Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy też musicie sie odchudzać ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Te całkiem zerowe są podobno najmocniej przetworzone....ale ja i tak kupuję - najcześciej z piątnicy.

arco, idac tym tokiem pomysl ile szynki jest w szynce, albo co tak naprawde znajduje sie w kurczaku, jajach, zoltym serze, czy warzywach ... nie dajmy sie zwariowac ;)

BTW albo takie jogurciki z owocami ... hmmm ... czy aby napewno z owocami??? :lol:

dziękuję za Wasze zdanie :roll:

Ja naprawdę się pytałam bo nie wiem czy może być stosowany w Dukanie :roll:

Miko nie wiem nic na ten temat wiec trudno cos radzic. Osobiście staram się unikać wszelkich takich substytutów i z dwojga złego siegnęłabym albo po cukier trzcinowy, albo po brazowy. Ja wszystko pijam gorzkie 8)

:p dzięki za odpowiedź dziewczyny :p

Tak jestem na Dukanie . Od początku stycznia zaczęłam sama się odchudzać - mniej jeść i ćwiczyć , schudłam i stanęło mimo , że wszystko robiłam tak jak poprzednio , nic się nie dało zrobić ale zrzuciłam to na tego wcześniej wspomnianego japońca , który mi hamuje przemianę :evil: .

Kilka dni temu ktoś na mnie wpłynął :oops: :lol: bo sama byłam gotowa pogodzić się z tym co mam :roll: . Powiem szczerze, że wcześniej o niej słyszałam ale nie podchodziłam do niej poważnie :roll: wydawało mi się to trochę nienaturalne , jedzenia mięsa i przede wszystkim mięsa :roll: Ale zaryzykowałam bo w końcu co mi zależy :roll: i słuchajcie rozczarowałam się ale pozytywnie bo po pierwsze nie byłam głodna :o , wcale nie ciągnęło mnie do warzyw :o owoców :o a jak przyszła ochota na słodkie to jogurt, kilka kropel zapachu rumowego, otręby owsiane i słodzik (dlatego pytanie o ksylitol) i już byłam zadowolona :D .

Jestem na początku swojej drogi , jutro ostatni dzień pierwszej fazy i zeszło ze mnie prawie 2 kg .

No, u mnie jest półtora tygodnia przykręcania sobie śruby i półtora kilo mniej. Ale jak teraz wchodzę do sklepu, to już, rany boskie, nic tam dla mnie nie ma do kupienia: kawy nie, alkoholu prawie też nie, śmieciowe żarcie oczywiście nie, mięsa nie, słodyczy nie, pieczywa nie (drożdżowka jakaś może, a chleb sam sobie mogę upiec), z serów to tylko chudy twaróg, soki owocowe nie bo to też głównie junk food... Jakby tak wszyscy robili to by gospodarka padła :D

Amber - moje wazenie i mierzenie jutro, więc mam nadzieję, ze choc mały sukcesik odnotuję...chociaż dzis na sniadanie zjadłam małą drożdżową bułeczkę w twarogiem własnoręcznie przez babcię upieczoną...wciaskali mi poprzedniego wieczora, opychając sie ciepłymi na moich oczach, ale ja grzecznie podziękowałam, zapakowałam sobie w woreczek i wzięłam do domu - zjedzona rano narobi mniejszych szkód :roll: :wink:

Sialalalaaaaa niedlugo wiosnaaaa !!! :D

nie moze byc ... nikt sie niczym nie chwali??? :o 8) Jeszcze miesiac z malym hakiem i pewnie, czego Wam i sobie zycze, ciepla Wielkanoc :D

no dobra -1,7 kg :lol:

codziennie 20 min orbitka i brzuszki :roll:

staram sie jesc... rozsądnie ale zdazaja sie wpadki :oops: jakis serniczek :oops:

dzisiaj jeszcze było 2 godziny basenu :lol:

a i mam pytanie czy lepiej ćwiczyc 3-4 razy w tygodniu po 45 min do godziny czy lepiej codziennie tak po 20-30 min