AmberWind 13.07.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Amber - Ty tu nie ściemniaj tylko dawaj fote z avatara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo lupę zaraz poszukam tak mnie to zdjęcie intryguje!! P.S Widzisz - bo ja to taka sprytna jestem, ze ujmuję tylko to co się do pokazywania nadaje haaaha tiaaaaaa .... niech kulezanka nie sciemnia fotografowi!!! Na rysy piekne i ksztaltne jestem wyjatkowo wrazliwa i wiem co widze Gdyby arco miala otluszczyce to i na licu bylaby widoczna jako podwojne podbrodki i pulchne policzki A tak nie jest! Wiec bez sciemy bardzo prosze!!!! arco, jaka Ty ladna jestes Kobieto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Eee nie no otłuszczycy moze i nie ma, ale z udek i tyłka by się przydało trochę odjąć i trochę dodać Ale wszystko przede mną - mam zamiar popracować nad tym Za komplementa dziękuję - idę spać z bananem na twarzy - to już mój drugi dziś - pierwszy od męża Rozumiem, że zdjecia nie pokażesz?? :/ Powiedz choć, czy to Ty w tej boskiej pozie?To dopiero piękno w czystej postaci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Powiedz choć, czy to Ty w tej boskiej pozie?To dopiero piękno w czystej postaci!! no nie posilkowalabym sie obczyzna no dobra ... plazowe szalenstwo EDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 o booooooooooooossszzzzzzzz ! Padłam, nieprędko wstanę Jakie prześliczne wcięcie w talii ! Jaki brzuszek ! Jakie uda! idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie idz bo ja wciaz pracuje i nie ma kto ze mna posiedziec A poza tym arco ja tam wiem, ze mnostwo fajnych fot na kompie kryjesz!!!! No dawaj!!!! I Ty kuleczko rowniez!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.07.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 A Ty spryciulo Było i ni ma - amba fatima! Teraz na Kulkę kolej - nie ma wymówek! Nie mogę nocek zarywać jak dzieci śpią bo przedwczoraj od 2 w nocy do świtu przymusowo na nogach przez Małej zęby.. a jutro (w czwartek!) wesele mamy, wiec muszę być wyspana i na siłach, zeby balować do rana Kiecka już gotowa - krótka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 14.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Zawsze mam wątpliwości, czy an weselach się chudnie czy tyje, jeszcze nikt mi nie odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.07.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 A Ty spryciulo Było i ni ma - amba fatima! Teraz na Kulkę kolej - nie ma wymówek! Nie mogę nocek zarywać jak dzieci śpią bo przedwczoraj od 2 w nocy do świtu przymusowo na nogach przez Małej zęby.. a jutro (w czwartek!) wesele mamy, wiec muszę być wyspana i na siłach, zeby balować do rana Kiecka już gotowa - krótka! No pisalam, ze latwo nie masz Na pocieszenie to chyba tylko to napisze, ze do osiemnastki szybko zleci Ojej, ale sie Wam trafila impreza w srodku tygodnia! Kiecka pewnie boska Ulalala, bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.07.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 W końcu watek odżył Gratulacje sukcesów:wave: Ja wytrwale mimo braku czasu staram się ćwiczyc a niedzielna siłownia to mały mój rytuał. Poza tym rowerek i piłka z chlopakami, oj nie odpuszczaja mamie;) Wagowo prawie bez zmian jakies kg mniej, kondycja znacznie lepsza że o samopoczuciu nie wspomnę. Z ostatnich zakupów letnia sukienka (dzisiaj bylam w niej w pracy i ) i bikini (czeka na wyjazd nad morze). Pozdrawiam goraco przedurlopowo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.07.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Z ostatnich zakupów letnia sukienka (dzisiaj bylam w niej w pracy i ) i bikini (czeka na wyjazd nad morze). Pozdrawiam goraco przedurlopowo:cool: ullerowa, przyznam ze mocno liczylam rowniez na Twoje sukcesy!!! I sie nie zawiodlam! Niech kiecuszka cudnie lezy, a nowe bikini nie tylko TZ-towi zawroci w glowie No i wspanialego, zdrowego i sportowego urlopowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Melduję się po imprezowym weekendzie Jadłam wszystko na co miałam ochotę - aczkowiek więcej się człowiem ruszał i pocił w tym upale niż jadł i dziś mimo trwajacej @ na wadze 58,3 - tralalalala Więc teraz celem będzie umięśnianie i ujędrnianie nad odchudzaniem, więc do ćwiczeń trzeba się zmobilizować koniecznie! Ogólnie jestem już zadowolona. Jak już się odważyłam załozyć krótką sukienkę na publiczne wyjście to jest sukces ! A tak wyglądaliśmy - mężowi coś na buzi usiadło http://i29.tinypic.com/2lcl63m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Wyciagam watek z forumowych "odmetow" zapomnienia tym razem ja wyciągam, a okazja nie byle jaka mbz Sto Lat !!! http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/zdjecia/tort_urodzinowy9/760058-1-pol-PL/tort_urodzinowy_foto_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts