kuleczka 15.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 amadi witaj ja patrze optymistycznie, pomaluśku ale waga spada. Myślę, że trudności będą z jej utrzymaniem. A Ty jakie masz parametry i wagę ? Zastanawiam się, czy kuleczka przy wzroście 168 i wadze 58 kg ma się z czego odchudzać ??????? Czy Panie w ogóle nie przesadzają ? pozdrawiam tez się cały czas zastanawiałam ale nie miałam odwagi napisac Jakbyście dokładniej czytały kobietki, to byłoby dla Was jasne, że właśnie przestałam się odchudzać w potocznym rozumieniu tego słowa. Dzięki Amber i Amadi zrozumiałam błędne koło w które sama się wpędzałam Jem dużo i zdrowo, a do tego ćwiczę, biegam, tańczę, bo chcę być zdrowa, fit, witalna i pełna pozytywnej energii. Waga ostatnio wzrosła, ale wcale mnie to nie martwi. Mieśnie jak wiadomo swoje ważą Najważniejsze że rozmiar pozostaje bez zmian i tego się będę trzymać Czy zrowy styl życia to przesada??? Nie sądzę. Gdyby teraz spoczęła na laurach, bo przecież jestem laska, waga idealna, a przesada jest niezwskazana, to pewnie za kilka miesięcy wróciłabym do wątku z pytaniem. "Do urlopu 2 tyg a ja chcę założyć bikini Heeelp " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 tak tylko wpadlam zapytac, czy dietujecie sie sie fitessujecie? Mowia, ze jeszcze 6 tygodni zimy i WIOSNA!!!! Gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Gotowe? Na wiosnę? Noooo, hmmmmm, jeśli ta zima potrwa jeszcze ze dwa lata... hmmmm to może zdążę Ale... byłam dziś na basenie. Jest tam też siłownia... i tu najważniejsze - od niedawna otwarta od 12 - czyli po pracy mogę iść poćwiczyć Ciekawe czy tam jaki trener jest... Może mnie pokieruje... Czy lepiej żeby lekarz mnie zobaczył? - to raczej trudne do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Mowia, ze jeszcze 6 tygodni zimy i WIOSNA!!!! Gotowe? Gdzie tak mówią? Kto tam mówi?? Czyli, że marzec jeszcze zimowy?? Mam dośc widoku bieli za oknem - gdzie nie wyjze tam biel i tak już od dwóch miesiecy Na codzienny spacer z wózkiem nie ma szans bo zaspy po uda ! A i bez wózka nie jest dużo łatwiej - oo tak wyglądał nasz ostatni rodzinny (mama, siostra i ja) spacer do lasu http://i49.tinypic.com/16jfxie.jpg taki śnieg leży wszędzie i nie ma zamiary stopnieć ! Ja chcę wiosnyyyyyy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 15.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 amadi wybacz, przegapiłam o ile się nie mylę to jest jakaś ogólnoświatowa akcja przeciwko modelkom szkieletom ..... aneta-we a Ty też się odchudzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Arcobaleno super foty Oj talię to Ty masz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 aneta-we a Ty też się odchudzasz ? Ja jak na razie tylko kibicuje. Zbyszkowi między innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ale... byłam dziś na basenie. Jest tam też siłownia... i tu najważniejsze - od niedawna otwarta od 12 - czyli po pracy mogę iść poćwiczyć Ciekawe czy tam jaki trener jest... Może mnie pokieruje... Czy lepiej żeby lekarz mnie zobaczył? - to raczej trudne do zrobienia... boratom, laczac madra diete z aktywnoscia (nawet ta zupelnie umiarkowana) efekty przyjsc MUSZA! Plywaj, duzo spaceruj, a jesli tylko mozesz dolozyc tak 3 - 4 wyjscia w tygodniu na silownie, to juz bedzie wypas! Na silowni powinine byc dostepny caly czas trener. Czesto, trenerzy dysponuja ogromna wiedza w zakresie wlasciwej dietetyki, czy suplementacji. Znakomita ich czesc jest tez rehabilitantami, nie mowiac juz ze Ci z funkcja "trenera personalnego" to juz elita kazdej silowni - przynajmniej tak byc powinno Ja Ci napisze jak to jest u nas. Kazdy "Nowy" trafia na rozmowe z managerem klubu, a potem na ustawienie treningow do trenera. Nastepuje dokladny pomiar (waga, tkanka tluszczowa, cisnienie) i wywiad na okolicznosc przebytych i obecnych chorob, ogolnej kondycji, diety i celu treningowego. Kazdy klubowicz ma swoja kartoteke z planami treningowymi, tymi poczatkowymi i pozniejsza weryfikacja. Raz w miesiacu kazdy moze oczekiwac wykonania kolejnych pomiarow i weryfikacji planu treningowego. Codziennie na silowni dostepnych jest paru trenerow, ktorzy pilnuja poprawnosci wykonywania cwiczen i ... i motywacji. Dla osob ktorych i to nie bardzo motywuje, istnieje oferta treningu personalnego no a tam to juz nie ma lenienia Personalni staja na glowie, aby zdrowo rozruszac swoich "pacjentow" mieszaja interwaly, z obwodowymi, z wolnymi wymyslala cuda na kiju aby bylo ciekawie i skutecznie, a na zakonczenie masuja i rozciagaja, aby "pacjent" nie wypisal sobie L4 na tydzien z powodu bolu brzucha czy nogi arco, alez radosne foty!!!!! Po prostu piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 16.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 byłam w fitness klubie z synową, same chudzielce ćwiczą, ani jednej pani o pełnych kształtach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 16.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 satinkaa prosimy o szczegółowe sprawozdanie, jak się tam czułaś, czy jest dużo fajowego sprzętu itp. itd. Te szczypiorki, które tam chodzą możesz pominąć. Fajnie, że poszłaś z synową... we dwie raźniej:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.02.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 byłam w fitness klubie z synową, same chudzielce ćwiczą, ani jednej pani o pełnych kształtach Satinkaa, a może dlatego chudzielce bo ćwiczą co może jak przyszły do klubu to też miały tu i ówdzie za dużo spójrz na to jak na dodatkową motywację U mnie w klubie sporo jest pań okrąglejszych. Może akurat na taki moment trafiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 16.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 amadi póki co ja nie mogę ćwiczyć, byłam jako widz kuleczka ależ nie, moja synowa jest chuda szczapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 16.02.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dziewczyny i chłopaki Cały dzień dziś uśmiech z twarzy mi nie schodził Zastanawiałam się gdzie mego posta umieścić. Czy w "durnych pomysłach facetów" - ale on niestety nie o urządzaniu jest Czy w "odchudzaniu"! Doszłam do wniosku, że Wam też się odrobinka uśmiechu należy... A zatem - zaczynam: Do pracy dojeżdżam z kolegą. Pytam go dziś rano: jak zdrówko? Ma on kłopoty z nadciśnieniem i cholesterolem, lekarz nakazał mu dietę. A on mi mówi, że na śniadanie kupił sobie parówki dietetyczne, te chude berlinki! Trudno mi dojść do siebie po takim "wyznaniu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 16.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 boratom to Ty jeszcze nie wiesz, że berlinki najlepiej zbijają cholesterol Moja droga trzeba być bardziej otwartą na nowinki. Najnowsze badania amerykańsko- chińsko- mołdawskich naukowców tego dowiodły.... i dziś o godz. 17:29 zostały opublikowane, więc właściwie to mogłaś jeszcze tego nie doczytać i tylko to tłumaczy Twoją niewiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 boratom to Ty jeszcze nie wiesz, że berlinki najlepiej zbijają cholesterol no baaaaaaaa ... wszak to elemnet skladowy cudownej diety nisko, niziutko, niziusienkotluszczowej Tak sie dzisiaj sponiewieralam na treningu, ze nawet w klawiature nie mam sily pacac Dzisiaj byla sesja heavy duty i przyznam szczerze, ze padam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 a ja ma doła.. nie wiem jak ja sie zdołam odchudzić - już nie wiem co wymyślać, co bym nie zjadła ciągle chodze głodna i ssie mnie za słodkim - ryczeć mi sie chce normalnie..najgorzej wieczorami - co zjeść?? Samo białko powinno być tak? Czyli co np? Oprócz jaja, chudego twarogu...już niekiedy wolę nic nie zjeść (ale wiem ze nie tędy droga) niz wmuszac w siebie te produkty.. dziś nie wytrzymałam i po 19.00 zjadłam bakiusia z płatkami nestle fotness i żurawiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 arco, po pierwsze nie wpadaj w depreche Nie smuc sie, nie mysl ze jeden bakusiowy grzeszek to juz koniec sukecesow! O nie! Ja Cie tak Kochana nie zostawie!!! Sluchaj, potrzeba Ci urozmaiconych posilkow z weglami zlozonymi i z bialkami wolnowchlanialnymi. Wieczorem sprobuj chudy twarog ze szczypiorkiem. Dodaj troche jogurtu 0% fatu, aby wszystko tworzylo fajnieprzyswajalna calosc. Zjedz nawet 200g. Mozesz zjesc tunczka w sosie wlasnym cala puszke. Netto to 120g. Na samym teflonie usmaz sobie omlet z 3 bialek i jednego zoltka. Dodaj pomidory, czy szczypiorek, albo co tam lubisz. Wrzuc na grill 100 - 150 g kurzej piersi w przyprawach Wrzuc na grill albo teflon 200g pstraga bez skory Tez pyszniutki Zaraz dopisze reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 arco, skoro chodzisz glodna to cos nie tak u Ciebie z posilkami z wegli zlozonych. Napisz co jesz, ile i jak czesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 16.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 arcobaleno jak Ty to robisz,że jesteś głodna? Jeśli masz dobrze rozplanowaną dietę to nie powinnaś. Pisz mi tu zaraz co dziś jadłaś. Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 amber - kobito - na słodko coś zapodaj....zaraz Wam napisze co jadłam dzis i co wcziraj póki pamietam tylko Małą do łożeczka odłożę bo też mi nerwa dziś psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts