Mufka 09.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No pięknie, ale czy przypadkiem, to nie wymaga długiego układania? Cholerka, ja chyba prostownicę będę musiała sobie sprawić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Noo.. elutek - fajna fryzurka - taka zalotna Ja całe życie mam taką samą (lub prawie) i czasem myślę sobie, że fajnie byłoby zmienić, ale to tylko na chwilę, bo jednak najlepiej czuję się w swoich długich ciemnych Także prostownica to u mnie prawie codzienność (chyba, że związuję) Ja się w sumie trzymam choć gardło i ucho bolą mnie strasznie, więc zgrzeszylam dziś herbatą z miodem i cytryną...aaaa co tam Dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 09.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Też należę do klubu używających żelazka do włosów. Obcięłam się jakiś miesiąc temu i teraz co dwa dni muszę te włosiska prostować, bo inaczej wyglądam jak wiedźma Chciałam to mam Wracajcie do zdrowia dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 prostuję włosy codziennie po myciu dosłownie trzema ruchami prostownicy, bo to raczej tak dla wygładzenia krótkie włosy, a raczej takie za ucho miałam raz w życiu jakieś 10 lat temu niegdy więcej tego nie powtórzę (Zielona wie o czym mówię ) nie ma to jak długi włos, dużo możliwości ułożenia :rozpuszczone, kok, koński ogon, podpięte klamrą..... choć ta fryzurka powyżej super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A ja tak sobie patrzę na laski w internecie i zdjęcia, i zaczęło mi się wydawać, że długie włosy są nieeleganckie eh. Bo żeby wyglądać "fachowo" to pozostaje kok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A ja tak sobie patrzę na laski w internecie i zdjęcia, i zaczęło mi się wydawać, że długie włosy są nieeleganckie eh. Bo żeby wyglądać "fachowo" to pozostaje kok... rozumiem, że w realu już nie obserwujesz tego zjawiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.01.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No w sumie pracuję z samymi facetami, i w dodatku naprawdę nie widuje za wielu kobiet, bo nie mam okazji:), chyba, że na urlopie jestem , a w chwili obecnej, jeśli szukam jakiejś fryzury to przeglądam strony w necie z fryzurkami. Więc można zaryzykować tezę, że w realu nie zaobserwowałam ładnie uczesanych kobiet z długimi włosami (z wyjątkiem mojej kuzynki, która wpada czasem do mnie ), z krótką fryzurą, babki wydają sie bardziej eleganckie. Choć może to po prostu przemawia przeze mnie znudzenie własnymi długimi włosami, mam najbardziej koszmarne wydanie włosów jakie można sobie wyobrazić :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Owszem, krótkie fryzurki bywają eleganckie, o ile są dobrze obcięte niestety, większość fryzjerów (nie mówię o tzw wyzszej półce) ogranicza się do wystrzępienia włosów na maksa z zachowaniem nieśmiertelnych "pazurków" wokół twarzy no coments Na naszych ulicach krótka fryzura u pań, to najczęściej niewiadomoco z przyklapniętym gniazdkiem z tyłu głowy od spania smutne to Co do ładnie uczesanych kobiet z długimi włosami, mam nadzieję, że nie masz na myśli ufryzowanych w wymyślne esy floresy i sztywnej od lakiery kopuły pod hasłem "oto wyszłam od osiedlowego fryzjera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nie no oczywiście tapir i grzywka a la Alf u nas na wsi tak się nosi , ja bez lakieru na głowie nie wychodzę, to jest bardzo praktyczne, mamy taką deszczową zimę w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Krótkie fryzury, nad którymi trzeba troche popracować rzeczywiscie sprawiają wrazenie bardziej eleganckich i zadbanych niż długie rozpuszczone włosy nad którymi poza paroma machnięciami prostownicy (w moim przypdaku) nic wiecej nie trzeba robić Ale dla mnie długie włosy są po prostu bardziej kobiece, dziewczęce i ja wole wyglądac bardziej kobieco niz elegancko (przy czym jedno-drugiego nie wyklucza) Lakier do włosów mam w łazience ale niedługo się chyba przeterminuje bo uzywam go tylko od wielkiego dzwonu i to w niewielkich ilosciach - nie cierpię sztywnych włosów P.S. jak tam odchudzanie? Ja musze powiedzieć, że ta dieta SB jest okropna (brakuje mi jogurtów, owoców, ryżu i w ogóle innych smaków poza rybno-warzywnymi), ale działa. Ja trzeci dzień jestem i dziś rano waga pokazała 58 czyli o 2 kg mniej niż 3 dni temu - o ile to w ogóle możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Arco pociesz się, że to tylko 2 tygodnie, zresztą ja na 1 fazie jadłam jogurty, serki wiejskie itp . Oczywiście te bez cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 łeee bez cukru to ja nie przełknę Jak już to ze słodzikiem Ale tak jak mówiłam, nie trzymam sie tak kurczowo jak rok temu..stosuję - ze tak powiem - zasady ogólne - jak na razie z dobrym skutkiem Zobaczymy co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 tak co jakiś czas do Was zaglądam i czytam jak sobie dzielnie radzicie. Od zeszłego tygodnia w pracy zjadam michę sałatki, a w domu lekki obiad. Nie jestem nastawiona na odchudzanie, ale po świętach czuję się taka obżarta i strasznie brakowało mi warzyw W Lidlu są takie fajne worki z mixem sałat, do tego ogórek, pomidor....ech... Mój mąż twierdzi, że nie chce mnie chudszej, bo nie będzie miał się do czego przytulić , ale dla mnie waga 65 kg przy wzroście 164 cm to jednak trochę za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Agnieszkakusi, chyba jednak, trzeba podchodzić do tego indywidualnie, bo mam podobny wzrost (2 cm mniej) a 63 kilo ważyłam w dniu porodu a wyglądałam tak młody hipopotam , na pewno tak nie wyglądasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 eeee...w zależności od dnia i samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 krótkie włosy, a raczej takie za ucho miałam raz w życiu jakieś 10 lat temu niegdy więcej tego nie powtórzę (Zielona wie o czym mówię ) zielona WIE!!! mialam bardzo długie (za tyłek prawie) teraz mam srednio długie a tak naprawde to zapuszczam bo... sama nie mam pomyslu co z nimi zrobic wiem jedno - ze ani dlugie ani krociutkie nie sprawily ze nie musialam sie z nimi meczyc i dlugie wlosy i krotka fryzurka wymagaja czasu jak chce sie jako tako wygladac . ps. nie uzywam prostownicy! - kiedys uzywalam czesto i mialam po pol roku fatalne siano - susze wlosy na okragleg b. grubej szczotce, duza tona odzywki i.... i mam pomysl zeby przeniesc dyskusje o fryzurkach na inny watek (ktory wlasnie za chwilke zaloze ) i tam zdradze wieeeelka tajemnice pieknych wlosow cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.01.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 O koniecznie nowy watek popieram, bo szukam fryzury:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 10.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ja to jakoś tak przywykłam do SB, ale to już II faza. W sobotę może znowu upiekę chleb , bo pomimo, że od czasu do czasu pozwalam sobie na makaron (razowy) i pieczywo (razowe) waga nadal mi spada. Dzisiaj padł rekord 63,2 kg. Wciąż czekam na steper ,więc póki co ćwiczę na starym. Co do fryzurek: od ponad 10 lat chodzę do tego samego fryzjera. Siadam w fotelu a babeczki już same wiedzą co mają robić, żebym dobrze wyglądała i zawsze wychodzę zadowolona. Muszę mieć tylko ogólny zarys, czyli długość i mniej więcej kolor. I to lubię, bo ja się znam na rachunkach a nie na stylizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 dołączam do was ale nie z dieta SB a z montignac'iem mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 10.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Bardzo podobne dietki, witaj. Ile chcesz schudnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts