kropeczka27 03.07.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? kilka "wałeczków" zawsze się znajdzie A tak serio to nie wiem czy u mnie można mówić o odchudzaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? kilka "wałeczków" zawsze się znajdzie A tak serio to nie wiem czy u mnie można mówić o odchudzaniu się kropa, ja cię proszę, nie rób z siebie kościotrupa!!!!!!!!!! kulka to samo!!!!!!!!!!! precz z odchudzaniem!!!!!!!!!!! mus jest żeby kobieta miała na sobie jakieś ciało, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? jak to co...sadło tak serio, to nawet moja mamcia mi mówi, "córciu, ale ładnie Ci było jak ciutkę szczuplejsza byłaś, tak jak zaszłego lata" no i nie mam wyjścia, mama mi kazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropa, ja cię proszę, nie rób z siebie kościotrupa!!!!!!!!!! kulka to samo!!!!!!!!!!! precz z odchudzaniem!!!!!!!!!!! mus jest żeby kobieta miała na sobie jakieś ciało, noooo no co Ty, u mnie chodzi o głupie 2-3 kg, a ciężko się tego pozbyć, bo organizm nie taktuje tego jako balastu i broni zapasów Więcej to bym w życiu nie chciała schudnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasiu do kościotrupa to mi daleko... kulka jak mama kazała, to trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kuleczka same smakołyki Ja za pomidory to dam sie zabić Ile chcesz tych pomidorów? Pomidory z mozarella i oliwą z oliwek z czosnkiem... do tego zestawu brakuje jeszcze ziemniaków ugotowanych w mundurkach,szynki z puszki(guruni) .U Greków jest to: ena salata mija patata.jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.07.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kulkaaa....jestem Miałam wczoraj paskudny dzień i nastrój..nic mi się nie chciało, łzy pod powiekami z byle powodu...mam nadzieję, ze dzis będzie lepiej No i musiałam trochę nagiąć Po pierwsze kawa, po drugie serek homog, po trzecie arbuz ..to chyba więcej niż trochę W każdym razie zamierzam pociągnąć taką lekką modyfikację i wcale się tym nie przejmować Najważniejsze trzymam się głównych zasad - zero pieczywa, ziemniaków, ryżu, makaronu i słodyczy. Pewnie nie osiągnę takiego rezultatu jak za pierwszym razem - bo i nawet nie chce - ale ten 1-2 kg moze się uda, tak tylko dla lepszego samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.07.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No co Ty, arco Kawę to ja piję............... bez mleka, ale z cukrem To taka moja jedyna przyjemność Wtedy też piłam i ładnie schudłam. Co do nastroju, to czasem tak bywa, ja miałam taką minioną niedzielę oby jak najrzadziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No co Ty, arco Kawę to ja piję............... bez mleka, ale z cukrem To taka moja jedyna przyjemność Wtedy też piłam i ładnie schudłam. Co do nastroju, to czasem tak bywa, ja miałam taką minioną niedzielę oby jak najrzadziej o rany dziewczyny ja piję kawę mlekiem i z cukrem i jak tak na was patrzę, to JA muszę sie zacząć w końcu odchudać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No co Ty, arco Kawę to ja piję............... bez mleka, ale z cukrem To taka moja jedyna przyjemność Wtedy też piłam i ładnie schudłam. Co do nastroju, to czasem tak bywa, ja miałam taką minioną niedzielę oby jak najrzadziej o rany dziewczyny ja piję kawę mlekiem i z cukrem i jak tak na was patrzę, to JA muszę sie zacząć w końcu odchudać Kasia, nie pitol, fotka jest na dowód, że wszystko u Ciebie akuracik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No co Ty, arco Kawę to ja piję............... bez mleka, ale z cukrem To taka moja jedyna przyjemność Wtedy też piłam i ładnie schudłam. Co do nastroju, to czasem tak bywa, ja miałam taką minioną niedzielę oby jak najrzadziej o rany dziewczyny ja piję kawę mlekiem i z cukrem i jak tak na was patrzę, to JA muszę sie zacząć w końcu odchudać Kasia, nie pitol, fotka jest na dowód, że wszystko u Ciebie akuracik i kto to mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.07.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 i kto to mówi... ja to mówię, kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No co Ty, arco Kawę to ja piję............... bez mleka, ale z cukrem To taka moja jedyna przyjemność Wtedy też piłam i ładnie schudłam. Co do nastroju, to czasem tak bywa, ja miałam taką minioną niedzielę oby jak najrzadziej o rany dziewczyny ja piję kawę mlekiem i z cukrem i jak tak na was patrzę, to JA muszę sie zacząć w końcu odchudać Kasia, nie pitol, fotka jest na dowód, że wszystko u Ciebie akuracik No dzięki kuleczka , ale skoro ty , kropka i arco bredzicie coś o odchudzaniu, to se pomyślałam, że ja chyba też powinnam ale siakoś nie mam ochoty są wakacje, samo mi sie schudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zapraszamy na inne forum Wydawnictwa - o odchudzaniu o tyciu wiele tam tematów: http://forum.poradnikzdrowie.pl/viewforum.php?f=30&sid=ce0a1d018b7c65cbf3032e7bdf272bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zapraszamy na inne forum Wydawnictwa - o odchudzaniu o tyciu wiele tam tematów: http://forum.poradnikzdrowie.pl/viewforum.php?f=30&sid=ce0a1d018b7c65cbf3032e7bdf272bac Dziękujemy, Redakcjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 04.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zapraszamy na inne forum Wydawnictwa - o odchudzaniu o tyciu wiele tam tematów: http://forum.poradnikzdrowie.pl/viewforum.php?f=30&sid=ce0a1d018b7c65cbf3032e7bdf272bac Dziękujemy, Redakcjo ... ale nam tu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 04.07.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No co Ty, arco Kawę to ja piję............... bez mleka, ale z cukrem To taka moja jedyna przyjemność Wtedy też piłam i ładnie schudłam. Co do nastroju, to czasem tak bywa, ja miałam taką minioną niedzielę oby jak najrzadziej o rany dziewczyny ja piję kawę mlekiem i z cukrem i jak tak na was patrzę, to JA muszę sie zacząć w końcu odchudać Kasia, nie pitol, fotka jest na dowód, że wszystko u Ciebie akuracik No dzięki kuleczka , ale skoro ty , kropka i arco bredzicie coś o odchudzaniu, to se pomyślałam, że ja chyba też powinnam ale siakoś nie mam ochoty są wakacje, samo mi sie schudnie Kasiu, ja się nie odchudzam... Jakoś tak chudnę sama z siebie... Panowie od budowy dbają o to, żebym nie utyła A Ty wyglądasz bardzo ładnie i nie musisz się odchudzać! Zresztą jak każda z Was :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 04.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zapraszamy na inne forum Wydawnictwa - o odchudzaniu o tyciu wiele tam tematów: http://forum.poradnikzdrowie.pl/viewforum.php?f=30&sid=ce0a1d018b7c65cbf3032e7bdf272bac Mamy się czuć "wygnane" stąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kasiu, ja się nie odchudzam... Jakoś tak chudnę sama z siebie... Panowie od budowy dbają o to, żebym nie utyła A Ty wyglądasz bardzo ładnie i nie musisz się odchudzać! Zresztą jak każda z Was :) i bardzo dobrze, że się nie odchudzasz, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Miałam dziś niespodziewanych gości. Z tego się bardzo cieszę, ale..... no właśnie, zjadłam 3 śliwki w czekoladzie, trochę sałatki z tuńczyka, kawałek ciasta i wypiłam 2 piwa o smaku jabłkowym od jutra......właściwie to od dziś nie będę mieć dla siebie litości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts