boratom 02.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Taaaaa! Pamiętacie takie zdjęcie zatytułowane: Wiosna idzie? Będę wyglądać jak ta babka z ławki - tylko nie brzuch a pozostałości cycków będą mi wystawać z pod kiecki Cycki mogły zostać! Są może wielkie, ale fajne! I mąż je lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 02.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 O BMI pisalam i ja ... calkiem wielokrotnie. Nie mniej to wlasnie korelacja talerza z waga, pozwala mi przypuszczac, ze wielu miesni sie z tego nie urodzi Ja tam nie narzekam, naprawdę. Proponuję zmienić swoje przypuszczenia A tak już bez robienia wiochy: Przecież to jasne, że zależnie od genów ludzie mają różne typy budowy. Jedni są wysocy i szczupli, łatwiej spalają kalorie, ale ciężej im zbudować mięśnie - inni są jak ja niscy i bardziej "szerocy", trudno im zrzucić zbędne kilogramy, ale względnie łatwo nabierają mięśni. Dlaczego BMI wrzuca wszystkich do jednego worka? Przecież dla osoby tego drugiego typu BMI 20 to nie żaden normalny wskaźnik, tylko bezsensowna walka ze swoimi genami. A z drugiej strony, przykład z mojego własnego podwórka: na treningach bardzo często ćwiczę z gościem z czarnym pasem, który tak na oko ma BMI pod 30-tkę, a nie brzucha ani puci-puci policzków, rusza się bardzo zwinnie i nie mam najmniejszych wątpliwości, że jakby chciał, to w każdej chwili mógłby mi ręce połamać I dlaczego BMI nawet się nie zająknie o płci? Przecież to jakaś kompletna paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 boratombo mężowie widzą jako pierwsi zmiany na lepsze ciekawe dlaczego? A widzisz..... ja też chyba z tych grubokościstych nie jesteś sama Gratuluję spadków:D Ale tak właściwie- to dlaczego pozwoliłaś żeby tłuszcz z cycków Ci poszedł....trzeba było go jakoś przekonać by został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 02.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 boratombo mężowie widzą jako pierwsi zmiany na lepsze ciekawe dlaczego? Bo dla kochającego faceta żona jest piękna niezależnie od prawdziwych czy iluzorycznych niedoskonałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Samuel-- mam takiego męża, że jak schudnę to mi zaraz o tym powie.... ale jak utyję - to milczy ja grób... wzrok Mu się wtedy widocznie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pozwole sobie nie zgodzic sie do konca - kosciec moze niewielka, ale jednak role odgrywa. Bardzo latwo sprawdzic, jak gruby ma sie kosciec - wystarczy objac nadgarstek kciukiem i palcem wskazujacym - jesli sie nie dotykaja, kosciec gruby; jesli sie lacza - kosciec sredni; jesli zachodzi jeden palce na drugi - kosciec chudy. Oczywiscie na odchudzanie czy chec do odchudzania to nie wplywa. Ale na sama wage juz tak (i BMI co za tym idzie). jako, ze do tego ze mowimy roznymi jezykami juz przywyklam, pozwalam sobie wyboldowac sasiednie Twoje zdanie z tej wypowiedzi I powtorze, przy wskazniku BMI, gdzie tolernacja wynosi ok. 15 kg. roznice w kosccu na poziomie np. 3 kg pomiedzy osoba o kosccu drobnym, a osoba o kosccu grubym nie jest na tyle duza, aby mogla byc uwazana za czynniki usprawiedliwiacy wysoka wage ciala ... Reasumujac, bo temat mnie znudzil ... jesli ktos gruby w tluszcz (nazwijmy rzecz po imieniu) usprawiedliwia swoja grubosc i wysokie BMI zwalistym kosccem, to jest w bledzie. A co sadze o BMI juz powtarzac nie bede, bo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja tam nie narzekam, naprawdę. Proponuję zmienić swoje przypuszczenia A tak już bez robienia wiochy: Przecież to jasne, że zależnie od genów ludzie mają różne typy budowy. Jedni są wysocy i szczupli, łatwiej spalają kalorie, ale ciężej im zbudować mięśnie - inni są jak ja niscy i bardziej "szerocy", trudno im zrzucić zbędne kilogramy, ale względnie łatwo nabierają mięśni. Dlaczego BMI wrzuca wszystkich do jednego worka? Przecież dla osoby tego drugiego typu BMI 20 to nie żaden normalny wskaźnik, tylko bezsensowna walka ze swoimi genami. A z drugiej strony, przykład z mojego własnego podwórka: na treningach bardzo często ćwiczę z gościem z czarnym pasem, który tak na oko ma BMI pod 30-tkę, a nie brzucha ani puci-puci policzków, rusza się bardzo zwinnie i nie mam najmniejszych wątpliwości, że jakby chciał, to w każdej chwili mógłby mi ręce połamać I dlaczego BMI nawet się nie zająknie o płci? Przecież to jakaś kompletna paranoja Pozwolę sobie zilustrować to, co mówisz Jakie BMI ma Szymek Kołecki? Granica pomiędzy nadwagą, a otyłością. http://i49.tinypic.com/5zqulf.jpg A jak wygląda? http://i50.tinypic.com/59t35h.jpg Dlatego zupełnie sie zgadzam z tym, co powiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A widzisz..... ja też chyba z tych grubokościstych nie jesteś sama na powaznie, ja tez z grubej kosci Chociaz test nadgarstkowy zapodany przez mbz wypadl negatywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pozwolę sobie zilustrować to, co mówisz Jakie BMI ma Szymek Kołecki? Granica pomiędzy nadwagą, a otyłością. Dlatego zupełnie sie zgadzam z tym, co powiedziałeś. alez amalfi ... to nic odkrywczego ... O tym trabimy prawie od poczatku watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 02.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Qurcze, coś słabo widać na tym zdjęciu - macie Szymka bez ubrania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 boratom niestety pewnie takich zdjęć nie znajdziemy.. pozostaje tylko wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Takie tylko znalazłam Zamiast deseru http://i49.tinypic.com/2mdi0sy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 02.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 amalfi u mnie kiepsko ze wzrokiem.... a kto jest w tej mniejszej ramce? Beckham ? wiem to takie niepatriotyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doskonałe ..... no przecież pisałeś wyżej, że tacy panowie są.......be Czyżby odżywka białkowa tak szybko zaczęła u mnie wywoływać demencję starczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 amalfi u mnie kiepsko ze wzrokiem.... a kto jest w tej mniejszej ramce? Beckham ? wiem to takie niepatriotyczne Tak, to on. I chyba nawet lubi spore tyłki http://i50.tinypic.com/2ekku13.jpg Dobra, sorry za OT, ale troche oddechu sie nalezy za wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 02.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doskonałe ..... no przecież pisałeś wyżej, że tacy panowie są.......be Czyżby odżywka białkowa tak szybko zaczęła u mnie wywoływać demencję starczą? Moim zdaniem be są tacy panowie jak na pokazach kulturystycznych, nie tacy jak Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 amalfi coś mi się wydaje, że on lubi tyłki wszelkiej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pozwole sobie nie zgodzic sie do konca - kosciec moze niewielka, ale jednak role odgrywa. Bardzo latwo sprawdzic, jak gruby ma sie kosciec - wystarczy objac nadgarstek kciukiem i palcem wskazujacym - jesli sie nie dotykaja, kosciec gruby; jesli sie lacza - kosciec sredni; jesli zachodzi jeden palce na drugi - kosciec chudy. Oczywiscie na odchudzanie czy chec do odchudzania to nie wplywa. Ale na sama wage juz tak (i BMI co za tym idzie). jako, ze do tego ze mowimy roznymi jezykami juz przywyklam, pozwalam sobie wyboldowac sasiednie Twoje zdanie z tej wypowiedzi I powtorze, przy wskazniku BMI, gdzie tolernacja wynosi ok. 15 kg. roznice w kosccu na poziomie np. 3 kg pomiedzy osoba o kosccu drobnym, a osoba o kosccu grubym nie jest na tyle duza, aby mogla byc uwazana za czynniki usprawiedliwiacy wysoka wage ciala ... Reasumujac, bo temat mnie znudzil ... jesli ktos gruby w tluszcz (nazwijmy rzecz po imieniu) usprawiedliwia swoja grubosc i wysokie BMI zwalistym kosccem, to jest w bledzie. A co sadze o BMI juz powtarzac nie bede, bo po co Widzisz, wybierasz sobie, co chcesz, a nie umiesz czytac ze zrozumieniem, caly czas mowimy o tym samym i ja sie absolutnie zgadzam z tym, co teraz u Ciebie wyboldowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 mam pytanko czy wagi domowe, a właściwie łazienkowe mierzące % tłuszczu mięśni i wody w organizmie są wiarygodne ? jeśli w jakimś stopniu tak , to napiszcie proszę, jaką warto kupić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts