Gość elutek 13.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nie płacz elutku ja jeszcze walczę z różnym skutkiem arcobaleno to się dzisiaj na wesele chyba szykuje kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 13.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij kropka cierpi normalnie zwijam się z bólu żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij kropka cierpi normalnie zwijam się z bólu żołądka zeżarłaś za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 13.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij kropka cierpi normalnie zwijam się z bólu żołądka zeżarłaś za dużo? właśnie nie chyba skórka od pomidora mi gdzieś utknęła.... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij kropka cierpi normalnie zwijam się z bólu żołądka zeżarłaś za dużo? właśnie nie chyba skórka od pomidora mi gdzieś utknęła.... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii spróbuj suchy chleb zjeść, tak jak przy ościach ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.07.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Zawsze jem ze skórką Do sałatki, jak wiem, że ktoś nie je, obieram... Właśnie zajrzałam na forum po przepis na ciasto (w wątku mikserowym). Cekolaaaadoooweeee, wieczorem wykonam, bo jutro mam rocznicę ślubu, dzisiaj tylko lody z tych kalorycznych. A na obiadek fasolka szparagowa na ostro z pomidorami (bez skórki ) i ryż na żółto oraz mizeryjka ze śmietaną (trudno, tak wolę) i zupka szczawiowa, też ze śmietaną i bita śmietana do lodów. Ale wybieram się na dłuugi spacer do lasu, więc może chociaż tę śmietanę spalę. Mozzarellę też uwielbiam, takoż i sałatkę caprese (jak Kropka) - to na pewno nie może powodować bólu brzucha. Elutku z pulpetów, to ja zostaję, nie przejmuj się, no tracę motywację do odchudzania, jak oglądam moje ulubione Trinny i Susanah w Stylach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.07.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 wiem, że jestem tu największym pulpetem... [/size] /dlatego nigdzie nie ma mojego zdjęcia... / Elutek, mozemy sie poscigac Ja wlasnie gdzies wyczytalam, ze powinnam wazyc 52 kg, wiec musze schudnac ok. 10-12 kg!!! Qrtka, ale jak to zrobic, jak motywacji brak A wlasciwie to chyba bardziej checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 kropka cierpi normalnie zwijam się z bólu żołądka lepiej Ci trochę, kropeczka? a brzusio to trzeba delikatnie wymasować, zgodnie z ruchem wskazówek zegara i lepiej nic na razie nie jeść /wiem, że to dla Ciebie trudne / niech brzuszek odpocznie Brzusio już lepiej, ale cierpiałam 2 dni. I to jednak nie od pomidorów, bo podobno były właśnie bez skórki Wczoraj wtryniłam karkówkę z grilla A dzisiaj kawa i kanapka, która ledwo mi przeszła przez gardło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 16.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Brzusio już lepiej, ale cierpiałam 2 dni. I to jednak nie od pomidorów, bo podobno były właśnie bez skórki Wczoraj wtryniłam karkówkę z grilla A dzisiaj kawa i kanapka, która ledwo mi przeszła przez gardło... ale smaczki a ja sobie pojadłam pstrąga z grila, z dużą ilością cebuli i czosnku pyszotka, szczególnie, że pstrąg świeży, prosto z hodowli w Lisewie (blisko Karwieńskich Błot II) i mężuś go przyrządzał polecam weekend nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 czesć kobitki Kropeczka - gratuluję nowej pracy !!!!! Kuleczka - rzeczywiscie stroiłam się na wesele a było takie denne, że....szkoda gadać No, ale sukienka wyszła fajnie, nowe szpilki mnie nie obtarły, także nawet nie zmieniałam na inne - i to tyle miłych wspomnień Odchudzanie mi nie idzie - jak zawsze latem za duzo pokus, przyjemnosci, itp jutro jedziemy nad morze - a tam to dopiero będzie - lody, gofry, kukurydza w kolbach - obowiązkowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 czesć kobitki Kropeczka - gratuluję nowej pracy !!!!! Odchudzanie mi nie idzie - jak zawsze latem za duzo pokus, przyjemnosci, itp jutro jedziemy nad morze - a tam to dopiero będzie - lody, gofry, kukurydza w kolbach - obowiązkowo ! dziękuję kochana Ale Ci zazdroszcze wyjazdu nad morze... Dokąd się wybieracie? Ja w tym roku jestem pozbawiona urlopu Coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kropka - Ty mi zazdrościsz urlopu a ja Tobie pracy Jedziemy do Kołobrzegu - już dawno obiecałam kuzynce, że odwiedzę ją na nowym mieszkaniu, a przy okazji trochę sobie odpoczniemy w ''uzdrowisku'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.07.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kropka - Ty mi zazdrościsz urlopu a ja Tobie pracy Jedziemy do Kołobrzegu - już dawno obiecałam kuzynce, że odwiedzę ją na nowym mieszkaniu, a przy okazji trochę sobie odpoczniemy w ''uzdrowisku'' To może przejedź przez Olsztyn? Nie wiem, czy jest czego zazdrościć... Bede mieć zapieprz jak diabli... Jeju, będziesz miała nad morzem gofryyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Przez Olsztyn mówisz..hmm...to jakieś skróty ?? Nooooo gofry będą z frużeliną, czy jak oni to nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Przez Olsztyn mówisz..hmm...to jakieś skróty ?? Nooooo gofry będą z frużeliną, czy jak oni to nazywają Zależy skad jedziesz Ale wiesz... w Olsztynie jestem ja I Kofi i Mati Zobacz ile babek naraz Mniam mniam gofryyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 16.07.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Przez Olsztyn mówisz..hmm...to jakieś skróty ?? Nooooo gofry będą z frużeliną, czy jak oni to nazywają Zależy skad jedziesz Ale wiesz... w Olsztynie jestem ja I Kofi i Mati Zobacz ile babek naraz Mniam mniam gofryyyyyyyy no wlasnie duzo nas tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts