kropeczka27 18.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 arcobaleno ta zmiana smaków to nie małe kropeczki :) W week miałam grilla, ale nie jadłam. Moim posiłkiem była zupa buraczkowa A wczoraj przyjemne uczucie - wyprawa po sklepach, mierzenie spodni i co.... M było za duże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Byłam dziś z dzieckiem na urodzinach jego przyjaciół. Dzieci szalały i od czasu do czasu przybiegały napić sie wody (większość pije wodę,a nie soki), a rodzice... siedzieli i jedli To też jadłam... A u mnie było przyjęcie z okazji chrzcin. I też sobie pozwoliłam na takie większe co nie co. Jak to wszyscy określili za dobrze gotuję i wodzę na pokuszenie. Ale jedzonko byo pycha nieskromnie piszac. A od dzisiaj trzeba zastosować diete MP (mniejsze porcje). Chociaz mimo że jadłam to wagi nie przybyło. W końcu gotowanie to też praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A wczoraj przyjemne uczucie - wyprawa po sklepach, mierzenie spodni i co.... M było za duże :) No mówiła, że trzeba się przerzucić na Twoją dietę. Ale ja nie lubię złotego kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.06.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A wczoraj przyjemne uczucie - wyprawa po sklepach, mierzenie spodni i co.... M było za duże :) No mówiła, że trzeba się przerzucić na Twoją dietę. Ale ja nie lubię złotego kurczaka Na moją dietę? Nie radzę Zapomniałam przyznać się Wam do czegoś... Wczoraj o 23 byłam tak głodna, że wstałam po kanpakę Zjadłam ją i naszła mnie nagła ochota na chleb z samym majonezem Wiem, wiem to chore, ale zjadłam ją... i poszłam spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ło matko, taka dieta to katorga dla mnie, ale widać skuteczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A wczoraj przyjemne uczucie - wyprawa po sklepach, mierzenie spodni i co.... M było za duże Też doświadczyłam tego przyjemnego zaskoczenia jakiś miesiąc temu Nawet przed ciążą ciężko mi było o S-kę na dole a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.06.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a ja mam maly sukcesik - z racji ze nie mam w domku wagi nie moglam specjalnie kontrolowac swoich kg - tydzien temu bylam u znajomych wiec stanelam na wage - w ten weekend powtorzylam to i okazuje sie, ze jest mnie mniej o 2kg mati gratulacje!!! Super wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 18.06.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ja Was dopinguje A to ze jedenie slodyczy raz w tygodniu jest "zdrowsze" nie codzienne podjadanie Dzieki za taka informacje. Dzis musze sobie kupic 5 twix-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.06.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 18.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 elutek ja jestem facet/ avatarka nie dostrzeglas / co do wagi to 70 przy 183 cm wzrostu. A mozesz wiesz jak liczy sie wsp BMI(czy jakos tak) i o czym to swiadczy. Bo dzis obilo mi sie o uszy i nie wiem o co dokladnie loto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.06.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 No a mnie nikt nie pomoze rozwiazac dylematu Bo niby jogurt naturalny to zdrowy i dietetyczny, tylko te krakersy, hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.06.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.06.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.06.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Elutek, no nie przeczytalas mojego posta wyzej, ojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.06.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.06.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A to w takim razie masz dyspense i wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 elutek ja jestem facet/ avatarka nie dostrzeglas / co do wagi to 70 przy 183 cm wzrostu. A mozesz wiesz jak liczy sie wsp BMI(czy jakos tak) i o czym to swiadczy. Bo dzis obilo mi sie o uszy i nie wiem o co dokladnie loto zerknij tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zaglądam tu do Was bo też muszę co nieco zrzucić. Po urodzeniu syna waga spadała, ale zatrzymała się na poziomie niezadowalającym . Jakieś 2 tygodnie temu przerzuciłam się ze zwykłego chleba na te cienkie tekturki i dwa kilo zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 elutek wszystkiego najlepszego!!!! http://www.chopin.katowice.pl/grafiki/tort_smietanowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.06.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts