arcobaleno 23.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Te całkiem zerowe są podobno najmocniej przetworzone....ale ja i tak kupuję - najcześciej z piątnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A co myślicie o ksylitolu? Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Te całkiem zerowe są podobno najmocniej przetworzone....ale ja i tak kupuję - najcześciej z piątnicy. arco, idac tym tokiem pomysl ile szynki jest w szynce, albo co tak naprawde znajduje sie w kurczaku, jajach, zoltym serze, czy warzywach ... nie dajmy sie zwariowac BTW albo takie jogurciki z owocami ... hmmm ... czy aby napewno z owocami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To ja tylko napisze ze jest -1kg Poza tym codziennie orbitek i brzuszki i już jest mi lepiej bo wałeczki tez mniejsze Staram sie jeść zdrowo i ćwiczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 AmberWind a jak się ma ten serniczek do podwyższonego cukru ? (na czczo 110-120) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dziękuję za Wasze zdanie Ja naprawdę się pytałam bo nie wiem czy może być stosowany w Dukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mikopiko - z tego, co pamietam, mozna go stosowac. A Ty jestes na Dukanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dziękuję za Wasze zdanie Ja naprawdę się pytałam bo nie wiem czy może być stosowany w Dukanie Miko nie wiem nic na ten temat wiec trudno cos radzic. Osobiście staram się unikać wszelkich takich substytutów i z dwojga złego siegnęłabym albo po cukier trzcinowy, albo po brazowy. Ja wszystko pijam gorzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mikopiko - doczytalam na forum proteinowym (http://www.proteinowa.fora.pl)i cukier brzozowy (czyli ksylitol) moze byc stosowany raczej do III fazy i w zasadzie tylko do uczt, wczesniej nie powinien, ale sa tam dziewczyny, ktore go stosowaly i nie wplywalo to u nich na utrate wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dzięki za odpowiedź dziewczyny Tak jestem na Dukanie . Od początku stycznia zaczęłam sama się odchudzać - mniej jeść i ćwiczyć , schudłam i stanęło mimo , że wszystko robiłam tak jak poprzednio , nic się nie dało zrobić ale zrzuciłam to na tego wcześniej wspomnianego japońca , który mi hamuje przemianę . Kilka dni temu ktoś na mnie wpłynął bo sama byłam gotowa pogodzić się z tym co mam . Powiem szczerze, że wcześniej o niej słyszałam ale nie podchodziłam do niej poważnie wydawało mi się to trochę nienaturalne , jedzenia mięsa i przede wszystkim mięsa Ale zaryzykowałam bo w końcu co mi zależy i słuchajcie rozczarowałam się ale pozytywnie bo po pierwsze nie byłam głodna , wcale nie ciągnęło mnie do warzyw owoców a jak przyszła ochota na słodkie to jogurt, kilka kropel zapachu rumowego, otręby owsiane i słodzik (dlatego pytanie o ksylitol) i już byłam zadowolona . Jestem na początku swojej drogi , jutro ostatni dzień pierwszej fazy i zeszło ze mnie prawie 2 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dziewczyny czy ja moge tutaj? Odchudzac sie nie bede ale jednak... http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No i jestem w górach. Szusuję po stokach. Jest bosko. Pozdrowienia z Krynicy!!!!! No to witam w Krynicy!!! ps. Ja kryniczanka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 nie moze byc ... nikt sie niczym nie chwali??? Jeszcze miesiac z malym hakiem i pewnie, czego Wam i sobie zycze, ciepla Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Odchudzanie jest nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Odchudzanie jest nudne. ale fitness i aktywnosc jest sexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 25.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 No, u mnie jest półtora tygodnia przykręcania sobie śruby i półtora kilo mniej. Ale jak teraz wchodzę do sklepu, to już, rany boskie, nic tam dla mnie nie ma do kupienia: kawy nie, alkoholu prawie też nie, śmieciowe żarcie oczywiście nie, mięsa nie, słodyczy nie, pieczywa nie (drożdżowka jakaś może, a chleb sam sobie mogę upiec), z serów to tylko chudy twaróg, soki owocowe nie bo to też głównie junk food... Jakby tak wszyscy robili to by gospodarka padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 AmberWind jak tam z tym ewentualnym serniczkiem dla mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.02.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Amber - moje wazenie i mierzenie jutro, więc mam nadzieję, ze choc mały sukcesik odnotuję...chociaż dzis na sniadanie zjadłam małą drożdżową bułeczkę w twarogiem własnoręcznie przez babcię upieczoną...wciaskali mi poprzedniego wieczora, opychając sie ciepłymi na moich oczach, ale ja grzecznie podziękowałam, zapakowałam sobie w woreczek i wzięłam do domu - zjedzona rano narobi mniejszych szkód Sialalalaaaaa niedlugo wiosnaaaa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 arcobaleno no pogratulować silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.02.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 nie moze byc ... nikt sie niczym nie chwali??? Jeszcze miesiac z malym hakiem i pewnie, czego Wam i sobie zycze, ciepla Wielkanoc no dobra -1,7 kg codziennie 20 min orbitka i brzuszki staram sie jesc... rozsądnie ale zdazaja sie wpadki jakis serniczek dzisiaj jeszcze było 2 godziny basenu a i mam pytanie czy lepiej ćwiczyc 3-4 razy w tygodniu po 45 min do godziny czy lepiej codziennie tak po 20-30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts