monika.KIELCE 23.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Dziewczyny nie mogłam się oprzeć i nie wstawić to w tym wątku. A to 2 w jednym, bo ja bym mogła mieć taką figurę jak ona i tańczyć też tak jak ona http://pl.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 23.12.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Kochane Dziewczynki, Życzę Wam Wesołych, pogodnych, rodzinnych Świąt, Pełnych prezentów i smaczengo jedzenia Szampańskiej zabawy w Sylwestra i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku! Niech Was nie dopadają wyrzuty sumienia, jedzcie wszystko co popadnie A tak serio to życzę dużo wytrwałości i siły I pamiętajcie, że kropka wszystko widzi http://ekartka.eu/kartki/7/345.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.12.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 kropeczko, bardzo dziękuję za życzenia szczególnie za: jedzcie wszystko co popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.12.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 kropka Ty chudzielcu jeden Ty Co tu agitujesz do : jedzcie wszystko co popadnie. O Ty w życiu dzikjusa,myślisz ,że chłopy nie czytają tych programów odchudzających,że oni nie starają sie jak mogą by się odtłuścić? A tak swoją drogą to jaką Ty stosujesz teraz dietkę skoro do wszystkiego namawiasz? Dawaj "czem prędzej" pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.12.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 NS moja obecna dietka to "jeść wszystko" Przez Święta sobie nie żałuję i jem cały czas. Dzisiaj np. zjadłam 5 kawałków ciasta z karmelem i bitą śmietaną. Któraś jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 26.12.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Tralala lala la, muszę swoje ulubione spodnie schować w szafie, bo są za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.12.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 NS moja obecna dietka to "jeść wszystko" Przez Święta sobie nie żałuję i jem cały czas. Dzisiaj np. zjadłam 5 kawałków ciasta z karmelem i bitą śmietaną. Któraś jest lepsza? Wiem ,wiem u Ciebie to nic nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 - gratulacje Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.12.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Tralala lala la, muszę swoje ulubione spodnie schować w szafie, bo są za duże Sylwia, lepiej je od razu wyrzuć, żeby nie było odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.12.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Dzisiaj teściowa mnie powaliła Pyta się mnie w której sukience idę na Sylwestra, czy w tej czerwonej - ja jej na to, ze tak - a ona do mnie - "zmieścisz się??" Tak źle to nie jest - chociaz pofolgowałam sobie mocno Ale nic to...moje pierwsze noworoczne postanowienie już znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 moje pierwsze noworoczne postanowienie już znacie znamy, znamy - zostajesz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 26.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 acrobaleno, nie przejmuj się, różnie to bywa z teściowymi. Ja przez całe świąteczne śniadanie musiałam wysłuchiwać od rodziców na temat bezsensowności mojej diety. Spodnie na mnie wisiały jak na hip-hopowcu a oni nic nie zauważyli. Na szczęście mąż wie czego potrzebuję; kiedy patrzy na moje posiłki wzdycha i mówi "coraz mniej ciebie mam". To lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.12.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Sylwia - moja teściowa krzywdy by mi nie zrobiła i złosliwosci w tym tekscie było raczej mało, więc się nie przejęłam Jej to by się porządne odchudzanie przydało a tymczasem to ja nonstop jestem na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 26.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 tylko pozazdrościć teściowej i grunt to się nie przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.12.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 A ja się zastanawiam, czy już zwężać spódnicę, która mi spada, czy za następne 3 kg No tak, chwalę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 27.12.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Jej, zaczyanm miec kompleksy jak tak Was czytam kochane Postanawiam od nowego roku oddchudzac sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 27.12.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 27.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Kropeczka sie będzie odchudzać dla same idei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.12.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 sylwia, kofi gratulacje!!!!! ja też w te święta nie przejadłam się, jadłam bardzo skromnie i dietetycznie muszę trzymać fason na wesele brata, które odbędzie się już POJUTRZE sukienkę mam niejedną, ale jadę dziś na łowy może trafię na jakieś fajne przedsylwestrowe przeceny Ps. kropeczko witaj! i nie kokietuj zgrabniaro koniecznością odchudzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts