majcia 07.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 No, po prostu masz teraz słabą silną wolę. Ja to w ciąży tak specjalnie dużo nie jadłam, ale jak karmiłam mojego maluszka, a robiłam to prawie nieustannie przez pierszy miesiąć, to tak strasznie chciało mi się jeść, że bez przerwy coś tam sobie przynosiłam. I tak jedliśmy oboje... Potem jakoś schudłam, ale wolniej niż po pierwszym dziecku. Niestety slina wola poszla w siną dal Moje dziecie ma juz 4 lata a ja nadal walcze z 4 kg Po ciazy udalo mi sie schudnac 10 kg a te 4 chyba bardzo mnie lubia bo nie chca mnie opuścić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja zaczynam.... bo przez zimę jakoś się zaokrągliłam za bardzo. Nie wiem ile ważę, generalnie dramatu nie ma, ale nienajlepiej się z tym czuję Najlepiej mi się schudło w zeszłym roku w lecie, jak ruszyła budowa... cały dzień na działce, bieganie w tą i z powrotem, stres... A jadłam normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Najlepiej mi się schudło w zeszłym roku w lecie, jak ruszyła budowa... cały dzień na działce, bieganie w tą i z powrotem, stres... A jadłam normalnie. U mnie sytuacja stresowa "dobrze" wpływa na organizm. Szybciej chudnę, bo jem mało, albo w ogóle nie jem. I liczę, że w trakcie budowy też zrzucę troszeczkę. Jak będzie trzeba to cegły będę nosić No i gimnastyka też się przyda A normalnie jak tu schudnąć? Właśnie sobie dokładam jedząc czekoladkę z nadzieniem kokosowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luksusowy.yacht 07.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A tak jeszcze dodam, ze nigdy nie byłam super szczupła, ale mam taką (jak to się mówi) kobiecą sylwetkę i bardzo dobrze się z tym czuję To ciekawe - "kobieca sylwetka" zawsze kojarzyła mi się z posiadaniem wcięcia w talii czego na zdjęciu nijak dopatrzeć sie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.03.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Heh - a mój rekord wagowy to 85 kg Przy wzroście 160 Niezły balonik ze mnie był w ciąży No ale teraz już wróciłam do swojej wcześniejszej wagi, ale jeszcze mniej by się chciało, bo lato idzie i te sprawy Ogólnie od jakiegoś czasu pilnuję się z jedzeniem, czyli prawie zero słodyczy ( w weekendy sobie czasem pozwalam), ogólnie mniejsze porcje i ostatni posiłek 18-19. A od dziś zaczynam się więcej ruszać A tak jeszcze dodam, ze nigdy nie byłam super szczupła, ale mam taką (jak to się mówi) kobiecą sylwetkę i bardzo dobrze się z tym czuję A tak z ciekawosci ... ile teraz wazysz ? Pytam bo mamy podobny wzrost ( u mnie az 162 ) Teraz ważę 57 kg ale mam zamiar trochę zrzucić - nie za dużo, ale tak z 2-3 kg A Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.03.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A tak jeszcze dodam, ze nigdy nie byłam super szczupła, ale mam taką (jak to się mówi) kobiecą sylwetkę i bardzo dobrze się z tym czuję To ciekawe - "kobieca sylwetka" zawsze kojarzyła mi się z posiadaniem wcięcia w talii czego na zdjęciu nijak dopatrzeć sie nie mogę To ciekawe Może okularki załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A tak jeszcze dodam, ze nigdy nie byłam super szczupła, ale mam taką (jak to się mówi) kobiecą sylwetkę i bardzo dobrze się z tym czuję To ciekawe - "kobieca sylwetka" zawsze kojarzyła mi się z posiadaniem wcięcia w talii czego na zdjęciu nijak dopatrzeć sie nie mogę Lepiej się przyjrzyj to zobaczysz piękne kształty arcobaleno A swoją drogą chciałabym zobaczyć Twoją sylwetkę może u Ciebie nie będzie trzeba szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A tak jeszcze dodam, ze nigdy nie byłam super szczupła, ale mam taką (jak to się mówi) kobiecą sylwetkę i bardzo dobrze się z tym czuję To ciekawe - "kobieca sylwetka" zawsze kojarzyła mi się z posiadaniem wcięcia w talii czego na zdjęciu nijak dopatrzeć sie nie mogę Lepiej się przyjrzyj to zobaczysz piękne kształty arcobaleno A swoją drogą chciałabym zobaczyć Twoją sylwetkę może u Ciebie nie będzie trzeba szukać? a może lustrzycy się dopatrzymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.03.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 i znowu powiało...smrodkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luksusowy.yacht 07.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 hmmm...mialem napisac ze jest grubo ciosana?! Ja do acrobaleno nic nie mam - pokazuje sie publicznie - to uwazam że mam prawo skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luksusowy.yacht 07.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 i znowu powiało...smrodkiem... hiehiehie bo zajrzałaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 no coś Ty...ja tu cały czas jestem...a że powiało...to chyba ktoś kto ledwo się pojawił i miesza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 hmmm...mialem napisac ze jest grubo ciosana?! Ja do acrobaleno nic nie mam - pokazuje sie publicznie - to uwazam że mam prawo skomentować Masz jak najbardziej Mnie to akurat wcale nie rusza bo dobrze się sama z sobą czuję P.S. taką opinię słyszę akurat pierwszy raz, no ale - każdy ma prawo do własnego komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 no coś Ty...ja tu cały czas jestem...a że powiało...to chyba ktoś kto ledwo się pojawił i miesza.... znaczy się ja... bąka puściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 hmmm...mialem napisac ze jest grubo ciosana?! Jakby każda kobieta w naszym kraju była tak grubo ciosana to super laski by chodziły po ulicach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 bączki w kształcie malutkich yachcików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Heh - a mój rekord wagowy to 85 kg Przy wzroście 160 Niezły balonik ze mnie był w ciąży No ale teraz już wróciłam do swojej wcześniejszej wagi, ale jeszcze mniej by się chciało, bo lato idzie i te sprawy Ogólnie od jakiegoś czasu pilnuję się z jedzeniem, czyli prawie zero słodyczy ( w weekendy sobie czasem pozwalam), ogólnie mniejsze porcje i ostatni posiłek 18-19. A od dziś zaczynam się więcej ruszać A tak jeszcze dodam, ze nigdy nie byłam super szczupła, ale mam taką (jak to się mówi) kobiecą sylwetkę i bardzo dobrze się z tym czuję A tak z ciekawosci ... ile teraz wazysz ? Pytam bo mamy podobny wzrost ( u mnie az 162 ) Teraz ważę 57 kg ale mam zamiar trochę zrzucić - nie za dużo, ale tak z 2-3 kg A Ty?? No prosze wagi tez podobne U mnie 58-59 kg Zle sie czuje z ta waga, chociaz moj maz nie narzeka Najlepiej czulam się w wadze 50 kg ale to jest nieosiagalne Mysle ze 54-55 byloby ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luksusowy.yacht 07.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 bączki w kształcie malutkich yachcików... lepszy niz mega bąk wielkości więźby dachowej Wyjaśniam: agnieszkakuśka ma do mnie osobistą niechęć bo śmiałem się zapytać kiedyś czy jest pracownica firmy produkującej więżbe prefabrykwaną którą namolnie zachwalała (zakładając wątki nie tylko na tym forum ) jej oburzenie było tak ogromne że faktycznie nabrałem podejrzeń - co spowodowało że zaczeła mmnie chyba wręcz nienawidzić Trudno Co oczywiście nie ma zwiążku z tematem tej dyskusji acrobaleno: Mnie to akurat wcale nie rusza bo dobrze się sama z sobą czuję I dobrze - mnie też nie rusza twoje złe/ dobre samopocucie i nie było nic napisane w celu obrażenia czy czegoś. śmiałem się tylko z okreslenia "kobieca sylwetka" - dla mnie taka sylwetka ma kształt klepsydry a nie prostokata... I w tym momencie chwilowo znikam - tym bardziej ze ja odchudzac się nie muszę Mam super zgrabną sylwetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Mysle ze 54-55 byloby ok No ja też tak myslę i taki mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts