Afrodyta 11.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam! Gdyby nie ta "silna wola", to nie byłoby problemów z wagą Ja od lat wiem, że dla mnie zgubą jest po prostu chleb. Generalnie pieczywo pszenne, tyle,że bułeczek, rogali, chałek już nie jadam. No i najlepsza dieta to ŻP. I nie jeść po 18-tej, też się sprawdza Tylko szlag trafia moją dietę, jak Duży robi żarcie o 10 w nocy. Aaaaaa Wy nie wiecie Duży jest kucharzem i wyczarowuje takie pyszności, że od samego wąchania robię się głodna Po nim jakoś nie widać pichcenia, po mnie niestety tak Aż ludzie się dziwią, bo zawód ewidentnie kojarzy się z dużym brzuchem, którego on nie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 11.07.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 witam Afrodyta chyba MŻ no tak, znam teorię doskonale, w dzień jem zgodnie z wszystkimi dietami ALE jak siadam do komputera ogarnia mnie GŁÓD ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć satinkaa! MŻ Mało Żryj? bo u mnie jest ŻP Żryj Połowę ha! ja potrafię wciągnąć gratkę 0,5l (wiem, jestem uzależniona) najmniej 2x dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.07.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć satinkaa! MŻ Mało Żryj? bo u mnie jest ŻP Żryj Połowę ha! ja potrafię wciągnąć gratkę 0,5l (wiem, jestem uzależniona) najmniej 2x dziennie Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć satinkaa! MŻ Mało Żryj? bo u mnie jest ŻP Żryj Połowę ha! ja potrafię wciągnąć gratkę 0,5l (wiem, jestem uzależniona) najmniej 2x dziennie Co to takiego? Powinnam napisać z dużej litery Takie cósik bez owoców, w miarę dobrze smakuje i ma wielorakie zastosowanie http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-30392/Danone-Gratka-deser-jogurtowy-o-smaku-truskawkowym-300g-Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.07.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 No to faktycznie jestes uzalezniona , ja jogurt jak zjem z 3 dni pod rzad to potem na miesiac mam dosyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 U nas idzie tego ze 25 sztuk w tygodniu. Właśnie wywaliłam najstarszą do sklepu po zapasy na jutro, bo od rana jestem na "odwyku" i mnie ssie Jeden na pewno pójdzie jeszcze dziś Z dwojga złego lepiej to niż fajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 oooo ... moj ulubiony temat sie uaktywnil Afrodyta, ten jogurt zamien na chudy ser z dodatkiem swiezych owocow ... Gratka ma dramatycznie malo bialka, a duuuuzo wegli ... Taka wodnista podpucha na zapchanie 0,5 l to AZ 395 kcal , 78,5 wegli, i tylo 9g bialka ... Produkt raczej smieciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 oooo ... moj ulubiony temat sie uaktywnil Afrodyta, ten jogurt zamien na chudy ser z dodatkiem swiezych owocow ... Gratka ma dramatycznie malo bialka, a duuuuzo wegli ... Taka wodnista podpucha na zapchanie 0,5 l to AZ 395 kcal , 78,5 wegli, i tylo 9g bialka ... Produkt raczej smieciowy ale wstyd Robię z niej właśnie "kefir", dodaję mleko i pije w letnie gorące dni dzieciakom też się udzieliło, dlatego spożycie jest znaczne Amber a ty to jakiś dietetyk jesteś, tak kaloriami od razu rzucać? Łoj brakuje mi silnej woli do trzymania dietki w tym roku i zamiana jednej rzeczy niewiele tu zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.07.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ... od 3 lat mnięęęęęę się udało... ale to nnie powwwwwwwwwwwwwwwwwwwww do chwałyyyyy .... chibaaaaa Pzdr J PS ... ale znam cudowną dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Jerzysio to gratki A teraz gadaj co za dieta, bo może się zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Amber a ty to jakiś dietetyk jesteś, tak kaloriami od razu rzucać? eeeeeeeee... nieeeee ... ale mam taki nawyk, ze cokolwiek kupuje to pierwsza rzecz jaka sprawdzam to termin przydatnosci, a druga wartosci odzywcze. Jesli ta Gratka, to juz taki nalog, to zdrowiej ja zamienic na zwykly koktajl, ktory zrobisz w domu Mniej kalorii, wiesz co jesz i na pewno bedzie lepsiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Taaa, ale blendera brak do takich koktajli Nie ma to jak zsiadłe mleko od krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.07.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nie ma to jak zsiadłe mleko od krowy stanowczo za tluste no chyba, ze to od takiej krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Taki aerobik to i mnie by się przydał ale wole pływanie i siatkówkę plażową. Serducho nie te, a skakanie dla samego skakania to żadna przyjemność Gratek nie było w 2-ch sklepach i od piątku jestem na odwyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Gratek nie było w 2-ch sklepach ciekawe dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 podobno najlepiej odchudza sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Gratek nie było w 2-ch sklepach ciekawe dlaczego... Jeden to rozumiem, ale dwa to już przesada Nawet jak na nasze możliwości A ćwiczenia zwane sexem to na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 http://img269.imageshack.us/img269/5889/gratkaplcmykgradient.jpg dobra Gratka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Idę spalić tą jadalną na plażówkę, bo pogoda aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts