kotek999 21.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 piątek - waga 81,2 - kawa - kanapka - kawa - sałata lodowa pomidor, papryka - mała pierś z kurcaka - makrela wędzona - 1/2 z małą bułką Wieczorkiem się opanowałam przed grzeszkami:) - ale chyba tylko dlatego że byłam padnięta:) Pozdrawiam P.s. ćwiczę - ale tylko dlatego że jak mi się nie chce to przypominam sobie że będę musiała wyspowiadać się na forum i wstyd będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 21.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 na śniadanie zjadłam porcyjkę galaretki z kurczaka BEZ CHLEBKA aż ciekawa jestem co 3 grudnia pokaże waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Podczytuję namiętnie Ale dalej jestem ciemna jak tabaka w rogu Czyli co?? Po siłce musze coś przekąsić, tak?? Najlepiej nabiał?? ( Siłka czyli: 30min na orbitreku program fat burn, potem ćwiczenia wzmacniające mięsnie 30min, 15 min masażu) Węglowodany najlepiej rano jeść?? Weglowodany przed "silka", jak juz napisalam wyzej, a po to raczej nie jest tak, ze musisz cos zjesc. Bialka (czyli nabial) trzeba przyjmowac, zeby rosly miesnie, a one rosna wtedy, kiedy ... nie cwicza, dlatego na przyrost miesni cwiczy sie partie co drugi dzien - cwiczenia je pobudzaja, a odpoczynek pozwala rosnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 kasia, najlepiej wywiedz sie swojego trenera na silowni. On wie jak intensywnie trenujesz, na czym Ci zalezy i pomoze Ci dopasowac zawartosc talerza do obecnej sytuacji MOja "trenerka" to mi pokazała jak ćwiczyć na poszczególnych urządzeniach. To wszystko. Obawiam sie, ze z dietą byłoby podobnie. Na siłkę chodzę 3 razy w tygodniu, co drugi dzień. Trening średnio intensywny: po orbitreku jestem padnięta taka, ze od razy kładę się i .......... robię brzuchy Potem ćwiczę z niewielkim obciążeniem, takim 2 kg. Nie chodzi mi o rozwój mięśni - może inaczej: nei chcę ich rozwinąć na takich obwodach Tu raczej chodzi o wysmuklenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 22.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 będę miała rowerek na siłownię mi lekarz nie pozwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 kasia, napisalas tylko o jednej potrzebie: wysmuklenie. Jesli o tylko tyle chodzi, to cwicz jak cwiczysz i jedz to co dotychczas Efekty przyjda same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 22.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 AmberWind a mnie nie pocieszysz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 AmberWind a mnie nie pocieszysz ?? ??? nie bardzo rozumiem Szukasz pocieszenia, czy chcesz pozbyc sie nadwagi, bo juz sama nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 AmberWind no może nie pocieszyć ale dopingowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kasia, napisalas tylko o jednej potrzebie: wysmuklenie. Jesli o tylko tyle chodzi, to cwicz jak cwiczysz i jedz to co dotychczas Efekty przyjda same no to mam jeszcze jedną potrzebę: schudnięcie Dopiero wysmuklanie i takie tam inne. Nie chce na takich obwodach tu i ówdzie rozwijac mięśni, bo efekt byłby koszmarny. Po pierwsze: chcę schudnąć!! Dopiero potem cała reszta. I jeszcze jedno? Te efekty to kiedy ewentualnie mogę się ich spodziewać?? Chociaż jakichś takich cini-mini?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kaśka maciej np ja na 16 kg dałam sobie pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no to mam jeszcze jedną potrzebę: schudnięcie Dopiero wysmuklanie i takie tam inne. Nie chce na takich obwodach tu i ówdzie rozwijac mięśni, bo efekt byłby koszmarny. Po pierwsze: chcę schudnąć!! Dopiero potem cała reszta. I jeszcze jedno? Te efekty to kiedy ewentualnie mogę się ich spodziewać?? Chociaż jakichś takich cini-mini?? Kasia, szczerze mnie rozbawilas Nie jestem magikiem, aby po takich DANYCH cokolwiek Ci doradzic ... a jeszcze to pytanie o efekty Ale poczekaj, poczekaj ... niech tylko zerkne ... http://studente.pl/_cache/_thumbs/65/65e626db9e815de90a1da368b9c7eb13.jpg no cholera ... ja tam tylko sztangi i hantle widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 lupa zawsze się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Amber, no to JAKIE DANE ewentualnie mam przedstawić Wiesz, zawsze mogę Ci humor poprawić jkaby co PS. Spójrz w lewo, nie widzisz jak na orbitreku daję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no cześć, laski .... siedziałam i myślałam ... aże wymyśliłam .... nie ma co się zasłaniać chorobą ..... to mi nic nie załatwi .... jesień - dlatego takie nastroje depresyjne u mnie .... na terapię jeszcze nie czas - wiem, ze poradzę sobie sama tylko musze mieć cel i motywację ... celów Ci u mnie dostatek , a motywacja jest jedna - wyglądac tak jak chcę i ważyć 60 kilo .... nie mogę się poddać bo z autopsji wiem, że jak teraz sie w sobie zapadnę to się obudzę wiosną z wagą 80 kilo dlatego od wczoraj ćwiczenia wg Weidera 6 .... zaczęłam od 6 powtórzeń - wczoraj lajcik , ale dziś jak ćwiczyłam to jakby ktoś mi żywcem szpilki wbijał w sadełko w piątek idę na karaoke z kumpelą , to mi podrzuci przy okazji steper z którego nie korzysta , bo rowerek mnie już znudzil straszliwie i sie do niego przemóc nie mogę no i dietka 1000-1300 kcal od jednej z forumowiczek (dzięki, kochana )..... dziś było 1500 .... jutro bedzie lepiej buziole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 24.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 1 tydzień odchudzania mam za sobą - waga 80,6 prawie 1,5 kg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a motywacja jest jedna - wyglądac tak jak chcę i ważyć 60 kilo .... daggulka, nawet nie wiesz jak Ci kibicuje!!! Mocno trzymam kciuki, ale sama wiesz ... z rozsadkiem i powolutku. Kochana, masz jeszcze kawal czasu do wiosny i mozesz to zrobic zdrowo i tak, ze zbedny balas juz nie wroci, czego mocno Ci zycze! A na stepperze/rowerze pamietaj o tetnie. Masz sie tak "rozbujac" aby spalanie bylo nabardziej intensywne, czyli takie tempo utrzymujesz aby wciaz moc prowadzic z kims rozmowe, bez totalnej zadyszki, ale z lekkim wysilkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daggulka Czyżbyś przytyła tonę od czerwca Co Ty chcesz zrzucać ( od razu mówię, że biustu się nie da )!!! Matko, weź................ Załamałaś mnie teraz Amber, a mnie to nie kibicujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daggulka Czyżbyś przytyła tonę od czerwca Co Ty chcesz zrzucać ( od razu mówię, że biustu się nie da )!!! Matko, weź................ Załamałaś mnie teraz nie ... nic nie przytyłam od czerwca ... ale kurde - i tak jest co zrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 24.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 chyba coś ruszyło bo stanik musiałam ciaśniej zapiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts