mati_sowee 16.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 17.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 no już zaczynam żałować, że moje dziewczyny są na obozie pod Augustowem a nie pod Olsztynem w weekend odwiedziny może polecicie jakieś ciekawe miejsce na obóz harcerski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.07.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 no już zaczynam żałować, że moje dziewczyny są na obozie pod Augustowem a nie pod Olsztynem w weekend odwiedziny może polecicie jakieś ciekawe miejsce na obóz harcerski? Jak taki prawdziwy harcerski to tylko w Sobiborze nad jeziorem "Płotycze".Zdala od cywilizacji.....prawie szkola ,życia.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 17.07.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Jak taki prawdziwy harcerski to tylko w Sobiborze nad jeziorem "Płotycze".Zdala od cywilizacji.....prawie szkola ,życia.Polecam. obglądnę i przekażę dalej, tutaj też mają szkołę życia, teraz dla dzieci to dziwna sprawa, bez prądu w lesie, w namiotach a ja bardzo sobie chwalę tamte czasy dzięki NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 tak sobie siedzę i myślę, przychodzą mi do głowy różne dziwne myśli... dlaczego ja się cały czas odchudzam? dlaczego nie mogę raz na zawsze schudnąć i mieć już święty spokój? eluciu może wcale nie musisz się cały czas odchudzać? może to tylko w głowce gdzieś siedzi... a poza tym kochana, zobacz... gdybyś się nie odchudzała to byś NAS nie poznała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 gdybyś się nie odchudzała to byś NAS nie poznała :) kropeczka, skąd wiesz, że ja jak ten Cygan - dla towarzystwa /DOBREGO/ dam się... utuczyć? Wiem, bo też taka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.07.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 elutek ! tu sie odchudzasz a tu znęcasz nad społeczeństwem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=107104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 dzisiaj tylko lody z tych kalorycznych kofi, wiem, że jestem tu największym pulpetem... /dlatego nigdzie nie ma mojego zdjęcia... / nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A ja przytylam - tadam!!! Moze smieszne 2 kg (i chyba nawet nie widac - ok dzinsy trudniej ciut zapiac ale pocieszam sie ze świezo prane wiec sie skurczyły ) - ale wcale mi sie to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 nie - wina jest tylko i wylacznie mojego łakomstwa - i chyba wypijanego alkoholu - ostatnio mnie b. mocno wzielo na słodkie martini- a i okazji bylo sporo. Niestety - 100% potwierdzam ze alkohol strasznie i potwornie tuczy Wiec od 3 dni mam "wlasnowolnie" nalozone sobie "dni trzezwosci":):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 nie - wina jest tylko i wylacznie mojego łakomstwa - i chyba wypijanego alkoholu (..) Mam to samo Tyle, że dla odmiany wypijam schłodzone piwko - leżaczek na trawniku, piweczko w łapce, towarzystwo znajomych lub rodziny ... i tak mijają wieczory. Chyba też przejdę "własnowolnie" na czasową abstynencję (na początku może do końca tygodnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 elutek ! tu sie odchudzasz a tu znęcasz nad społeczeństwem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=107104 eee tam, zaraz znęcasz jedno drugiego nie wyklucza /chyba... / a może to takie ćwiczenie silnej woli? mikopiko, schudłam 8 kg i na tym stanęło to dobrze, że stanęło....bo mi to .... urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 nie - wina jest tylko i wylacznie mojego łakomstwa - i chyba wypijanego alkoholu (..) Mam to samo Tyle, że dla odmiany wypijam schłodzone piwko - leżaczek na trawniku, piweczko w łapce, towarzystwo znajomych lub rodziny ... i tak mijają wieczory. Chyba też przejdę "własnowolnie" na czasową abstynencję (na początku może do końca tygodnia). Niop - kicha z tym alkoholem Bo ja i piwo bardzo lubie - choc staram sie jednak nie pic bo to juz poworna bomba kaloryczna Problemem jest to ze po prostu smakuja mi dosyc slodkie (a wiec tuczace alkohole), dwa - nie wazne jaki JEST tuczacy (nawet wytrawne wino), z tego co wiem - nawet niewielka ilosc utrudnia schudniecie (w wielu dietach alkohol jest stanowczo zabroniony pod jakakolwiek postacia!!!) I dwa - jest teraz sezon sezon tarasowo/ wakacyjno/grillowo/imprezowy - oczywiscie ze MOZNA bez piwka czy tam drinka - ale tak troszke smutno jak wszyscy sie racza i w ogole .... ps. zaczynam rozumiec jak ciezko jest alkoholikom w towarzystwie ktore pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No ładnie elutek... Widziałam wątek na którym kusisz :) Ja dzisiaj jestem 3 dzień bez obiadu. Wczoraj była butelka wody mineralnej, a dzisiaj McDonald Eh... w pośpiechu wrzucam takie śmieci w siebie Po powrocie do domu stanęłam na wagę i stwierdzam, że chyba muszę kupić nową... Jakoś za mało pokazuje Tylko jak tu być pewną, że nowa będzie pokazywać dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Przyzwyczajenia to zmora. Zupełnie zapomniałam o dzisiejszym abstynenckim postanowieniu i wieczorkiem był gin z tonikiem . Chyba nakleję sobie kartkę na lodówce i barku, żeby nie zapominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.07.2007 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts