magpie101 07.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Naprawdę to dla mnie duża motywacja, tylko te słodycze tak kuszą, są jak nałóg Poczytaj sobie moje posty wyzej, zero sokow, slodzenia kawy i herbaty no i zero slodyczy, a jestem cukrocholik. Pozwalam sobie jedynie w niedziele na kawalek ciasta do kawki. Ale nie pieke, bo jak bym upiekla to zjadlabym 3/4 blachy tylko kupilam 40 dkg, kazdy dostal po kawalku i jest zjedzone i nie kusi. Na swieta tez kupie po kawalku, bo zawsze pieklam 4-5 blach i potem jadlam 3 razy dziennie slodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 08.12.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dobrze że wątek odżył... W moim przypadku waga ta sama 75 kg i zaczynam się zastanawiać czy nie iść do lekarza bo przez prawie 2 miesiące żelazna dyscyplina, no może nie dieta, ale:- regularne jedzenia , małe porcje a często, - nie słodze już ponad 5 lat, - słodycze raz na tydzień, - jem małe kęsy, - ruszam się mniej bo nogę sobie skręciłam, ale jak leżałam nie podjadałam- żadnych tłuszczów zwierzęcych - jestem jaroszem i NIC: zero poprawy, może tyle że nie tyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.12.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No ja sie dzisiaj wazylam i mam juz 5 kg mniej . Co do kolacji to jak jestem glodna to zjem nawet o 20 ale my chodzimy pozno spac (po 24). Z tym, ze teraz nie jem jak mam ochote tylko jak czuje glod i przez to jem duzo mniej w ciagu dnia, a porcje ktore zjadam sa mniejsze niz kiedys (moze to przez ograniczenie cukru?). Chleb musze zjesc codziennie, ziemniaki tez. Wczoraj np. mialam wieczorem straszna ochote na salatke warzywna, ktora zrobilam po poludniu, no wlasnie nie czulam glodu tylko mialam ochote i zamiast po salatke poszlam do kuchni po miske mandarynek, zjadlam 5 i bylam zapchana i na nic juz nie mialam ochoty. Mandarynki pochlaniam codziennie w duzych ilosciach, bo je uwielbiam i maja bardzo malo kalorii. Co do kalorii to dziennie staram sie nie przekroczyc 1700 nawet jak jest w tym slodkie. Jedzenia nie musze wazyc i sprawdzac, bo praktycznie wszystkie tabele kaloryczne mam glowie, a widzac ilosc moge stwierdzic ile co wazy (kiedys ciagle sie odchudzalam wazac jedzenie, ze juz mam w tym wprawe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Wita wszystkich stara wątkowa odchudzaczka. Jestem już odchudzona, tzn osiągnęłam wagę moja ulubioną (no może kilogram jeszcze mogłabym zrzucić, ale się nie upieram przy tym). Dlaczego tak jest, że najtrudniej jest schudnąć jak się ma niewiele do zrzucenia. Z paroma kilogramami męczyłam się kilka miesięcy. Obecnie waga trzyma się na poziomie 56 kg. Nawyków żywieniowych nie zmieniam, 4-5 posiłków dziennie, ostatni posiłek o 20. Ruch: 3 razy w tygodniu godzinę aerobiku w różnej formie :step, body ball, house dance, aerodance. Staram się też raz w tyg. popływać, ale to nie zawsze mi wychodzi. W efekcie waga utrzymuje się w ryzach. Dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kuleczka fajnie, ze juz jestes! Strasznie dlugo Cie nie bylo na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kuleczka fajnie, ze juz jestes! Strasznie dlugo Cie nie bylo na forum. Też się cieszę Tak mi się zeszło jakoś na tych lumpach (no i schudlo przy okazji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 09.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wita się kolejna stara wątkowa odchudzaczka. Dziecię skończył zaraz pół roku, a że szczęśliwie na cycku wisi, to i moja waga niższa niż przed ciążą. jakby to powiedzieć samo się odchudziło Dziewczyny, a kropeczka jeszcze tu zagląda. Jeszcze pamiętam jej fotkę z gofrem. Mniam, mniam - by się zjadło. elutek, super avatarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Oj Kropeczki to juz wieki na forum nie widzialam, chuba nawet dluzej jej nie ma niz nie bylo Kuleczki. No ale Kuleczka juz sie wywczasowala i do nas wrocila . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wita się kolejna stara wątkowa odchudzaczka. Dziecię skończył zaraz pół roku, a że szczęśliwie na cycku wisi, to i moja waga niższa niż przed ciążą. jakby to powiedzieć samo się odchudziło Dziewczyny, a kropeczka jeszcze tu zagląda. Jeszcze pamiętam jej fotkę z gofrem. Mniam, mniam - by się zjadło. elutek, super avatarek. Lucia, telepatia chyba jakaś, dziś o Tobie myślałam - zastanawiałam się nawet, czy masz już dzidziusia, czy jeszcze nie a tu proszę, dzidzia jest, mama też /i to chuda / GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dziecię skończył zaraz pół roku, a że szczęśliwie na cycku wisi, to i moja waga niższa niż przed ciążą. jakby to powiedzieć samo się odchudziło kurcze, mam pomysł szukam kogoś, kto mi na cycku powisi nie za długo, żeby tak z 5 kg zleciało, i będę szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dziecię skończył zaraz pół roku, a że szczęśliwie na cycku wisi, to i moja waga niższa niż przed ciążą. jakby to powiedzieć samo się odchudziło kurcze, mam pomysł szukam kogoś, kto mi na cycku powisi nie za długo, żeby tak z 5 kg zleciało, i będę szczęśliwa Mnie to nawet może na dwóch (po 2.5 kg utraty z jednego) i też będę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 12.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dziecię skończył zaraz pół roku, a że szczęśliwie na cycku wisi, to i moja waga niższa niż przed ciążą. jakby to powiedzieć samo się odchudziło kurcze, mam pomysł szukam kogoś, kto mi na cycku powisi nie za długo, żeby tak z 5 kg zleciało, i będę szczęśliwa elutek, . Jak ja tyle miesięcy bez forum wytrzymałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.12.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dziecię skończył zaraz pół roku, a że szczęśliwie na cycku wisi, to i moja waga niższa niż przed ciążą. jakby to powiedzieć samo się odchudziło kurcze, mam pomysł szukam kogoś, kto mi na cycku powisi nie za długo, żeby tak z 5 kg zleciało, i będę szczęśliwa elutek, . Jak ja tyle miesięcy bez forum wytrzymałam? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 pragnę donieśc że na odchudzanie bradzo dobra jest przeprowadzka, ważę już tyle co córka kogo przeprowadzić ?? chcę ważyć tyle co córka Veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.12.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 dziewczyny, WESOŁYCH ŚWIĄT!!! i aby żadna pokusa nie była straszna http://images33.fotosik.pl/428/75bd5b9f2eb04416.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 22.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Elutek - co ta swinia ma w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.12.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Elutek - co ta swinia ma w oczach nie wiem, to nie moja świnia ale może: 1. błysk pożądania 2. wyłup rozpaczy 3. rzodkiewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 nie wiem, to nie moja świnia ale może: 1. błysk pożądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 22.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Albo jej oczy na wierzch wyszly od tych pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 I jak tam odchudzaczki po swiatecznym obzarstwie , bo ja sie ruszyc nie moge ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts