AmberWind 19.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Na nadchodzaca wiosne wygrzebalam fajne linki do roznych video-przepisow na posilki dla dbajacych o forme. Sa sniadanka, posilki potreningowe, obiady i desery glownie na bazie odzywek i zdrowych dodatkow. Chcecie? Jesli tak, to jutro wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Na nadchodzaca wiosne wygrzebalam fajne linki do roznych video-przepisow na posilki dla dbajacych o forme. Sa sniadanka, posilki potreningowe, obiady i desery glownie na bazie odzywek i zdrowych dodatkow. Chcecie? Jesli tak, to jutro wkleje poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 20.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 kuleczka co za foto ... żadna z Ciebie kuleczka:)) pięknie. AmberWind nie krępuj się wrzucaj te linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 kuleczka co za foto ... żadna z Ciebie kuleczka:)) pięknie. a bo to taki nick dla zmyły ale widoczek ładny nie? moja ukochana Chorwacja AmberWind czekamy na linki z niecierpliwością narazie dojadam pieczeń dziś na uczelnię wzięłam porcję pokrojoną w kostkę z warzywami wyszła pycha sałatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 to może i ja się pochwalę mimo że nie trzymałam się ściśle Waszych wskazówek ,a i przez ostatni tydzień dopadło mnie totalne lenistwo zero w-fu to od stycznie -4kg. Zaszczepione przez nasze prekursorki zasady mam i zamierzam je uskuteczniać -pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 agaaa, oby to nie było 4 kg wody i mięśni ok, nie marudzę gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.03.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kuleczka - avatarek boski Widoczki piękne - nie tylko te w tle Amber - wrzucaj linki Chciałam dzis na rower smignąć a tu od ana jak nie pada to mży i tak w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 21.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a ja już dziś rozpoczęłam sezon rowerowy (po 1 km wyszło mi powietrze i trzeba było wracać ),potem spacer z psami na którym zmokłam ,ale nic tak wiosnę poczułam i jest ochota jeszcze na wieczorny spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Arco dzięki Gratki dla wszystkich wytrwałych bab i nie bab Wiosna przyszła, pora ubrać smukłe ciała nasze w zwiewne sukienki A Amber naobiecywała i poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Amber naobiecywała i poszła a to wszystko przez to, ze jak trafi nam sie wolny weekend to usiedziec w domu nie mozemy TZ tez sportowo zakrecony, wiec meczyk tenisa stolowego zaliczony, silwonia razy dwa, interwaly razy raz, basen raz i wycieczka w nasze ulubione miejsce nad Wisle tez razy raz A do tego wlasnie wrocilismy z kolacji z paczka naszych znajomkow i fizycznie padam ... za to psyche zresetowane na maksa Za dzien, albo dwa wstawie co nieco A poki co dynamicznego poniedzialku zycze i SLONCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Wiercipięty Muszę przyznać, że nowy plan treningowy daje popalić. Górna część ciała delikatnie pobolewała, ale tutaj daję więcej powtórzeń z mniejszym obciążeniem (cel-wysmuklenie) Za to nogi nogi są w szoku i dziś niemal odmawiają noszenia zacnej mej postaci. 45 min cwiczeń siłowych ze zwiększaniem obciażenia przy każdej serii (cel- budowanie masy ) robi swoje. Z tego wszystkiego poleciała waga. Jest 57. Nie wiem jak to się ma do robienia masy Wczoraj na siłowni próbowałam zmierzyć sobie poziom tłuszczu wg wskazówek Amber ale przede mną mierzyła sobie jakaś pani, której zwilżano stopy wodą ponieważ waga nie chciała wskazywać. Jakoś nie uśmiechalo mi się wchodzić gołą stopą na zaciapaną w ten sposób wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 22.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Amber naobiecywała i poszła (...) Za dzien, albo dwa wstawie co nieco (...) Byle szybko, bo już swoimi posiłkami. Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Wiercipięty Muszę przyznać, że nowy plan treningowy daje popalić. Górna część ciała delikatnie pobolewała, ale tutaj daję więcej powtórzeń z mniejszym obciążeniem (cel-wysmuklenie) Za to nogi nogi są w szoku i dziś niemal odmawiają noszenia zacnej mej postaci. 45 min cwiczeń siłowych ze zwiększaniem obciażenia przy każdej serii (cel- budowanie masy ) robi swoje. Z tego wszystkiego poleciała waga. Jest 57. Nie wiem jak to się ma do robienia masy To zalezy jak sie zywisz jedzonko o kalorycznosci powyzej zapotrzebowania + silownia/cardio = budowanie masy jedzonko o kalorycznosci ponizej zapotrzebowania + silownia/cardio = redukcja Masy sie nie zbuduje, gdy bilans kaloryczny jest ujemny. Redukcji nie bedzie, gdy bilans kaloryczny jest dodatni Wczoraj na siłowni próbowałam zmierzyć sobie poziom tłuszczu wg wskazówek Amber ale przede mną mierzyła sobie jakaś pani, której zwilżano stopy wodą ponieważ waga nie chciała wskazywać. Jakoś nie uśmiechalo mi się wchodzić gołą stopą na zaciapaną w ten sposób wagę tez po wodniku-szuwarku na wadze bym nie stanela bleeeeeeee ... No a teraz videło-przepisy Kazdy moze wybrac cos dla siebie, zmodyfikowac, cos dodac lub odjac sniadanka obiady desery Oczyma wyobrazni widze, jak wiekszosc jako pierwsze klika w DESERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No właśnie też mnie to zastanawiało Żywię się regularnie, zdrowo, kalorii mi wychodzi ok 1500 dziennie. Także bilans zero z tendencją do lekko ujemnego. Wspominałam trenerowi, że jednoczesna redukcja i budowanie masy nie jest możliwa. Stwierdził że niekoniecznie, ale nie rozwinął myśli. Jestem trochę skołowana, bo po co mam tak te nogi męczyć, kiedy na bilansie ujemnym masy nie zbuduję Eh te życiowe dylematy Amber, ofkors że kliknęłam wpierwej w desery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Stwierdził że niekoniecznie, ale nie rozwinął myśli. pomecz go troche Niech sie rozwinie, a przynajmniej mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Rozwinięty to on jest nie powiem imponująco nawet pomęczę go jutro w tej kwestii Obawiam się, że teraz zredukuję tłuszczyk. Potem na bilansie dodatnim będę budować nogi, ale jak to przy budowaniu masy pewnie tłuszczyku nieco też przybędzie. I co, znów redukowanie??? Amber, poradź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Rozwinięty to on jest nie powiem imponująco nawet pomęczę go jutro w tej kwestii juz mi sie ten trener podoba Moze tylko niech mniej mowi, a bardziej sie ... rozwija Obawiam się, że teraz zredukuję tłuszczyk. Potem na bilansie dodatnim będę budować nogi, ale jak to przy budowaniu masy pewnie tłuszczyku nieco też przybędzie. I co, znów redukowanie??? Amber, poradź niekoniecznie ... po redukcji mozesz bardzo powoli "wyjsc" z bilansu ujemnego i nadal stosowac zasady "sportowej diety" z ta roznica, ze dolozyc brakujace 500 - 800 kcal, wiecej czasu poswiecac na trening silowy, a mniej na interwaly czy cardio. No i urosniesz nam na calkiem duza, miesista KULKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Amber, słonko, jak ja Ci się wywdzięczę Więc trzymam obrany kurs, redukuję, cwiczę, a na później zostawiam obrastanie w mięśnie Ale pana trenera jednakowoż nie omieszkam pomęczyć w tym względzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Amber, słonko, jak ja Ci się wywdzięczę to juz ustalilysmy wczesniej Stawisz bialkowego shake i jestesmy kwita A z ta waga to niezle podzialalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ale z własną wagą czy tą na siłowni bleeee Jeśli z własną to nie wiem doprawdy jak to się mogło stać. Ale wałeczki nadal są, no może ciuteńkę mniejsze Amadi gdzieś Ty???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts