[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 27.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 kofi ale Ty fajna laska jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 27.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Żadna z Was nie odpowiedziała, czy słyszała o tym wynalazku poniżej??: http://rollen.com.pl/img/page/rollen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Kofi poczekaj do jutra, bo ja zaraz wychodzę na imienieny , no chyba, ze będę przytomna po tych imieninach i znajdę siły na wstawienie zdjęcia, a jak nie to jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Żadna z Was nie odpowiedziała, czy słyszała o tym wynalazku poniżej??: http://rollen.com.pl/img/page/rollen.jpg A co to takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.10.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 kofi, śliczna dziewczyna z Ciebie ładna, zgrabna i powabna /aż żal trochę mi tyłek ściska... / z czego Ty się chcesz odchudzać? no i ten młody dżentelmen o szelmowskim uśmiechu, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mufka, może to Cię trochę ośmieli. Co prawda tłusty bok, a nie tłusty tyłek, ale to jedno z nielicznych aktualnych zdjęć. no i trochę jednak zakrywa[/b] Bok? Mowisz o lwie? zdjęcie piękne (znaczy obiekt fotografowany, nie pisze o lwie), ja nie mam aktualnego, przejrzałam kilkaset zdjęć, ale hehe jestem zwykle po drugiej stronie obiektywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 27.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mufka, może to Cię trochę ośmieli. http://images31.fotosik.pl/21/78bb1e2b1772ceee.jpg Co prawda tłusty bok, a nie tłusty tyłek, ale to jedno z nielicznych aktualnych zdjęć. no i trochę jednak zakrywa[/b] Bardzo fajnie wyszłaś na zdjęciu. Uważam, że wyglądasz super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Właśnie, kofi, ja nie wiem o co Ci chodzi z tym "tłustym". Że niby lew tłusty? No, może, trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts