Gość elutek 05.07.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A Ty wyglądasz bardzo ładnie i nie musisz się odchudzać! Zresztą jak każda z Was :) naprawdę? kropeczka, dzięki... http://images29.fotosik.pl/17/c37aea2e9b28efb1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 i dieta poszla w las wlasnie koncze paczke m&m - nie moglam sie im oprzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Verunia, 3 tygodnie to kawał czasu, a 2 kg to tak jak umnie, niby niedużo, ale ciężko zrzucić Ostatnio mam tak, że waga spada w dół dopiero po ok tygodniu mniejjedzenia. Trzeba uzbroić się w cierpliwość Vera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mati - to Ty w avatarku? Chudzinka z Ciebie !! Ale taka ładna chudzinka A ja...no cóż...zapału nie starczyło ..coś chyba wisi w powietrzu Naczytałam się na co sobie Kulka napozwalała wczoraj i dzisiaj na kawce u koleżanki zjadłam kilka ciaszteczek eeee tam - mam to gdzieś rzucam ta głupią dietę i po prostu będę się ograniczac ilośiowo i jakościowo Mam nadzieję, że to wystarczy a jak nie... to trudno ...nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mati - to Ty w avatarku? Chudzinka z Ciebie !! Ale taka ładna chudzinka A ja...no cóż...zapału nie starczyło ..coś chyba wisi w powietrzu Naczytałam się na co sobie Kulka napozwalała wczoraj i dzisiaj na kawce u koleżanki zjadłam kilka ciaszteczek eeee tam - mam to gdzieś rzucam ta głupią dietę i po prostu będę się ograniczac ilośiowo i jakościowo Mam nadzieję, że to wystarczy a jak nie... to trudno ...nie jest tak źle Nie jest tak źle ładne mi źle....arco jesteś bardzo zgrabną kobietą o dziecięcej, niewinnej, ślicznej buzi. (podobasz mi się też na tej fotce w galerii domów przy pieczeniu ciasta ) ale te 2 zdjęcia wśród jabłoni są moje najulubieńsze Co do diety, to dziś ok, sałatka: pomidor plus feta i warzywa na patelnię na obiado-kolację. Więcej na dziś nie przewiduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.07.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 bardzo zgrabną hah !! no to dobre !! Już kiedyś napisałam, że mam kobiece kształty to mnie jeden taki zjechał i nazwał żółtym klockiem Do zgrabności to mi daleko, choć nie przejmuję się tym za bardzo Dzisiaj mam dobry humor i wszytko przyjmuję na lajcikowo A zgrabna tak naprawdę to Ty jesteś ! No! Ale może już koniec tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jak dla mnie, to możemy sobie tak słodzić i do jutra nie mam nic naprzeciw, tym bardziej, że ja szczerze a ten od zółtego klocka to miał omamy i jechał każdego, więc luzzz no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ja też szczerze ale wiesz...co za dużo to niezdrowo ja tam się krepuję jak ktoś mi słodzi..serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.07.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 elutek...pliiiisss..przestań z tymi lodami ! Ja lody uwielbiam !! A przynajmniej do soboty muszę wytrzymac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.07.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 morał z tego taki, że i przesada jest czasem wskazana, a nawet użyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 wyjasniam sprawe moich gaci, tematyka scisle zwiazana z odchudzaniem. Aby moc wykorzystywac tluszcz jako zrodlo energii, organizm musi rozbic go najpierw na małe czasteczki, ktore nazywamy ciałami ketonowymi. Jedzac duzo zieleniny, chudego miesa i ograniczajac cukry do minimum zaowocuje to bardzo szybkim rezultatem. Latwo sprawdzic poziom naszego spalania tluszczu przez organizm zaopatrujac sie w testy ketonowe. Bardzo to mobilizuje . http://img164.imageshack.us/img164/7863/p1010562wc0.jpg Z rana kiedy zerwie sie z wyra, ubieram gacie i biegne do lazienki "wyszczac sie do zlewu" trafiajac w koncowke testu. Wynik mamy po 40 sekundach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a jak nietrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 wyjasniam sprawe moich gaci, tematyka scisle zwiazana z odchudzaniem. Aby moc wykorzystywac tluszcz jako zrodlo energii, organizm musi rozbic go najpierw na małe czasteczki, ktore nazywamy ciałami ketonowymi. Jedzac duzo zieleniny, chudego miesa i ograniczajac cukry do minimum zaowocuje to bardzo szybkim rezultatem. Latwo sprawdzic poziom naszego spalania tluszczu przez organizm zaopatrujac sie w testy ketonowe. Bardzo to mobilizuje . http://img164.imageshack.us/img164/7863/p1010562wc0.jpg Z rana kiedy zerwie sie z wyra, ubieram gacie i biegne do lazienki "wyszczac sie do zlewu" trafiajac w koncowke testu. Wynik mamy po 40 sekundach. Z rana kiedy zerwie sie z wyra, ubieram gacie i biegne do lazienki kurna sam zakładasz gacie no i jeszcze biegniesz??Idź powoli z testami trzeba ostrożnie.A jak prostata?Po szybkości i miejscu wyszczania sie do zlewu ona w tym wieku dopadła Cie prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a jak nietrafisz zlew jest duzy. NS, ja rak nie mialem w obojetnie jakiej formie. Jak chcesz sie przebiec w maratonie to zapraszam Rok temu zaliczylem 3 okoliczne , wlaczajac NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.07.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a jak nietrafisz zlew jest duzy. NS, ja rak nie mialem w obojetnie jakiej formie. Jak chcesz sie przebiec w maratonie to zapraszam Rok temu zaliczylem 3 okoliczne , wlaczajac NY. spokojnie,spokojnie wierze ci ...jak mi powiesz ,że masz jeszcze kope na baterie to ......ale już założyłem Ci posta w którym bedziesz mógł pokazywać do woli te swoje bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a jak nietrafisz zlew jest duzy. NS, ja rak nie mialem w obojetnie jakiej formie. Jak chcesz sie przebiec w maratonie to zapraszam Rok temu zaliczylem 3 okoliczne , wlaczajac NY. spokojnie,spokojnie wierze ci ...jak mi powiesz ,że masz jeszcze kope na baterie to ......ale już założyłem Ci posta w którym bedziesz mógł pokazywać do woli te swoje bajery. aaaa, na baterie - to wyslalem Gosi , rozmiar mniejszy jak ten fioletowy obok we watku, truskawkowa-waniliowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a jak nietrafisz zlew jest duzy. NS, ja rak nie mialem w obojetnie jakiej formie. Jak chcesz sie przebiec w maratonie to zapraszam Rok temu zaliczylem 3 okoliczne , wlaczajac NY. spokojnie,spokojnie wierze ci ...jak mi powiesz ,że masz jeszcze kope na baterie to ......ale już założyłem Ci posta w którym bedziesz mógł pokazywać do woli te swoje bajery. jaki , ktory , gdzie ? " czy sprawdzacie kody na jajkach ?" .... to ten ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a jak nietrafisz zlew jest duzy. NS, ja rak nie mialem w obojetnie jakiej formie. Jak chcesz sie przebiec w maratonie to zapraszam Rok temu zaliczylem 3 okoliczne , wlaczajac NY. spokojnie,spokojnie wierze ci ...jak mi powiesz ,że masz jeszcze kope na baterie to ......ale już założyłem Ci posta w którym bedziesz mógł pokazywać do woli te swoje bajery. jaki , ktory , gdzie ? " czy sprawdzacie kody na jajkach ?" .... to ten ? Gosia sprawdza. Super bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts