Sylwia1667 07.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 No jeszcze nie wiem, dopiero wczoraj zamówiłam. Te linki chyba mi się za bardzo nie przydadzą, ale chodzenie ma przypominać jazdę na rolkach, co mnie zachęciło do zakupu, zobaczymy. Jak wypróbuję, to opiszę wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 My w weekend planujemy wybrać się ze znajomymi na lodogryf Tzn ja z koleżaną bo chłopy nasze wolą w tym czasie obejrzeć coś w kinie Tak czy siak cieszę się jak dziecko, bo łyżwy pierwszy i ostatni raz miałam na sobie jakies 15 lat temu Już widze swoje zakwasy hehehe Co do noworocznych postanowień - od wczoraj jestem na SB i nawet dobrze mi idzie Dodatkowo zaczełam sobie cwiczyć a po obejrzeniu jakiegoś programu o zdrowiu na tvn style do "swojej" porcji cwiczeń dodałam jeszcze tzw "wypady" - rewelacja - czułam jak całe nogi pracują (a w szczególnosci uda i pośladki ) a dziś mam lekkie problemy z chodzeniem - tak mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Zazdroszczę ci tych zakwasów Ja to nawet jak przez godzinę ćwiczę na steperze to i tak żadne mięśnie później nie bolą Na wypady nie mam miejsca. Ostatni raz jak próbowałam takich ćwiczeń, to strasznie sobie stukłam piętę o stelaż kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 arco, co to te "wypady"? wychodzisz gdzieś czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Sylwia to ja w takim razie zazdroszczę Ci kondycji Moje zakwasy świadczą same za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 arco, co to te "wypady"? wychodzisz gdzieś czy jak... No byk ! Na piwko ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 arco, co to te "wypady"? wychodzisz gdzieś czy jak... No byk ! Na piwko ze znajomymi aaa... to już wiem tylko czemu po tym bolą Cię pośladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 arco, co to te "wypady"? wychodzisz gdzieś czy jak... No byk ! Na piwko ze znajomymi aaa... to już wiem tylko czemu po tym bolą Cię pośladki? i to jest pytanie za 100 punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 08.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 arco, co to te "wypady"? wychodzisz gdzieś czy jak... No byk ! Na piwko ze znajomymi aaa... to już wiem tylko czemu po tym bolą Cię pośladki? Bo mają boleć, taka już konstrukcja człowieka To ćwiczenie można wykonywać na dwa sposoby: - zaczynamy od pozycji wyprostowanej stojąc. Ręce na biodra i jedną ze stóp stawiamy (raczej płaskim krokiem) dość daleko z przodu tak, aby następnie zginając w stawie kolanowym tą nogę z przodu osiągnąć miedzy udem a podudziem kąt prosty, a pozostająca z tyłu noga minimalnie ugieta w kolanie powinna lekko musnąć podłoże. Powrót następuje przez odbicie się z nogi wykrocznej. Dostawiamy stopę do stopy z tyłu i koniec. Zmiana nóg. lub - pozycja wyjściowa to już ten głęboki wykrok z wersji powyżej. Róznica polega na tym ze cwiczymy najpierw jedną a potem drugą nogę (zmienioną) wykroczną. Nie prostujemy się jednak całkowicie a jedynie prostujemy staw kolanowy w wykrocznej. W rezultacie osiagamy pozycję jakbysmy wykonywali szpagat w przód, ale niezbyt pogłębiony. W obu wersjach można trzymać na plecach kij oburącz. To najlepsze cwiczenia na pośladki, nie pogrubiające talii i masakrujące czworogłowy, zwłaszcza nad kolanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Swego czasu ćwiczyłam tak tyle, że z hantelkami w rękach. Przeskoki nożycowe też są dobre (przeskoki z głębokiego wykroku), ale do nich potrzebna jest porządna rozgrzewka, bo można sobie krzywdę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 och, dziewczyny, byłam dziś u fryzjera - wyglądam bosko, czuję się bosko aż mi się chce odchudzać i wyglądać jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 to pokaz fryzurkę, tak na słowo nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mufka, dobrze, ale jak wkleisz obiecane zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.01.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A widzisz, jak tylko wygrzebie sie z choroby dam Swoja droga trochę mi sie odechciało, bo rozumiem ze rozmiar mojej dupy jest bardziej interesujący niż stan mojego zdrowia, ale podawałam wcześniej, że na razie nie jestem w stanie właśnie ze względów na sytuacje życiową pokazać fotki, ale to akurat zostało niezauważone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 he he - też byłam u fryzjera właściwie to się trzymam - ale w pracy zjadłam dwie krówki- ale musiałam podnieśc sobie poziom cukru - bo były straszne nerwy - chcieli pobic moją szefową...policja, zeznania...i pękłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mufka, nie chcę być wścibska, ale co się stało pewnie nikt nie sądził, że to coś poważnego, choroby różne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A widzisz, jak tylko wygrzebie sie z choroby dam Swoja droga trochę mi sie odechciało, bo rozumiem ze rozmiar mojej dupy jest bardziej interesujący niż stan mojego zdrowia, ale podawałam wcześniej, że na razie nie jestem w stanie właśnie ze względów na sytuacje życiową pokazać fotki, ale to akurat zostało niezauważone . Mufka, no co Ty... ja nie chciałam nic złego, po prostu pamiętałam, że miałas wkleić zdjęcia jak wyzdrowiejesz, a że było to już jakiś czas temu to myślałam, że już wyzdrowiałaś... chciałaś zdjęcie mojej fryzury to automatycznie przypomniało mi się o Twoich zdjęciach i w ogóle nie interesuje mnie rozmiar Twojej pupy, bo niby dlaczego? bardzo Cię przepraszam, więcej nic o zdjęciach nie wspomnę, i życzę Ci duuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Elutek, ja nie chciałam, żeby to zabrzmiało niemiło (to był żart, ja mam raczej ciężki żart niestety...), to ja przepraszam , dawać mi tu zdjęcia fryzur, bo za mną chodzi ścięcie włosów też, tylko sama nie wiem jaka fryzurę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 no i jak? ładnie? http://images27.fotosik.pl/137/e138c6979aaa0154.jpg /mam identiko / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts