SławekD-żonka 03.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 boratom może spróbuj zachować pewne zasady z diety Dukana, typu nie smażyć w tłuszczu i przejść na produkty nisko tłuszczowe, pić dużo wody i takie tam. Mniej cukrów - każdych. A może wizyta u dietetyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Boratom - a moze lepsza dla Ciebie bedzie dieta Monitgnaca lub South Beach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ania klepka wolę chudnąć pomału żeby nie mieć obwisłych sysków, ziemniaki, ryż, makaron, kasza - muszą być obowiązkowo ważone surowe, tak samo jak chleb - 3 kromeczki z malej foremki żytni, razowy. graham tj ok 180 g najważniejsze, że waga ruszyła. aga1401 bo jak zauważyłaś ja poszłam do Instytutu odchudzania i robię wg wskazań lekarza. Na drugi miesiąc mam kolejne wytyczne na kilku kartkach. TYLKO ZA DUŻO JEM OWOCÓW a ja je tak kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dziewczyny, pilnujcie sie z tymi owocami Wiem, ze sa pyszne, slodkie, soczyste i wspaniale, ale dostarczaja duzo weglowodanow i to zazwyczaj takich bez kontroli. Zawsze myslimy cukierek jest beee, ale pol kilograma sliwek to juz posilek bezkarny. Tak wcale nie jest! Dietetycy zazwyczaj zalecaja (pisze zazwyczaj bo sa takie schorzenia jak np. cukrzyca i wtedy takich zalecen nie ma ) aby wrzywa i owoce jesc 5 razy dziennie - codziennie Trzeba tylko pamietac, ze taka porcja warzyw czy owocow ma sie zmiescic w Waszej dloni. Np. jedna porcja warzywna bedzie pomidor i np. troche cebulki do niego , a jedna porcja owocow np. 2 mandarynki, albo jedno jablko, albo 3 sliwki, albo pol filizanki malin. Zazwyczaj codziennie powinno sie jesc 3 - 4 porcje warzyw i tylko jedna owocow. Pomyslcie o tym komponujac Wasze zestawy dietetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ... http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie i żeby było o co walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziewczyny, jak mnie sklerotyczna pamiec nie myli jutro dzien wazenia No to chwalcie sie!!! A te, ktore pobladzily przytulimy albo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 06.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ważyłam się wczoraj - masakra. Efekt 2 tygodni urodzinowo - imieninowego szaleństwa jest taki, że 0,5 kg przytyłam. A może to sukces??? Bo w ciągu 2 tygodni - 4 razy były imprezki urodzinowe w pracy plus 5 imprezek w chatkach.Za to pomiary centymetrowe lepsze - zgubiłam po 1 cm w biuście, talii i biodrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ja też nie mam się czym chwalic, andrzejki, mikołajki i też ok. 1kg w górę.Muszę wrócic do zapisywania wszystkiego w zeszycie, bo wtedy się trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.12.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja też nie mam się czym chwalić - 65 i stoi..ale sobotnia mikołajkowa impreza i niedzielny obiad z deserem (musialam przed świętami wypróbować przepis na sernik tofi) zrobiły swoje Pod choinkę i na urodziny (mam 24 grudnia ) zażyczyłam sobie jednak sprzęt do cwiczeń, będzie rozbudowana ławeczka albo mały atlas - zobaczymy jak Mikołaj zadecyduje (pewnie tak, żeby sam mógł korzystać - oczywiście nie mam nic przeciwko ) No a przy okazji tejże sobotniej imprezy oglądliśmy zdjecia z młodzieńczych lat Noo i tak chcialabym znów wyglądać, albo chociaż podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 07.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 waga stoi:( a może przez te co miesięczne odwiedziny cioci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no dooobra, ale nie upadajmy na duchu Mam nadzieje, ze macie jeszcze wole walki i nie odpuszczacie, co? Dla twardzielek nie ma wymowek, ze to, czy tamto, ze swieta, Sylwester a potem karnawal ... Przypominam ... wiosna przychodzi nagle i lubi zgrabne cialka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Przypominam ... wiosna przychodzi nagle i lubi zgrabne cialka OOOoooo tak - takiej motywacji mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Przypominam ... wiosna przychodzi nagle i lubi zgrabne cialka OOOoooo tak - takiej motywacji mi trzeba i tego bedziemy sie trzymac Z tego gadania, az mi sie w biodrach zmniejszylo A nawet pas schudl, wiec chyba nabieram dobra wyjsciowke na Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 09.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 AmberWind ja podałam za miesiąc poszło 2.5 kg bardzo się cieszę, następne ważenie 20 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 14.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Co tak cicho?? Waga na dziś 78,4 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kotek999 no właśnie czekam ale pewno myją okna z ważeniem czekam na wizytę u lekarza, w ciągu miesiąca nie ważę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 U mnie nic ciekawego - stoję na 65 Dobrze,że przynajmniej nie idzie w górę hehe W styczniu zaczynam bardziej okrojoną dietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 17.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 arcobaleno 65 to piękna waga pisać pisać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Arcobaleno, znam ten ból zrzucania pociążowych zapasów i zapasików Jak Cię znam to na wiosnę będziesz już superlaska, co nie znaczy że źle wyglądasz. Ale my juz tam swoje wiemy nie W naszej mieścinie otworzył się pierwszy fitness z prawdziwego zdarzenia. Calypso. Zna ktoś?? Przymierzam się do zmiany klimatów treningowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 arcobaleno 65 to piękna waga niestety nie dla mnie Czuję ten balaścik prawie 10 kilowy W normalnej mojej wadze 60 kg to już czerwona lapmka, często ważyłam 57-58, najlepiej się czuję w 55.. Jak Cię znam to na wiosnę będziesz już superlaska Tak zamierzam Ale my juz tam swoje wiemy nie Oj tak, oj tak Ostatnio 64 majaczy, ale to takie wahania, że w sumie na to samo wychodzi co 66...nic to - koniec roku blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts