grave 18.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A ja sobie obiecuję, że od 1.stycznia biorę się za siebie, musze zejśc poniżej setki (teraz 106kg), bo już ciśnienie mi skacze , dziś rano 167/105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ostatnio 64 majaczy, ale to takie wahania, że w sumie na to samo wychodzi co 66...nic to - koniec roku blisko arco, gratuluje!!! Zawzielas sie Dziewczyno i sa efekty! Zaciskam kciuki za dalszy spadek wagi A ja niestety musze troche przytyc ... te interwaly polaczone z silownia daly mi w koncu 11% zawartosc tluszczu a to za malo ... Fakt, wszystkie miesnie na brzuchu i rekach widac, ale zebra strasza chudoscia ... Trzeba tak z 3 - 4 kg przytyc i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Marjucha -Jestem facetem, ale daje spokój. a ja proszę żeby czasami ktoś mnie sprowadził na ziemię . chcę zrzucić parę kilo ale bardzo chcę uniknąć diet (tych bardzo określonych) wiem niby co wolno co nie wiem kiedy grzeszę .ale też pamiętam jak płacę za bardzo restrykcyjne diety . zaglądam tu cichaczem podglądam ,podsłuchuję i czerpię z tego motywację do opamiętywania się i ćwiczenia dopinguję wszystkich zrzucających fałdki ! ale też zdrowo dla mnie usłyszeć ,że nie wszystko jest cacy .nikogo nie chcę zniechęcić ,sama potrzebuję wsparcia i wyszukuję je również tu wśród róznych opini. pozdrawiam aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 grave będę trzymać kciuki, nie będzie Ci lekko i nie licz na szybkie tempo arcobaleno a jaki masz wzrost ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 satinka myślałam, że chcesz już nam przypomniec, że w święta mamy się trzymac diety. To ja od razu odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ania klepka nawet w wytycznych lekarza nie ma o poście tylko, żeby rozsądnie jeść mam Ci zeskanować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ania klepka nawet w wytycznych lekarza nie ma o poście tylko, żeby rozsądnie jeść mam Ci zeskanować ?? a masz jakieś nowe zalecenia, jak tak to zeskanuj. ja łącznie schudłam 2,8 kg. Ale na święta piekę takie ciasta, że już się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 21.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ania klepka już się robi podaję http://img685.imageshack.us/img685/900/dieta1.jpg http://img685.imageshack.us/img685/3095/dieta2.jpg za jaki okres straciłaś 2.8 kg ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 jak tam , laseczki? po świętach humorek do d.... ja u mnie pewnie i lęk przed stanięciem na wagę ale - nie można się poddawać ... u mnie od nowa : szóstka weidera , rowerek, ograniczenie spożycia pokarmów .... do roboty laski ... już czas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 daggulka ja jeszcze urodziny mojego synka zaliczę, a od jutra basta. Właśnie robię tort z przepisu magpie (truskawkowiec)Przez święta i sylwestra ciagle tiramisu podjadałam , to ten dzisiejszy jest o połowę kalorii mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja zobaczę 20 stycznia u lekarza jaka waga. Nie liczyłam kalorii w święta, jadłam 1/4 tego co wszyscy i nie podjadałam ale i tak czuję pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 po świętach na wadze porażka ... 70 kilo wczoraj - 1200 kcal .... dziś: kawa , maleńki kawałek kaszanki na zimno , sałatka z trzech pomidorów i ogórka zielonego ... którą właśnie zażeram .... wieczorkiem - 6 weidera ... jak i od 4 dni .... i może rowerek .... nakopcie mi do zadka ... ileż można żreć coby w 3 tygodnie przytyć 2,5 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 daggulka ja nawet na wagę nie chodzę, bo ja bardzo szybko potrafię duuużo przytyc. Kurcze jakoś nie mam zapału do odchudzania, zaraź mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ania klepka nie poddawaj się, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No i na mnie przyszedl czas niestety.Wszystkie spodnie i spodnice ciasne, cholera. Od poniedzialku zre mniej.Na efekty poczekam pewnie jakies 2 miesiace, ale powoli, powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 madd ja sobie dałam czas do maja - czerwca, ile masz do stracenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Do straty mam jakies 10, w porywach do 15 kiloWlaśnie sie zapisalam na vacu power, na razie ide sie zorientowac jak to wyglada.Kolezanka w zeszlym roku cwiczyla na tym (a raczej w tym) i pieknie schudla.Oczywiscie z mala dieta.Dam znac jutro co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No i ja w nowym roku zaczełam na powrót systematycznie ćwiczyć - na przemian orbitrek z siłowymi (dzień po dniu - weekend wolne). NO i pilnowanie z jedzeniem..na razie wciąż 65 czyli grudzień był miesiącem przestoju - dobrze że nie skoku wagi Na atlasiku od Mikołaja ćwiczy się fantastycznie No i teraz wymówki juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wczoraj - 1200 kcal .... dziś: kawa , maleńki kawałek kaszanki na zimno , sałatka z trzech pomidorów i ogórka zielonego ... którą właśnie zażeram .... wieczorkiem - 6 weidera ... jak i od 4 dni .... i może rowerek .... Daggulka - za malo jesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.01.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 madd to jeszcze jedno pytanie, do jakiej wagi chcesz dojść ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts