amadi 10.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Z okazji dnia mężczyzny wszystkim Panom życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń Wasze zdrowie! http://www.weszlo.com/fotonews/1254340232_whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dziękujemy bardzo. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_16.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 10.03.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Z okazji dnia mężczyzny wszystkim Panom życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń Wasze zdrowie! http://www.weszlo.com/fotonews/1254340232_whisky.jpgj ja też wszystkiego dobrego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Tętno max które osiągam to 172 (pomiar według rowerka stacjonarcego) w przerwach spada do 140 ok. a jak to wyglada czasowo? Jak dlugo jestes na "szczycie" i ile u Ciebie trwa wyrownanie tetna do tych 140HB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Amberka 30 s to max póki co, pozniej zwalniam na 60 s. Tętno spada po ok 30 s do wartości 140. Ostatnio szybciej niz podczas pierwszych interwałów, ale nie martwię się tym bo to chyba dobrze Chciałabym dojśc do 30s-30s. Jak tam odchudzaczki??? Wiosna idzie, a tu tak pusto Nikt się nie chwali sukcesami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Amberka 30 s to max póki co, pozniej zwalniam na 60 s. Tętno spada po ok 30 s do wartości 140. Ostatnio szybciej niz podczas pierwszych interwałów, ale nie martwię się tym bo to chyba dobrze Chciałabym dojśc do 30s-30s. Jak tam odchudzaczki??? Wiosna idzie, a tu tak pusto Nikt się nie chwali sukcesami generalnie na rowerze latwo z interwalami nie jest ... ale dla nierozruszanych stawow zdecydowanie bezpieczniej. Gdybys takie interwaly robila na biezni, to troche bym pokrzyczala Sprobuj jednak popracowac nad wydluzeniem fazy speed, ale przy tetnie 85% max, a potem zejdz na tetno 65% max i utrzymuj przez 1,5 - 2 minuty ... Calosc treningu 20 - 25 minut i KONIEC ... no moze przed KONIEC powinno byc ROZCIAGANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nie masz litości. 25 min???? Po 14 moje zwłoki leżą na podłodze Chociaż jeśli wydłużę fazę spoczynku i zmniejszę tętno na 85% Z mniej przyjemnych rzeczy waga znów pokazuje 58 kg. Obwody b.z. Poziom tłuszczu mierzony na wadze w siłowni b.z. grrrrrrrrr Dobrze że chociaż jędrność ogólna na plus zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja czytam, ćwiczę, trzymam fason żywieniowy jutro pomiary, ale dziwnie nie czuję się szczególnie lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nie masz litości. 25 min???? Po 14 moje zwłoki leżą na podłodze Chociaż jeśli wydłużę fazę spoczynku i zmniejszę tętno na 85% Z mniej przyjemnych rzeczy waga znów pokazuje 58 kg. Obwody b.z. Poziom tłuszczu mierzony na wadze w siłowni b.z. grrrrrrrrr Dobrze że chociaż jędrność ogólna na plus zdecydowanie ano wlasnie ... 14 minut troche malo. Ale sie nie dziwie skoro tak intensywnie sie poniewierasz ... kuleczko, Twoj organizm na takie tyranie jeszcze nie gotowy Zrob dluzsze przerwy i mniejsza intensywnosc fazy speed Bedzie zdrowiej i skuteczniej I dluzej ..................... arco, faza pletau jest nieunikniona ... juz to kiedys pisalam ... niestety proces chudniecia nie jest liniowy ... Miej to na uwadze, a ja i tak jestem pewna ze jak jest konsekwencja to efekty jeszcze mocno Cie zaskocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Amber - Twojej pewności muszę sprostać Nie ma załamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Amber - Twojej pewności muszę sprostać Nie ma załamek ciesze sie, ze to napisalas Tylko uwazaj na te masy do tortow, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Amber Ja te torty będę robić a nie jeść Dla własnej twórczej przyjemności Ostatnio upiekłam JUlce na urodziny - nie zjadłam ani kawałeczka Jutro ważenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jutro ważenie Załamka O 100 g więcej niż w ubiegły piątek.. Mimo ćwiczeń i trzymania diety - zero cukru i słodyczy, białego pieczywa, ziemniaków, dużo warzyw, ciemny ryz, kasza gryczana, na kolację zerowy twaróg bez dodatków..beznadzieja jakaś po prostu Ciekawostka: obwody górne bez zmian obwody dolne.....1 cm w dół ( 3 razy mierzyłam bo nie mogłam uwierzyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 arcobaleno, a to nie jest tak, ze znianawidzony tłuszczyk jest lżejszy a mięsnie cięższe. Na moje niefachowe oko spaliłaś tłuszcz i chyba wynik jest ok. I obwody w dół, a u Ciebie taka minka Wspieram w dalszej walce o sprawne i zdrowe ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jutro ważenie Załamka O 100 g więcej niż w ubiegły piątek.. Mimo ćwiczeń i trzymania diety - zero cukru i słodyczy, białego pieczywa, ziemniaków, dużo warzyw, ciemny ryz, kasza gryczana, na kolację zerowy twaróg bez dodatków..beznadzieja jakaś po prostu Ciekawostka: obwody górne bez zmian obwody dolne.....1 cm w dół ( 3 razy mierzyłam bo nie mogłam uwierzyc ) arco, bo Ci natluke sztanga No co pisalysmy o wadze, no co??? I jeszcze to 100g Gratuluje Slonko!!! Centymetr w dolnych obwodach to powod do solidnej owsianki na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mam dziś wisielczy humor...pójde chyba w pole rozbic łeb o kamień Wiem ze to fajnie, że uda w końcu drgnęły, no ale same powiedzcie - jak taki karakan jak ja moze ważyc 62,5 kg??? Dlaczego ta cholerna waga nie spada? arco, bo Ci natluke sztanga leżę Bo wiecie co - jakos trudno mi uwierzyc w ten przyrost mięśni...niby cwiczę codziennie (bez soboty i niedzieli) 3 x w tyg siłowy, 2 x aerob. ale co to są za ciężary Przy tym co czytam o Waszych wyczynach na siłowni mój trening wygląda jak zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mam dziś wisielczy humor...pójde chyba w pole rozbic łeb o kamień Wiem ze to fajnie, że uda w końcu drgnęły, no ale same powiedzcie - jak taki karakan jak ja moze ważyc 62,5 kg??? Dlaczego ta cholerna waga nie spada? arco, bo Ci natluke sztanga leżę Bo wiecie co - jakos trudno mi uwierzyc w ten przyrost mięśni...niby cwiczę codziennie (bez soboty i niedzieli) 3 x w tyg siłowy, 2 x aerob. ale co to są za ciężary Przy tym co czytam o Waszych wyczynach na siłowni mój trening wygląda jak zabawa arco, nie musisz trenowac z duzymi ciezarami, aby podczas dietowania rozwijac miesnie lub chronic tkanke miesniowa przed spalaniem. Napisze wiecej, bardzo, bardzo Cie podziwiam, zarowno systematycznosc jak i konsekwencje, o ktora przy dwojce malutkich dzieci wcale nie jest latwo ... A 5x w tygodniu sport to juz bardzo duzo!!! Wielkie brawa arco, ja Cie prosze ... alleluja i do przodu!!! BTW moja znajoma, ktora tak hmmm ... lekko ma do zrzucenie jakies 15 - 20 kg zarzuca mnie pytaniami: czy aerobik 2x tygodniu po 40 minut to juz systematyczny sport??? Milo jej odpowiedam: kochana to tylko sporadycznosc ...sporadycznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Allelujaaaa !! NIe poddam się Julka juz mniej choruje wiec do przedszkola jeździ - ćwiczę więc w porze stałych drzemek Wiktorii, choc czasem zdarza się ze w połowie treningu zaczyna się domagac towarzystwa no to wtedy moja irytacja sięga zenitu Więc macham dalej robiąc durnowate miny i wydając różne dziwne dźwięki, ale nie odpuszczam Mam falujące nastroje dziś... zaraz przychodzi mama na kawę to jej wcisnę dzieci do opieki (JUlkę zostawiłam dziś wspaniałomyślnie w domu) a sama wsiadam na orbiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mam falujące nastroje dziś...: w sumie to sie nie dziwie ... no gdzie ta wiosna???? No gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 12.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 hej dziewczyny i ja się muszę pochwalić choć zdarzały mi się wpadki częstawo (bo marzec miesiącem imprez ),ale wyniki jakie takie są .Trwam w tym odżywianiu pomimo wpadek i podczytuję Was .Aha i spróbowałam siłowni -podobało mi sie muszę wygospodarować czas zeby choć raz w tygodni tam poszaleć -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts