kofi 16.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Sylwia - gratuluję. Teraz musisz być dobra równiez dla siebie Nawiasem mówiąc krówki uzależniają potwornie. Słodziki, mleko sojowe i suszone żurawiny (kandyzowane - uwaga) to ja mam dawno obcykane, ale co ja poradzę, ze tak kocham krówki i czekoladę. Małż zakupił zestaw do czekoladowego fondue, to wcinamy owoce w czekoladzie. A propos koktajli to pysznościowy jest z arbuza, banana i maślanki i zero cukru. Sam arbuz z bananem - za słodki. Banan najlepiej jak taki w kropki - wtedy jest najsłodszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekq 16.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A moja żona mówi, że każdy ptaszek musi mieć swój daszek i nie muszę się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A mnie cos tak jakos wydelo. Ale ile zrzucilam przed wakacjami tyle mam i teraz (nawet kiogram mniej) Od przyszlego tygodnia cwiczenia, rolletik i sauna I 5 kg zmow w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Melduje ,że kolejne 2 kg pleciało Teraz staram się pilnować I może wkrótce zjadę poniżej 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 19.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 O jejku co się dowiaduje ! Sylwia gratulacje. Nie jesteś sama Długo mnie tu nie było, bo ja też nie mogę się odchudzać tirarira! Jestem w 15- tym tygodniu ciąży Tak się obawiałam, że podczas ciąży wyjdzie ze mnie obżarstwo, ale póki co (odpukać) trzymam się dzielnie. Książkowo przytyłam 2 kg. O dziwo nie mam ochoty na słodycze - i oby tak dalej. Za to mam napady na owoce i nabiał. I nawet loda zjem, choć wcześniej mi się to nieczęsto zdarzało. Teraz mamuśka ze mnie jest. Musiałam porzucić bieganie, bo było mi słabo i generalnie pierwszy trymestr to tragedia. Nawet przy kompie nie siedziałam a co dopiero mówić o bieganiu czy brzuszkach - no bo i tych też nie robie Jak na razie to przyzwyczajam się do roli Dwupaka hihi i myślę jak by tu zdrowo jadać. Wczoraj sobie powtarzałam: nie jedz byle czego... choć ja i tak nie jadam byle czego, ale ja jestem wymagająca! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dziewuchy - GRATULACJE!!!Slicznych, zdrowych i grubiutkich bobaskow zycze (te pulchniutkie sa najslodsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.09.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Monika - tirarira ! Gratulacje !! Ja pewnikiem dołączę do Was na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja tez cos tam planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja tez cos tam planuje powariowały, no mam nadzieję, że TO nie zaraźliwe /ale Wam zazdroszczę / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A ciążą można się zarazić przez wspólne odchudzanie?! To ja uciekam ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A nie zauwazyliscie, ze jak w pracy jakas babeczka zachodzi w ciaze to zaraz z brzucholem chodzi druga? Stukus - uciekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.09.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A nie zauwazyliscie, ze jak w pracy jakas babeczka zachodzi w ciaze to zaraz z brzucholem chodzi druga? Stukus - uciekaj to miliona już nie dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 19.09.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Tak, tak to zaraźliwe. U mnie w pracy jest 7 kobitek w ciąży a jeszcze kilka planuje tego roku. Powiem więcej kilka to nawet czeka na potwierdzenie do następnej @ --- tak się starają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.09.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Tak, tak to zaraźliwe. U mnie w pracy jest 7 kobitek w ciąży a jeszcze kilka planuje tego roku. Powiem więcej kilka to nawet czeka na potwierdzenie do następnej @ --- tak się starają no to Rok Bawoła zapowiada się interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 20.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Monika, gratulacje U mnie w czwartek potwierdzono 10 tydzień (widziałam serduszko i machającą rączkę ), więc jakby co to później razem wrócimy do odchudzaczek Acro, ostatnio natknęłam się na twoją opinię na portalu ze smacznymi potrawami (chyba że ktoś ma identycznego nicka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.09.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziewczyny moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziewczyny, moje gratulacje nowe pokolenie forumowiczów nam rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.09.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Monika, gratulacje U mnie w czwartek potwierdzono 10 tydzień (widziałam serduszko i machającą rączkę ), więc jakby co to później razem wrócimy do odchudzaczek Acro, ostatnio natknęłam się na twoją opinię na portalu ze smacznymi potrawami (chyba że ktoś ma identycznego nicka). to nie ja na takie stronki to ja nie wchodzę, bo bym z kuchni w ogóle nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 20.09.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 E, ja tam wchodzę i korzystam, bo przecież coś jeść trzeba i niekoniecznie zawsze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A nie zauwazyliscie, ze jak w pracy jakas babeczka zachodzi w ciaze to zaraz z brzucholem chodzi druga? Stukus - uciekaj Za dużo kobiet w w ciąży ........uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts